Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται , ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!


Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες,η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το “τέλος ακινήτων”. Παράλληλα,

Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Τα μελλοντικά φάρμακα θα είναι σχεδιασμένα για τον έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού

NaturalNews / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένα χάπι για να ενισχυθεί η ηθική συμπεριφορά σου. Μια θεραπεία για τις ρατσιστικές σου σκέψεις. Μια θεραπεία για να αυξηθεί η συμπάθεια σου για τους ανθρώπους από άλλες χώρες.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά ερευνητές από την Οξφόρδη λένε ότι η σύγχρονη συμβατική ιατρική εξελίσσει σταδιακά τρόπους για να αλλάξει την ηθική των ανθρώπων μέσα από φαρμακευτικά προϊόντα, και έτσι να ελέγχει τον τρόπο που οι άνθρωποι θα σκέφτονται και θα ενεργούν σε διάφορες καταστάσεις της ζωής.
Αυτά τα νέα φάρμακα θα έχουν κυριολεκτικά την δυνατότητα να διαταράξουν την προσωπική ηθική του ατόμου, και αντί αυτής να....

Ντοκουμέντο : Oι Μακεδόνες ανάμεσα στους άλλους Έλληνες στην Εθνική Συνέλευση του 1843

3 Septembre 1843 Ντοκουμέντο : Oι Μακεδόνες ανάμεσα στους άλλους Έλληνες στην Εθνική Συνέλευση του 1843

Ακόμα ένα ντοκουμέντο που αποδεικνύει περίτρανα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στο Σύνταγμα του 1843 αναφέρονται οι Μακεδόνες ανάμεσα στους άλλους Έλληνες.
Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 1843 έγιναν οι εκλογές και οι εκλεγμένοι πληρεξούσιοι συγκρότησαν την συνταγματική Εθνική Συνέλευση που είχαν απαιτήσει όσοι έλαβαν μέρος στην επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου και έγραψαν Σύνταγμα, το οποίο υπέγραψε ο Όθωνας.

Ανάμεσα στους άλλους Έλληνες,

Λόρδος Βύρων: Γιατί είναι "πλούσια" η Βρετανία;

Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη
ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
"πλούσια" σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ' την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης - κτηματομεσίτης - Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεωκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους...


Λόρδος Βύρων

Αυτός είναι ο Τουρκικός Στρατός

από Τουρκικά Νέα

Ξύλο για την γάτα στο στρατόπεδο
Ο στρατιώτης Μουράτ Κιλίτς που υπηρετεί στην 2η Ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων στο Σιρνάκ δάρθηκε με σιδερένια βέργα και υπέστη βρισιές από τον διοικητή του λόχου του, ταγματάρχη Ιχσάν Γκιοκογλάν διότι από εκεί όπου φυλούσε σκοπιά χάθηκε η γάτα. Η οικογένεια του Κιλίτς έμαθε από φίλο του που υπηρετεί εκεί πως ο γιός τους είναι τραυματισμένος και προσέφυγε Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκικής Βουλής, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα. Ο ταγματάρχης Ιχσάν Γκιοκογλάν στο τηλέφωνο μας είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα.

Του έριξαν νερό, τον συνέφεραν και συνέχισαν να τον δέρνουν
Στο σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε στην επιτροπή της βουλής τα περιστατικό περιγράφεται ως εξής :

Απίστευτοι γραικύλοι και ανθέλληνες οι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ... Βγάζουν σε εφεδρεία ΕΠΟΠ..

... Αποδυναμώνοντας και κάμπτοντας το φρόνημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, την ώρα που η απειλή του πολέμου με τους μογγόλους είναι πιο κοντά από ποτέ.
Αν πιστέψουμε το δημοσίευαμ της "Ε" για το σχέδιο εφεδρείας που ετοιμάζει η "Ελληνική"; Κυβέρνηση, των ΕΠΟΠ, στέλνοντας 18.000 εξ' αυτών σε.... διακοπές, είναι πασιφανές ότι οι άνθρωποι έχουν στόχο να διαλύσουν τη Χώρα και να την παραδώσουν σε όποιον τη... διεκδικήσει.
Ο ενδοτισμός τους και η ανθελληνική στάση τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με το μύθευμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας των κληρωτών στρατιωτών, ως ανάχωμα στην σμίκρυσνη των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάτι που είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει, καθώς θα θεωρείται "φασιστικό" μέτρο από τους εν Ελλάδι άπλυτους-μαρξομπολσεβίκους.
Για να σας μιλήσουμε και με αριθμούς...

Ρωσία προς Τουρκία: "Αν τολμάτε ελάτε προς Κύπρο...."


Στην πιο κρίσιμη ώρα για την Κύπρο, ίσως την κρισιμότερη μετά το 1974, η Ρωσία ρίχνει όλο το πολιτικό και στρατιωτικό της βάρος υπερ της Μεγαλονήσου: Κατ'αρχήν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, επιδίωξε και συναντήθηκε στο περιθώριο της συνέλευσης του ΟΗΕ με τον πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια και μετά προχώρησε σε μια εξαιρετικά σαφή και καθαρή δήλωση υπέρ της Κύπρου.
Δεύτερον....

Οι "νταβατζήδες" αποφάσισαν... Συγκυβέρνηση και Τεχνοκράτης Πρωθυπουργός...

Είναι τετελεσμένο...
Το κατεστημένο των μεγαλονταβατζήδων των ΜΜΕ ρίχνει όλο το βάρος του στην πλύση εγκεφάλου του κοινού για λύση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, υποχείριο στις ορέξεις και τις απαιτήσεις τους..
Πρώτο και καλύτερο "Το ΒΗΜΑ" μέσω του Ψυχάρη..

Ακολουθεί ο Θέμος Αναστασίαδης που "ικετεύει" για Συγκυβέρνηση..

Η Καθημερινή και ο ΣΚΑΙ κάνουν το δικό τους αγώνα... Ενώ και ο Βαρδινογιάννης μέσω Star ακολουθεί αντίστοιχη λογική.
Ποιό είναι όμως τα αηδιαστικό σε όλη την παραπάνω προπαγάνδα;
Το γεγονός ότι....

ΠΑΣΟΚ - www.elikoptero.gov.gr

Αλβανική εφημερίδα στα Σκόπια αποκαλύπτει την καταγωγή του Πάγκαλου. Αλβανός;! Ψέματα ή αλήθεια;



Η αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων αρμόδια για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Τέουτα Αρίφι και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας, Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνάντησή τους το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους θα μιλάνε στα αλβανικά.

Διπλωματικές πηγές των “Λάιμ Πρες” ισχυρίζονται ότι οι δύο αναπληρωτές πρωθυπουργοί θα επικοινωνούν στα αλβανικά γιατί και των δύο, μητρική γλώσσα είναι η αλβανική.

«Επειδή ο Πάγκαλος και η Αρίφι είναι Αλβανοί και έχουν την... ίδια μητρική γλώσσα, την Αλβανική, η επικοινωνία τους θα ....

ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη όσων πίστεψαν τα τερατώδη ψέματα  ΟΛΩΝ κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ απ' το 1981 έως σήμερα. 
Ας μη χαίρονται οι Νεοδημοκράτες, έρχεται αντίστοιχο "αφιέρωμα" και γι' αυτούς...