Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Περί καψίματος σημαιών

«Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους … τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών» άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα.
Πριν ο κάθε καλός κομμουνιστής / αριστερός / «προοδευτικός» μας πει την γνώμη του για το αν πρέπει να αφήνουμε ατιμώρητη την πράξη της καταστροφής της σημαίας μας, ας μας κάνει την τιμή να μας ενημερώσει για το πώς αντιμετώπιζαν ή ακόμα αντιμετωπίζουν κομμουνιστικά / αριστερά / «προοδευτικά» κράτη ανάλογες πράξεις.   

Εγώ ο αδαής ας πούμε, βρήκα τα εξής:

Η Σοβιετική Ένωση και οι περισσότερες χώρες της κομμουνιστικής Ανατολικής Ευρώπης είχαν νόμους που προέβλεπαν...

Εφημερίδα «Το Βήμα»: Ο Σύριζα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από την Χρυσή Αυγή

Μπορεί στις δημοσκοπήσεις να πετσοκόβονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, όμως οι επιτελάρχες των κομμάτων, των φυλλάδων και των καναλιών γνωρίζουν τα πραγματικά ποσοστά και η ανησυχία τους αποτυπώνεται τόσο στις κινήσεις συκοφάντησης ή ακόμα και προβοκάτσιας κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και στα γεμάτα ανησυχία άρθρα τους.

Σε άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα», στην ηλεκτρονική έκδοση, υπάρχει σαφέστατη προειδοποίηση προς τον Τσίπρα για την διάσωση της αριστεράς.
Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος Γιάννης Μαγκριώτης, αναφέρει: «Ο ειδικός στις δημοσκοπήσεις Υπουργός Επικρατείας, άνευ χαρτοφυλακίου Βερναρδάκης, πιστεύω έχει ήδη πει στον Πρωθυπουργό, ότι...

Τσίπρας και ψευτοπατριώτης Καμμένος υπερψήφισαν την παράταση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας

Παρότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει νέους ορίζοντες στις αμερικανο-ρωσσικές σχέσεις, η Ε.Ε. επιμένει σε ψυχροπολεμικές λογικές. Έτσι, οι «ηγέτες» των 28 κρατών – μελών της ΕΕ συμφώνησαν να παρατείνουν κατά 6 μήνες τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσσίας (που έληγαν στο τέλος του τρέχοντος έτους) για την στάση της...

Το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού: Εικόνες σοκ με μικρά παιδιά από τα σύγχρονα γκούλαγκ της Βόρειας Κορέας

Παιδιά, ακόμη και πέντε ετών, χρησιμοποιούνται ως «σύγχρονοι σκλάβοι» στη Βόρεια Κορέα, από το κομμουνιστικό καθεστώς της. Τις σχετικές εικόνες τράβηξαν μέλη της οργάνωσης «European Alliance of Human Rights in North Korea» στην περιοχή Ryanggang και τις δημοσιεύει η βρετανική Μirror.
Τα μικρά παιδιά υποχρεώνονται να δουλεύουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και σκλαβιάς, ακόμη και 10 ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, κάνοντας δουλειές όπως να επιδιορθώνουν με σφυριά...