Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

Και τα Ιόνια Νησιά έδωσαν το σύνθημα της Νίκης....Παρουσίαση σε πλήθος κόσμου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με μεγάλη επιτυχία η Παρουσίαση του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων - Φωτορεπορτάζ
Σήμερα άλλος ένας μύθος κατέρρευσε, μια μεγαλειώδης συγκέντρωση έλαβε χώρα στο νησί της Κέρκυρας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων. Προσήλθε μεγάλος αριθμός Ελλήνων εθνικιστών οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης και μέσα σε κύμα ενθουσιασμού άνοιξε η ομιλία των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..

Επιστρέφουμε από εκεί που ξεκινήσαμε...Εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας.. Αύριο στον Άγιο Παντελεήμονα στις 7 μ.μ. η μεγάλη πολιτική εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής"

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στον Άγιο Παντελεήμονα - Δευτέρα 31/3, 19:00
Κόντρα στις παράνομες πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους η πολιτική δράση των αυτοδιοικητικών συνδυασμών της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτα.

Την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση της "Ελληνικής Αυγής" στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Κεντρικοί ομιλητέςΗλίας Παναγιώταρος (υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής), Ηλίας Κασιδιάρης (υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων), Παύλος Κτιστάκης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα)
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, Δευτέρα 31 Μαρτίου, 19:00

Παραδέχονται μαϊμού δημοσκοπήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου: Δημοσκόποι στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ


Παραδέχονται μαϊμού δημοσκοπήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου: Δημοσκόποι στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η εταιρεία Spot Thomson ανήκει στον Όμιλο εταιρειών wpp που είναι ιδιοκτησία των εβραίων Martin Sorrell και Philip Lader. Μαι μικρή επισήμανση για να καταλάβετε ποιοί είναι αυτοί που μας.... κυβερνούν και μας χειραγωγούν. Για όσους αναφωνήσουν "σύμπτωση",καλύτερα να ανοίξουν το MEGA ή το SKAI να προλάβουν "αντικειμενικές ειδήσεις".

Σε ευθείες παραδοχές προέβη η συντασσόμενη στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, εφημερίδα «Παραπολιτικά», σχετικά με τις «μαϊμού» δημοσκοπήσεις και την επικοινωνιακή στρατηγική που χαράσσεται μέσα από ψέματα, με σκοπό να στηριχθεί η συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Έχουμε δει αυτές τις μέρες σωρείες «μαϊμούδων» που προσπαθούν να μας πείσουν με κάθε τρόπο ότι την ίδια στιγμή που ψηφίζεται ένα πολυνομοσχέδιο που θα σαρώσει την Ελληνική Κοινωνία, οι Έλληνες είναι χαρούμενοι που θα σαρωθούν και ανεβάζουν στα ύψη τα ποσοστά της ΝΔ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Η διαφημιστική εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου ανέλαβε σύμφωνα με......

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία "καρφώνει" τους βουλευτές της ΝΔ: "Είναι όλοι φίλοι μας....Ιδιαίτερα ο Μεϊμαράκης"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο όψιμος "αντισυστημικός" Βύρων Πολύδωρας "φίλος" της Πρεσβείας!

Σε μια σειρά εγγράφων τα οποία για την ώρα παραμένουν απόρρητα και αδημοσίευτα, αποκαλύπτεται μια νέα πτυχή της εμπλοκής των ΗΠΑ στην ελληνική πολιτική.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Αθήνα (το 2006), Τσαρλς Ράις και Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είχαν επαφές με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και αξιολογούσαν μέλη της τότε, ανασχηματισμένης κυβέρνησης Καραμανλή. Στα έγγραφα αυτά περιέχονται σχόλια περί δυσαρέσκειας των Αμερικανών με κάποιους υπουργούς και τις αργοπορίες στο έργο τους.

«Το νέο υπουργικό συμβούλιο περιλαμβάνει 14 υπουργούς ή υφυπουργούς που έχουν αποφοιτήσει από τα προγράμματα ανταλλαγών των ΗΠΑ (USG Exchange programs)» αναφέρεται σε έγγραφο με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2006.

Τα ονόματα που αναφέρονται


Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτό του κ . Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τότε υπουργού Άμυνας, για τον οποίο υπογραμμίζεται το.....

Τρομερός Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή: "Η μόνη έξοδος που θα δείτε συγκυβερνώντες είναι η πόρτα της εξόδου από την πολιτική στις επόμενες εκλγοές..."

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε μια ακόμη εκπληκτική ομιλία...

Αποκάλυψη από το "taxalia": "Εκπτωτος από το αξίωμά του ο Μπουτάρης. Δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος"

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προβαίνει το μακεδονικό blog taxalia για την περίπτωση του νυν Δημάρχου Γ. Μπουτάρη που σχετίζεται με το δικαίωμά του να είναι Δήμαρχος και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κατείχε, ενώ ήταν Δήμαρχος, μια θέση (Πρόεδρος Φεστιβάλ Κινηματογράφου) που αποτελεί ασυμβίβαστο με τη νυν διοικητική του θέση αλλά και τη μελλοντική του πρόθεση να κατέλθει υποψήφιος.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο-ένσταση που κατατέθηκε:
 
Μετράει ώρες;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TAXALIA, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπέσει άμεσα από το αξίωμά του! Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, έχει ήδη συνταχθεί σχετική ένσταση που......

Ματθαιόπουλος: "Αυτό είναι το τελευταίο μνημόνιο της χούντας Σαμαρά"

Δείτε το βίντεο...

ΠΑΛΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ… “ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ” – ΑΡΘΡΟ ΤΟ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

g.g._apo_imia__article__article

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
«Όρθιοι στην άκρη της γης
εξακοντίζουμε την πρόκλησή μας
στ’ αστέρια».
ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΜΑΖΟ ΜΑΡΙΝΕΤΙ

Σε περασμένους χρόνους η εφημερίδα μας είχε στην προμετωπίδα του τίτλου της την φράση «Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ»Το νόημα αυτής της φράσεως δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ την δυνατότητα να αντιληφθούν οι διώκτες μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι με τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την τρομοκρατία και την λάσπη είναι δυνατόν να σταματήσουν την δυναμική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος των Ελλήνων. Και πώς να το αντιληφθούν οι ....

Είμαστε σκλάβοι των τοκογλύφων... Δάνειο Σαμαρά στη Eurobank του Λάτση 1,55 δις ευρώ με εγγύηση τα λεφτά σας μακάκες Έλληνες

Untitled-1

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Εσείς Μ@Λ@ΚΕΣ Έλληνες πληρώνετε την εξαγορά του Ελληνικού από την οικογένεια Λάτση. Εσείς πληρώνετε και την αναδιάρθρωση της πτωχευμένης τράπεζας που αργότερα θα σας παίρνει τα σπίτια και τα χωράφια-οικόπεδα. Και όλα αυτά για 500;! Είστε τέτοιες....ΠΟΡΝΕΣ;!

 

Ντροπή και αίσχος! 1,5 δις “δωράκι” στην EUROBANK, νύχτα, πίσω από τα 500άρικα!


Νέα απόφαση για παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «Eurobank Ergasias» συνολικού ποσού 1.550.000.000 ευρώ, υπέγραψε στις 5 Μαρτίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
 
Σε συνέχεια της αρχικής Απόφασης, που είχε υπογράψει στις 11 Μαρτίου 2011 ο Φίλιππος Σαχινίδης επί εποχή ΓΑΠ, αφαιρούνται 1,55 δις ευρώ από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και προσφέρονται… μεγαλόψυχα ως εγγύηση για την κάλυψη δανείου στην «πτωχευμένη» Eurobank, επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας.   Οι όροι της εγγύησης προβλέπουν μάλιστα την.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΦΥΛΑΚΙΣΗ 14 ΕΤΩΝ ΣΕ 20ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ!

1383644_222899471208843_2049405770_n
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η "αμερόληπτη" Δικαιοσύνη αποφάσισε να εκδώσει την ίδια ποινή στο λαθρομετανάστη δολοφόνου του Λαζανά στην Πάτρα. Για τέτοια ανθελληνικά σκουπίδια μιλάμε...
 
Σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον νεαρό Κωνσταντίνο Κοντομούς για την επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρκούσε το γεγονός ότι ο νεαρός Έλληνας κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου» του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να χαρακτηρισθεί «χρυσαυγίτης» και έτσι να καταδικασθεί σε 14 χρόνια φυλάκιση, κι ενώ το βαρύτερο για το οποίο κατηγορήθηκε ήταν η «απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας» – ούτε καν φόνος!  
Και οι “απόπειρες ανθρωποκτονίας“ είναι κατά το.....

Παναγιώταρος στη Βουλή: "Μοιράζετε ψίχουλα στον ελληνικό λαό για τον τυφλώσετε και να μη δει ότι τον διαλύετε με νέο μνημόνιο..."

Δείτε το βίντεο....

Οι διωγμοί κατά της Χρυσής Αυγής για λόγους φρονήματος και οι «αποκαλύψεις» σε… δόσεις


Οι διωγμοί κατά της Χρυσής Αυγής για λόγους φρονήματος και οι «αποκαλύψεις» σε… δόσεις

Γράφει ο Αντίοχος

Σε κάθε περίπτωση που γίνεται δημόσια συζήτηση για την Χρυσή Αυγή και τις εις βάρος της διώξεις, οι εκπρόσωποι του συστήματος (πολιτικάντηδες, μεγαλοδημοσιογράφοι, καθηγητάδες πανεπιστημίων, συνταγματολόγοι και λοιποί) διευκρινίζουν ότι οι διώξεις δεν γίνονται λόγω της ιδεολογίας των χρυσαυγιτών, παρά μόνον για παράνομες πράξεις. Και κάθε τόσο διαψεύδονται οικτρά…
Χθες, λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο (το οποίο υπήρχε από την πρώτη στιγμή των διώξεων - πρόκειται για «αποκαλύψεις» σε… δόσεις) και στα καθεστωτικά ΜΜΕ η είδηση κυκλοφόρησε ως εξής:
«Χρυσαυγίτικοι ύμνοι σε Χίτλερ και Μεταξά (βίντεο). Νέα βίντεο που δείχνουν την ταύτιση της Χρυσής Αυγής με....