Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

Οι αναρχοκουκουλοφλώροι απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ΚΟΤΕΣ είναι...

 Μας απέστειλαν πριν από λίγο μήνυμα με το οποίο μας πληροφορούσαν ότι 30 αναρχόκοτες, δειλά μιάσματα, πρακτρίσκοι (πείτε τους όπως θέλετε) επιτέθηκαν στον βουλευτή Πάτρας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, ενώ βρισκόταν σε στούντιο για να παραχωρήσει συνέντευξη...
Την ίδια ώρα χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουν αγώνα ενάντια στο καθεστώς για να απελευθερώσουν την Πειραϊκή που έχει καταληφθεί από λαθρο-Ορκς κάποιοι εκ των οποίων δολοφόνησαν ακόμη έναν ΕΛΛΗΝΑ πολίτη..

Οι αστυνομικοί αντί να εφαρμόσουν το νόμο και να εκδιώξουν τους εγκληματίες λαθρο-εποίκους, συλλαμβάνουν ΕΛΛΗΝΕΣ και μέλη της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που συμπαραστέκεται στον αγώνα των πατρινών..

Το Σιωνιστικό, υποτακτικό, διεθνιστικό καθεστώς αποδεικνύει περίτρανα ποιό ρόλο έχει και με ποιού το πλευρό βρίσκεται..
Με τους γραικύλους, τους ανθέλληνες και τους λαθρομετανάστες...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 17 του Ιούνη στις κάλπες...

Και κάτι τελευταίο...για τους αναρχικοκουκουλοφλώρους...
Θυμηθείτε άπλυτα μιάσματα,..Το τέλος σας πλησιάζει..Στο δρόμο στα ίσια θα σας βρούμε κάποια στιγμή...

Για ενημέρωση από τα γεγονότα της Πάτρας υπάρχει μόνο ένα κόμβος...

 ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

Το site του Εθνικιστικού Κινήματος...
http://www.xryshaygh.com/index.php/home

Σοκάρει η σιωπή των ΜΜΕ για την δολοφονία του Έλληνα από τους τρείς Αφγανούς...

Ούτε κίχ δεν έβγαλαν τα μεγαλύτερα από τα μεγάλα μήντια, για το απεχθές γεγονός της δολοφονίας ενός 30χρονου Έλληνα στην Πάτρα, από τρείς Αφγανούς γειτονές του. Με σχεδόν τελετουργικό τρόπο οι τρείς Αφγανοί, των οποίων τα ονόματα έδωσε ξεψυχώντας ο άτυχος Έλληνας, τον κατακρεούργησαν με μαχαίρι, για ασήμαντο λόγο. Και όμως. Για τα ελληνικά ΜΜΕ – πέραν του διαδικτύου- η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτέλεσε αιτία σχολιασμού. Μία περίπτωση που θυμίζει πολύ την υπόθεση Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας. Και ίσως αυτός ήταν ο λόγος του “θαψίματος” της είδησης. Να θυμήθηκαν τα ΜΜΕ τις αντιδράσεις των κατοίκων του κέντρου. Να θυμήθηκαν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι …

ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΕΛΑΚΗΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!


ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ... ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ... Για να θυμούνται οι παλαιότεροι, αλλά πολύ περισσότερο για να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιος ακριβώς ήταν και παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύουμε σήμερα ένα άρθρο του "Στόχου" με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου 2007, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου -που κονόμησε όμως ελέω... Εθνικής- Γιώργο Χελάκη. Γράφαμε λοιπόν τότε:

Να ποιοί είναι οι πατριώτες του ΣΥΡΙΖΑ: Παραχωρεί και το Αιγαίο στην τουρκία ο "alexis" αρκεί να...μείνουμε "φίλοι"


Άρθρο του εμετικού Νάσου Θεοδωρίδη -που τον κάναμε και διάσημο τρομάρα του- πριν 9 μήνες στην προοδευτική φυλλάδα ΑΥΓΗ. Ο Αλέξης και άπαντες Συριζέοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάθε φορά οτι τέτοιες θέσεις αποτελούν απόψεις συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ...
Ακόμα περιμένουμε όμως σαφείς απαντήσεις για τις θέσεις του ''σωτήρα'' Αλέξη όσον αφορά εθνικά ζητήματα και θέματα πέραν του μνημονίου... Και τελοσπάντων, αφού ακυρώνει κάθε τρεις και λίγο τις απόψεις της κάθε συνιστώσας, γιατί δεν χωρίζουν τους δρόμους τους ωστε να μην απολογείται;;; Που λέει ο λόγος... Ακολουθεί το άρθρο με ημερομηνία 20/8/2011
Του Νάσου Θεοδωρίδη* 

Το τελευταίο διάστημα άρχισε και πάλι μια συζήτηση για το....

Μέρες Τιμής και Δόξας για τον Ελληνισμό. 334 Π.Χ. -Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΝΙΚΟ...!!! Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!


Στις αρχές του 334 π.Χ ο Μ.Αλέξανδρος πέρασε στην Ασία φτάνοντας στην Αβυδο αφού προηγουμένως πέρασε απο την Σηστό που τον περίμενε ο στόλος του αποτελούμενος απο 160 τριήρεις τα περισσότερα των οποίων είχαν στείλει οι Αθηναίοι.Μετά την απόβαση επιθεωρήθηκε ο στρατός και βρέθηκε να αποτελείται απο 30.000 πεζούς και 4.500 ιππείς.Η φάλαγγα και οι υπασπιστές αποτελούνταν απο 12.000 Μακεδόνες και το συμμαχικό πεζικό απο 7.000 Ελληνες της κεντρικής Ελλάδας και το μισθοφορικό απο 5.000 σε όλους αυτούς επικεφαλής ήταν ο Παρμενίωνας. Μαζί τους ήταν και....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΤΑΝ Η... ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΟΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ 2008!!!


Την ΚΟΕ όλο και περισσότεροι θα την έχετε ακούσει. Είναι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, η σημαντικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε ..

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΕΘΗΚΕ Η ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑΤΙ;

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ξαφνικά πριν από λίγο στις 9:30 το σύστημα αεράμυνας όλης της χώρας προκειμένου να αντιμετωπίσει μαζική αεροπορική επίθεση από την Ανατολή! Με αιφνιδιαστική εντολή ο Α/ΓΕΕΘΑ, ζήτησε ενεργοποίηση του συστήματος που προβλέπει κατ'αρχήν πλήρη ανάπτυξη των Α/Α συστημάτων στα πολεμικά αεροδρόμια της χώρας. Έτσι αναπτύχθηκε το σύνολο των συστημάτων (Skyguard, Crotale, Τοr-M1, στα αεροδρόμια, ακόμα και τα πυροβόλα Rh-202, τα ΑRTEMIS-30 και τα φορητά Stinger), ενώ όπως και τα ΜΙΜ-23 Ι.HAWK, αλλά και βέβαια τα Patriot PAC-3 και τα S-300PMU1 στην Κρήτη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν....

Ο Στάλιν και οι σφαγές κατά Ελλήνων που αδυνατεί να καταδικάσει το ΚΚΕ

«Καταδικάζετε τις σφαγές των Ποντίων από τον Στάλιν;», ρώτησε προ ημερών ο συναγωνιστής Κασιδιάρης τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Και σίγουρα, πολλοί από τους τηλεθεατές θα αναρωτήθηκαν: «ποιες σφαγές;». Υπάρχουν, λοιπόν, και Έλληνες θύματα του Στάλιν; Βεβαίως και υπάρχουν! Αν, όμως, ρωτήστε τον κόσμο, είναι ζήτημα αν το 1% έχει ακούσει κάτι λίγα περί αυτού του ζητήματος. Η πλήρης άγνοια των συμπατριωτών μας για τους Έλληνες θύματα του Στάλιν, σίγουρα δεν οφείλεται στην αδιαφορία τους. Απλώς, η κόκκινη χούντα που κυβερνά από τη μεταπολίτευση ως σήμερα την πατρίδα μας, έχει επιβάλλει –με την ανοχή της ψευτοδεξιάς- πλήρη συνομωσία σιωπής γι’ αυτό το θέμα, για να μη θιγούν τα… όσια και ιερά του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και η υστεροφημία του αιμοσταγούς «πατερούλη» Στάλιν! 

Γενοκτονία δια της πείνας
Ευκαιρίας δοθείσης, θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να μάθουν οι Έλληνες την πραγματική ιστορία τους. Κατ’ αρχάς,

Διάρρηξη στην πολυκατοικία που διαμένει ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής...Τυχαίο γεγονός;

Και μάλιστα η διάρρηξη έγινε στον όροφο που μένει ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος...
Συγκεκριμένα στο διπλανό διαμέρισμα..

Βέβαια, θα είμαστε συνωμοσιολόγοι αν πούμε ότι άλλη ήταν η πρόθεση των ληστών και πως στόχος ήταν ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής..
Πώς βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα..;
Μμμ...Για να δούμε τα στοιχεία..
  • Η πολυκατοικία είναι η μοναδική που φρουρείται από αστυνομικούς, αλλά σε αυτή έδρασαν οι ληστές..(μάλλον τους αρέσουν οι προκλήσεις..)
  • Οι ληστές άνοιξαν μόνο....

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για ανεργία και λαθρομετανάστευση...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Επίδειξη αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης


Εντυπωσιακές εικόνες στην Αλεξανδρούπολη (φωτογραφίες)Επίδειξη από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», με συγκριμένο και ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση σενάριο. Την επίδειξη παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικών σχολείων της περιοχής, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Γεωργίας Νικολάου – Μαυρανεζούλη, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, του Αερολιμενάρχη κ. Στυλιανού Ζαντανίδη, εκπροσώπων των στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων.
Οι 53 αλεξιπτωτιστές κάνοντας πτώση από ύψος....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ