Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 03, 2011

Αθανασιάδη προδότη η κρεμάλα σε περιμένει...

Αυτός είναι ο ξεφτιλισμένος ΔΕΗ-πλεκόμενος Αλέκος Αθανασιάδης
 Άρθρο από τις 17/6/2011
Είναι ο πλουσιότερος βουλευτής της Δυτικής Μακεδονίας με βάση το «πόθεν έσχες». Κέρδισε πολλά λεπτά δημοσιότητας και προκάλεσε πολιτικό σεισμό, όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
του ΑΚΗ ΛΟΥΔΑΡΟΥ
Ο λόγος για τον βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρο Αθανασιάδη, ο οποίος εισήλθε στην πολιτική ζωή ως δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που έκανε μεγάλη περιουσία παίρνοντας έργα από το ελληνικό δημόσιο.
Η κύρια ασχολία της επιχείρησής του ήταν οι εργολαβίες της ΔΕΗ. Με τα έργα στα υδροηλεκτρικά
εργοστάσια έγινε μεγάλος και τρανός. Και εκτός Κοζάνης έγινε γνωστός, όταν δήλωσε ότι διαφωνεί με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα το καταψηφίσει.
Διαφωνεί με το σύνολο του προγράμματος; Μάλλον όχι, καθώς οι...

Καταστροφή της Ελλάδας λόγω μνημονίου βλέ πει εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ. Που είναι τώρ α οι βουβουζέλες;


pwlisi-xwras-2010.jpg
Παρά τις προειδοποιήσεις του εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, Cephas Lumina, ότι στην Ελλάδα, εξαιτίας της λιτότητας και των «διαρθρωτικών μέτρων» της τρόικας (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), κινδυνεύουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση των δανειστών συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα, επαναλαμβάνοντας μονότονα το άσμα της πατριδοκαπηλίας- άλλωστε το άσμα αυτό, υπήρξε αγαπητό για κάθε είδους λαομίσητα και ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Εφόσον η αποτυχία του μεσοπρόθεσμου, αναφορικά με τις...

Απειλούσαν την ζωή του και ψήφισε ναι λέει τώρα ο Αθανασιάδης και δεν ντρέπεται! (βίντεο)


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό, για να ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Πρόσθεσε ότι οι ανώνυμοι εκβιαστές τον προειδοποιήσουν ότι εάν ψήφιζε κατά του Μεσοπρόθεσμου, όπως είχε προαναγγείλει και άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή, θα τον έβρισκαν σε…χαντάκια!
Ο άνθρωπος που προτίμησε να φάει μερικές “ μπούφλες¨ για να...

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές". 


Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές". 


Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".


Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"




Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο,

Αλωνίζουν οι πράκτορες της Μοσσάντ στον Πειραιά! Κάνουν τους ψαράδες με καλάμια χωρίς πετονιές ή δολώματα!


http://www.spiegel.de/images/image-232665-galleryV9-oydb.jpgΤη Δευτέρα το πλοίο "Juliano", που βρίσκεται στον Πειραιά και στο οποίο επιβαίνουν Έλληνες, Σουηδοί και Νορβηγοί ακτιβιστές, που νόμιζαν ότι θα πάνε στη Γάζα αλλά δεν ήξεραν ότι ΓΑΠ-Παπουτσής είναι οι χωροφύλακες του Ισραήλ στη Μεσόγειο, βρέθηκε να έχει πριονισμένη προπέλα!

Για τους ακτιβιστές είναι σίγουρο ότι αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο δύτες και μια τέτοια "χειρουργική" επέμβαση μόνο πράκτορες της Μοσσάντ μπορεί να την έκαναν.


"Αν η προπέλα έσπαγε μεσοπέλαγα μπορεί να τρύπαγε το σκαρί του πλοίου και το πλοίο να βυθίζονταν" λέει ο Fintan Lane, ο ιρλανδός υπεύθυνος του πλοίου όσο και ο καπετάνιος του.


Οι επιβάτες του πλοίου MV "Saoirse" κατηγορούν το....

Καρατζαφέρης: Το τσιράκι της Νεά Τάξης

Σας θυμίζει κάτι....;! Για ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες...

Δείτε ποιοι δήμοι είναι καταχρεωμένοι

Στο «κόκκινο» τα χρέη 56 δήμων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών
Οι 56 δήμοι παρουσιάζουν συνολικό χρέος άνω του 100% των τακτικών τους εσόδων.Οι 56 δήμοι παρουσιάζουν συνολικό χρέος άνω του 100% των τακτικών τους εσόδων.
Αθήνα: Στους 56 ανέρχονται οι δήμοι, οι οποίοι παρουσιάζουν συνολικό χρέος άνω του 100% των τακτικών τους εσόδων και της ΣΑΤΑ (Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης), σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Βάσει των στοιχείων που έχουν καταχωρηθεί από τους ίδιους τους δήμους στη Βάση Οικονομικών Δεδομένων, μέχρι την 5η Μαΐου, οι δήμοι αυτοί είναι:

"Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω"

Όχι! Δεν θα σας παραδώσουμε τίποτα, ούτε σπιθαμή γης της ιερής πατρίδας, υποκείμενα του εθνομηδενισμού, της αρνησιπατρίας και της κερδοσκοπίας. Όχι! Μην περιμένετε κάτι από εμάς. Όχι! Εδώ όλα με της καρδιάς το πύρωμα μετριούνται και με το αίμα, όπως έγραψε και ο εθνικός μας ποιητής. Όχι!
Δεν τα καταφέρατε να αλλάξετε τον τόπο κι ας προτάξατε τον χρυσό ως αξία, κι ας προσπαθούσατε να μας εξαχρειώσετε επί δεκαετίες. Όχι! Παραμείναμε ΈΛΛΗΝΕΣ, πεισματικά, αδιαπραγμάτευτα. Όχι! Η μεγαλοσύνη των εθνών, δε μετριέται με το στρέμμα…

Ναι! Είχε απόλυτο δίκιο ο ποιητής! Ναι! Αντιστεκόμαστε. Ναι! Και τίποτα δεν έχετε δει ακόμη, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τίποτα! Ναι! Είμαστε εμείς, είμαστε η...

Πειραιώς Σεραφείμ: “Τόσο πολύ αμβλύνθηκε η εθνική μας μνήμη;”

Επίθεση στην υπουργό Παιδείας εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σχετικά με την προτεραιότητα που φέρεται να δίνει στις προσλήψεις ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης, ενώ δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για την Ορθόδοξη Εκκλησία!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ:
Το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 (σχετ. 2/10033/31.1.2011, 2/8955/25.1.2011) έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών και της Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, που υπογράφεται από τον Υφυπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη με θέμα: «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού» φέρει στο φως τα υπ’ αριθμ. Φ.908/3936/Η & Φ.908/3836ο/Η έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας, δια βίου μαθήσεως και Θρησκευμάτων με τα οποία υπεβλήθη ο προγραμματισμός των προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου, για το οικονομικό έτος 2011.
Στον προγραμματισμό αυτόν προβλέπεται η πρόσληψις 44.045 νέων υπαλλήλων αρμοδιότητος του Υπουργείου Παιδείας μεταξύ των οποίων και η πρόσλη-ψις 250 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για την διδασκαλία του Κορανίου.Σε αυτόν τον προγραμματισμό που περιβάλλει με τόση «αβρότητα» τις Μουφτείες της Θράκης δεν ευρέθη ούτε μία θέσις για....

Αδιαφορία για το ελληνικό σχολείο Κορυτσάς και διακοπή σύνταξης σε ηρωίδα.

Μέ θλίψη, ἐπανερχόμαστε στό θέμα τοῦ σχολείου ΟΜΗΡΟΣ τῆς Κορυτσᾶς. Περιμέναμε μετά την δημοσιοποίηση τοῦ προβλήματος πρίν ἕνα μῆνα καί τίς σχετικές ἐπερωτήσεις (πρός τιμήν τους) πολλῶν μελῶν τοῦ κοινοβουλίου, τό ζήτημα νά εἶχε λυθεῖ, ἔτσι ὥστε οἱ ἐκπαιδευτικοί νά ξεκινοῦσαν τό σχεδιασμό τῆς νέας χρονιᾶς. Δυστυχῶς, ὅπως μαθαίνουμε, τό θέμα παρά τίς διαβεβαιώσεις τῶν “ἀρμοδίων”(;), παραμένει σέ ἐκκρεμότητα μέ ἄμεσο πλέον τόν κίνδυνο ἀνατροπῆς τοῦ καθεστῶτος λειτουργίας του. Εἶναι ὄντως θλιβερό νά παρατηρεῖ κανείς τήν βραδύτητα μέ τήν ὁποία ἀντιμετωπίζουν τό θέμα οἱ καθ’ ὕλην ἀρμόδιοι οἱ ὁποῖοι προφανῶς δέν εἶναι σέ θέση νά ἀντιληφθοῦν τά ἐθνικά συμφέροντα πού διακυβεύονται στήν περιοχή τῆς Κορυτσᾶς.
Διαμαρτυρόμαστε ΕΝΤΟΝΑ πρός κάθε κατεύθυνση, καί κρούουμε τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου. Περαιτέρω ἀδράνεια εἶναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ γιά τόν ἑλληνισμό τῆς Κορυτσᾶς καί θά ἀποτελέσει...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


 ακολουθεί και ο σχολιασμός...