Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

ΠΕΙΝΑ για τον λαό και στο απυρόβλητο πάλι οι τράπεζες


Δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι τράπεζες
Ως γνωστόν η Ελλάδα, πλέον, είναι ένα προτεκτοράτο με την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού κυνοβολίου, όπως αυτή επικυρώθηκε από τις ψήφους ΠΑΣΟΚ, ΛΑ(γ)ΟΣ, Ντόρας. Κοινώς τις αποφάσεις πλέον τις λαμβάνουν άλλοι για εμάς, χωρίς εμάς. Επίσης ως γνωστόν το Ελληνικό κυνοβόλιο ήταν κέντρο εξυπηρέτησης συμφερόντων τρίτων, ακόμα και όταν λάμβανε κάποιες αποφάσεις, έστω και δειλά δειλά. Στην συνάντηση, λοιπόν, Μέρκελ – Σαρκοζύ, σχετικά με το Ελληνικό θέμα στο τραπέζι τέθηκε το ζήτημα της φορολόγησης των τραπεζών,
το οποίο και τάχιστα απορρίφθηκε προς χάριν της...

"ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"-ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Δεύτερο και τελευταίο μέρος του εν λόγω ντοκυμανταίρ. Η Μονή Βατοπαιδίου ως τόπος άσκησης για τους μοναχούς αλλά και αναπαύσεως για τους επισκέπτες. Υπακοή, διακονία, προσευχή, αγρυπνία, θεία Λατρεία καθιστούν την κοινοβιακή ζωή επίγειο παράδεισο. Διάσωση πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Αναστήλωση μνημείων, συντήρηση κειμηλίων, αλλά και κοινωφελές, φιλανθρωπικό έργο:

 

ΟΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Συνεχίζουμε την παράθεση άρθρων σχετικά με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.Παρότι οι περισσότεροι καμώνονται πως τα ξέρουν όλα και τοποθετούνται στο ένα ή στο άλλο στρατόπεδο,η απόδοση ευθυνών για το τι πραγματικά συνέβη τότε δεν είναι εύκολη υπόθεση,ούτε φυσικά επιτρέπει αγκυλώσεις και φανατισμούς.Η συνεχής αναζήτηση πληροφοριών και πηγών από όλους τους εμπλεκόμενους,είναι η καλύτερη απάντηση στον οπαδισμό που δυστυχώς,κυριαρχεί στο συγκεκριμένο θέμα ακόμα και σήμερα:
Οι Τούρκοι αποβιβάζονται ανενόχλητοι στην Κερύνεια
Όταν η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ήταν...

“Μην ταΐζετε τα θηρία! Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…”:



Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και σπόρους…
ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ “ΜΙΚΡΟΙ/ΑΓΝΩΣΤΟΙ” ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΟΧΙ ΤΑ “ΕΠΩΝΥΜΑ” ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΕΠΩΝΥΜΟΙ”, τουλάχιστον στις καθημερινές μας αγορές. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΠΩΛΗΤΕΣ, “ΜΙΚΡΟΥΣ” ΚΑΙ “ΜΕΓΑΛΟΥΣ”. ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Προτού μείνουμε όλοι με...

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΑ “ΣΚΟΠΙΑ” και η ψευτομακεδονική συνείδηση: Το ντοκουμέντο από την δίκη των φασιστών.


Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την δημοκρατία και την ελευθερία.
Αφιερωμένο όμως και σε όλους αυτούς τους ελεεινούς και καλοπληρωμένους που αναπαράγουν την φασιστική προπαγάνδα του Γκρουέφσκι, επικαλούμενοι μάλιστα …αριστερή ιδεολογία! Οι φασίστες του σήμερα, με ιδεολογικές προβιές.
Από το βιβλίο του Ιωάννη Παπακυριακόπουλου, με την εισαγγελική αγόρευση για την δίκη των φασιστών εγκληματιών πολέμου το 1946!
Το έγκλημα του εμφυλίου βέβαια έδωσε την ευκαιρία σε δοσίλογους και συνεργάτες των ναζί να...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΣΕΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ!
Απίστευτο, μιλάμε για πολιτική αγυρτεία και για απίστευτη κοροιδία.
Θα μας παρουσιάσουν ως τεράστια επιτυχία, το αυτονόητο, αυτό που δικαιούμαστε και αυτό ήδη ισχύει για Πορτογαλία και Ιρλανδία.
Αυτό είναι το προσχέδιο της συμφωνίας των ηγετών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα.
Σημαντικά είναι τα άρθρα 3 και 4 σύμφωνα με τα οποία αναφέρεται ότι ο EFSF, ο προσωρινός μηχανισμός στήριξης επεκτείνεται από τα 7,5 χρόνια στα 15! Δηλαδή, η χρηματοδότηση που λαμβάνουμε έως τώρα. Επιπλέον το επιτόκιο δανεισμού θα μειωθεί στο 3,5%, ενώ προωθείται ένα μικρό Σχέδιο Μάρσαλ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: