Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2012

Ο Άγιος της Ορθοδοξίας, Κοσμάς ο Αιτωλός για τον πόλεμο στη Συρία;!

«Ὅταν ἀκούσετε ὅτι ὁ πόλεμος πιάστηκε ἀπὸ κάτω, τότε κοντὰ θὰ εἶνε».

«Ἂν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπὸ κάτω, λίγα θὰ πάθετε· ἂν πιαστῆ ἀπὸ πάνω, θὰ καταστραφῆτε».
Κοσμάς ο Αιτωλός

Καταρρίφθηκαν 2 τουρκικά F4 από τους Σύριους

Πολεμικό Συμβούλιο καλεί ο Ερντογάν

Καταρρίφθηκε από S-300PMU2 τουρκικό F-4E 2020 στη Συρία!! - Παραδόθηκαν οι πιλότοι;;

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία με ένα μαχητικό κρούσης F-4E 2020 Τερμινέϊτορ (υπάρχει και μαρτυρία ότι είναι αναγνωριστικό RF-4) την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία. 
Το CNN Turk μετέδωσε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας. Συριακές πηγές μεταδίδουν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU2 καθώς είχε παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο. Σε ανακοίνωσή του ο τουρκικός Στρατός αναφέρει ότι ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μάχης αμέσως μόλις διακόπηκε η επικοινωνία με το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ερχάκ στην ανατολική επαρχία Μαλάτια, και χάθηκε από τα ραντάρ. 
Συριακές δυνάμεις έχουν ....

Οι Εβραίοι στέλνουν τις ευχές τους στον Σαμαρά και υποδεικνύουν ποιός είναι ο...."εχθρός"!Όλοι φαντάζεστε την απάντηση..

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών έδωσε το στίγμα της νέας τριμερούς κυβέρνησης Σαμαρά. Συγκεκριμένα δήλωσε μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης: «Το Ισραήλ εύχεται στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων οικονομικών προκλήσεων. Μοιραζόμαστε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον. Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να καλλιεργεί τη φιλία του με τον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή του και θα εργαστεί για να επεκταθούν οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών.
Το Ισραήλ συμμερίζεται τις....

"TA ΧΩΝΕΙ" Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ!

Επιστολή με αποδέκτη τον νέο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, απέστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Η επιστολή αναφέρει: 

Πρόταση Ζουράρη.."Να περιστοιχίσουν τη Ρεπούση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να καταλάβει τι να πει...Συνωστισμός"

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση και παρότρυνσή του...

Η πρώτη συνέντευξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Δείτε και το δεύτερο βίντεο...

Σοκ!! Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε τον Σμηναγό Ηλιάκη αποκαλύπτει: ''Καταρρίψαμε τον Ηλιάκη!!! Και οι Έλληνες απάντησαν κι αυτοί με κατάρριψη''!!!

Ο Φάκελος της κατάρριψις του Σμηναγού Ηλιάκη πρέπει να ανοίξει Από το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. 
Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι κατέρριψε τον Ηλιάκη με πύραυλο. Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας. Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με....

Αυτοί είναι οι "πατριώτες" της ΝΔ...Ο Χατζηδάκης μέλος του ΔΣ λαθρομεταναστολάγνας ΜΚΟ μαζί με τον αναρχικομπολσεβίκο Αλαβάνο...

Στην πατρίδα μας πια, περισσεύει η υποκρισία, η αλαζονεία και η πολιτική βλακεία, η οποία εκφράζεται από πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν σε πολιτικά κόμματα που είναι παρακμασμένα, εξευτελισμένα και ξεπερασμένα από τις εξελίξεις. Αυτά τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα που τα στελεχώνουν, οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση, οικονομική και κοινωνική. Για τον λόγο αυτό, γινόμαστε μάρτυρες καθημερινών ακραίων φαινομένων, όπως η προχθεσινή αυτοκτονία του συνανθρώπου μας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων και για την οποία αυτοκτονία υπάρχουν βεβαίως, ηθικοί αυτουργοί που όλοι γνωρίζουμε και τους οποίους κατέδειξε ο συμπολίτης μας με το ιδιόχειρο σημείωμά του. Είναι όλοι αυτοί που αφαίρεσαν από τους Έλληνες την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια. Είναι όλοι αυτοί που οδήγησαν τους Έλληνες στην «Εθνική κατάθλιψη», όπως πομπωδώς δηλώνει ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Σαμαράς.
Μεταξύ αυτών των προσώπων, θεωρώ, πως είναι και ο....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Οικονομέας(MEGA) παραδέχεται ότι είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...

Ότι η μαρξιστική λαίλαπα έχει εξαπλωθεί σε όλα τα ΜΜΕ είναι ήδη γνώστο...
Όσο για να κρύβεται κάτω από το μανδύα του "ΠΑΣΟΚΟΥ", "Σοσιαλδημοκράτη" και του "ανεξάρτητου",υποβόσκει σε κάθε κρίση και σχόλιο κάποιου δημοσιογράφου..
Γιατί όπως είχε πει και πολύ σωστά ο Μιχαλολιάκος:
"Ο Μαρξισμός είναι σαν την ανεμοβλογιά..Θα σου μείνει σημάδι.."

Σε μερικές περιπτώσεις όμως τους...ξεφεύγει και παραδέχονται ότι...όχι απλά είναι μαρξιστικά φερέφωνα, αλλά και νοσταλγοί τω γκούλαγκ και του Στάλιν...

Μια τέτοια περίπτωση και ο Οικονομέας του MEGA που παραδέχθηκε;! ότι είναι.... μπολσεβίκος!
το βίντεο της "απόδειξης"


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το εξώφυλλο του νεόυ βιβλίου του Παπακωνσταντίνου..

Δείτε το...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν τον γιο υποψηφίας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Με την κλασική μέθοδο των 10 σε 1 οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοαριστεριστές του Ηρακλείου έστησαν ενέδρα στον νεαρό, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό! Ευτυχώς το τραύμα δεν είναι σοβαρό αφού ο νεαρός κατάφερε να τραβηχτεί. Ξεκάθαρη δολοφονική απόπειρα από τους φονιάδες της αριστεράς! Κρατήθηκε ο ....

Συνεχίζονται οι δολοφονίες Ελλήνων σε όλη τη χώρα...!!

Πριν καλά καλά περάσουν 3 ημέρες από την προηγούμενη αναφορά μας στους Έλληνες πολίτες που έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από τους λαθροεισβολείς που λυμαίνονται αυτό που κατ΄ όνομα λέγεται χώρα τρεις νέες –από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες- δολοφονίες είχαμε στο μεσοδιάστημα. Πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου ένας 60χρονος που έμενε σε σπίτι στο δημοτικό διαμέρισμα Λακκιάς, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σήμερα γυναίκα 61 χρονών εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Γενάδι Ρόδου και αυτή άγρια δολοφονημένη. Το δεύτερο....