Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

Μια θάλασσα Εθνικιστών τίμησε την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Φωτορεπορτάζ

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Φωτορεπορτάζ

Την Μνήμη των ηρωικά πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Έκτορα Γιαλοψού τίμησαν για ακόμη μια χρονιά οι Έλληνες Εθνικιστές.

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες συνέρρευσαν στο Μνημείο των Ιμίων για να αποτίσουν φόρο Τιμής στους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

Παρά την τρομοκρατία, τον αποκλεισμό, τις αντισυγκεντρώσεις και την προσπάθεια των Αρχών να...

Πολλές χιλιάδες Έλληνες στην εκδήλωση των Ιμίων - Ο Τσίπρας απαγόρευσε την πορεία, όπως είχε κάνει και ο Σαμαράς!


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια. Οι Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες του έθνους και στηλίτευσαν την στάση των δειλών πολιτικάντηδων που πετούν στεφάνια από ελικόπτερο και δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στην βραχονησίδα, επιβεβαιώνοντας με τον πιο επαίσχυντο τρόπο την αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι χιλιάδες Εθνικιστές ετοιμάστηκαν να κάνουν την καθιερωμένη πορεία.

Όμως ο Τσίπρας δεν αρκέστηκε στο αριστερό παρακράτος που διοργανώνει παράνομη αντισυγκέντρωση, αλλά έβαλε την αστυνομία...

Χιλιάδες Εθνικιστές έχουν μαζευτεί αυτή τη στιγμή για την εκδήλωση των Ιμίων


Μεγάλο πλήθος έχει συγκεντρωθεί μία ώρα πριν την εκδήλωση στο μνημείο Ιμίων μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών, για να τιμήσουν την μνήμη των Ηρώων του Έθνους.
Ο κόσμος έχει παλμό και η πορεία που θα ακολουθήσει...

ΜΕΝΕΙ Ή ΦΕΥΓΕΙ Ο «ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ;

Γυριστή (κοινώς… κωλοτούμπα) κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (και) στο θέμα του περιβόητου «φράχτη» του Έβρου; Ο νέος αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Γ. Πανούσης, δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί. Βέβαια, με τέτοιο μπάχαλο που επικρατεί και τέτοια ομοβροντία δηλώσεων, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η θέση αυτή του αναπληρωτή υπουργού είναι δική του ή της νέας συγκυβέρνησης.

Ωστόσο, όταν ανακοινώθηκε η κατασκευή του φράχτη (επί υπουργίας Παπουτσή), ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν (φυσικά…) αντίθετος. Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «ένα νέο ρατσιστικό...

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ MOET Ο «ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ… ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

Μόλις προχθές το μεσημέρι, ο νέος υπερυπουργός Οικονομικών μίλησε για τον «λιτό βίο» και το ίδιο βράδυ έδειξε πως τον… εννοεί:

«Αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο...

19 Χρόνια πριν λίγοι Πιστοί - Σήμερα Χιλιάδες στο Δρόμο της Αρετής και της Τιμής - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Είναι από τις ημέρες που θα θυμάται κάποιος για πάντα. Είναι στιγμές που η Ιστορία θα κάνει την ...καμπή και θα οριοθετήσει νέους δρόμους για τα Έθνη.
Ήταν το 1996 και οι 3 Έλληνες

Μια χούφτα ανθρώπων - δεν ξεπερνούσαν τους 100 - μα απόλυτα Πιστών στην Ιδέα του Έθνους, με μπροστάρη τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος της Ελλάδος και με ορθά τα λάβαρα της Φυλής, θα δώσουν το παρών έξω από τη Βουλή και θα βροντοφωνάξουν "ΟΧΙ στην Εθνική μειοδοσία... ΟΧΙ στην προδοσία... Διεκδίκηση των Εθνικών Δικαιωμάτων μας".

Οι καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους λίγους, τολμηρούς Εθνικιστές. Άλλωστε η ιδεολογία του Εθνικισμού αντιβαίνει τον ορθολογισμό και τον....

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕ… ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Τον πρόεδρο Πανοκαμμένο τον ξέραμε πάντα για «λαϊκό δεξιό» (ψοφοδεξιό, επί το ακριβέστερον). Αλλά, κάπου στην πορεία… χάλασε. Ή μάλλον τον… χάλασαν οι κουκουέδες. Διαβάστε πότε και πως, σύμφωνα με τον γνωστό (και εμπαθέστατο…) κομμουνιστή σκιτσογράφο (του «αστικού» τύπου – enikos.gr) Στάθη:
«Λέω «σύντροφο» τον Πάνο (εδώ και πολλά χρόνια), διότι απ’ όταν ήταν υπουργός Ναυτιλίας, τον...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή προσφέρει εθνικό όραμα για την Ελλάδα

Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος με τους υπόλοιπους εκλεγμένους εκπροσώπους τους ελληνικού Λαού.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια όλους τους Αγωνιστές του Κινήματος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια τεράστια εκλογική νίκη δεδομένου των αντίξοων συνθηκών, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Στόχος του ΠΑΣΟΚ, του "Ποταμιού" και άλλων ήταν...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μιλώ με κάποιους ανιστόρητους και λυπάμαι γιαυτό που είναι! Θέλουν να λειάνουν τις εντυπώσεις και το κακό που έκαναν στην Πατρίδα μας λέγοντας «έλα μωρέ, ποιοι κομμουνιστές. Που ζεις; κλπ κλπ». Αδαείς κι επικίνδυνοι!
Και αυτοί που τα λένε αυτά ως όποια δικαιολογία και αυτοί που εξέλεξαν μια κομουνιστική συμμορία πλιατσικολόγων για «κυβέρνηση»! Πόσο μάλλον η ίδια η κυβέρνηση! Χαμογελούν σήμερα και το παίζουν «Κυβέρνηση» αλλά είναι πιο επικίνδυνοι από όλους. ΕΙΝΑΙ «Κομμουνιστές», έστω και γιαλαντζί, αφού στην ουσία είναι μεγαλοαστοί με....