Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Πρόταση για προανακριτική επιτροπή κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για τους Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και ο Ευαγγελάτος χλευάζει... Τι λένε όμως οι αναγνώστες του;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της εσχάτης προδοσίας. Τα καθεστωτικά παπαγαλάκια μετά την ομοφωνία ΟΛΟΥ του "συνταγματικού τόξου" για να κάνουν γαργάρα τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, προσπαθούν να θάψουν και την πρόταση της Χρυσής Αυγής. Αγχώνονται ωστόσο για το αν θα υπάρξουν άλλοι βουλευτές στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.

Ο Ευαγγελάτος μάλιστα στο newsit χλευάζει την αυτονόητη πρόταση της Χρυσής Αυγής να διερευνηθεί το σκάνδαλο, με την γνωστή αλλαζονεία των κολαούζων του συστήματος και παίρνει αυτό που του αξίζει από τους αναγνώστες του στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Τι απάντησε ο Αθανασίου στην Τσάμη όταν του είπε ότι... “δεν δένει η εγκληματική οργάνωση” στο επίμαχο (και παράνομο) τηλεφώνημα; - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ασταμάτητος στη βουλή, εναντίον του καθεστώτος που καταρρέει. Οι μεθοδεύσεις για την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής απαιτείται να διερευνηθούν και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το σκάνδαλο να τιμωρηθούν.

Τι είπε ο Αθανασίου με την Τσάμη; Γιατί ο Σαμαράς διαβιβάζει εντολές μέσω τρίτων στον "Παναθηναϊκάκια"; Ο Κασιδιάρης σφυροκοπεί αλύπητα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΖΩΝΤΑΝΑ η εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρo

Ο Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει απόψε τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος Γρηγόρη Γερακόπουλο και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου.

Να σημειώσουμε ότι στην Αρτέμιδα η Χρυσή Αυγή έχει πολύ υψηλά ποσοστά και δική της Τοπική Οργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Χ.Γιαταγάνα: Νόμιμο το υλικό που έχει ο Κασιδιάρης - Θα περάσετε μαύρο Πάσχα! ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην από το βήμα της βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα με αφορμή την ομολογία Μπαλτάκου.

Να διαλευκανθεί πλήρως το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο ζήτησε η κα. Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία -με την ιδιότητα του πρώην εισαγγελέα- κατήγγειλε ότι έχουν υπάρξει περιστατικά παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Κασιδιάρης έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει ότι υλικό έχει στη διάθεσή του γιατί είναι και κατηγορούμενος και υποψήφιος δήμαρχος. Εσείς θα περάσετε μαύρο Πάσχα αν έχει και άλλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

FOREIGNAFFAIRS (CIA): Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

Το… μυστικό του επικείμενου θριάμβου των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης στις ευρωεκλογές, αποκαλύπτει με… βαρυσήμαντο άρθρο του στο ξακουστό ForeignAffairs(της CIA…) κάποιος Mitchell A. Orenstein (πιθανότατα εβραίος…), καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Northeastern University και συνεργάτης του Harvard. Το… μυστικό είναι ότι έχουν την υποστήριξη του προέδρου Πούτιν, για να διαλύσουν εκ των έσω την Ε.Ε.!!!

Στο δημοσίευμα (που μοιάζει περισσότερο με… πληροφοριακό δελτίο μυστικού πράκτορα), αναφέρονται και τα κόμματα που υποστηρίζει ο Πούτιν, ήτοι κατά κύριο λόγο...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

bvmiwmhcrq4fda2dc36808c
Είναι γενικά παραδεκτό, ότι ένα από τα κύρια στηρίγματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας είναι οι εταίρες δημοσκοπήσεων με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις τους. Οι οποίες, παρά τη γενικευμένη κατακραυγή, εμφανίζουν τον φον Αντωνάκη να… αντέχει, τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει στάσιμος, την Χρυσή Αυγή σε… μονοψήφια ποσοστά, το «ποτάμι» του υπαλλήλου του Μπόμπολα… τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά, το ετοιμοθάνατο ΚΚΕ… ενισχυμένο και την μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ να επιβιώνει εκλογικά. Τα «αποτελέσματα» αυτά δίνουν το δικαίωμα στους παπαγάλους του φον Αντωνάκη να γράφουν τα εξής περί του misterTsipra: 
«Η δημοσκόπηση της GPO που έγινε εν μέσω της «βόμβας Μπαλτάκου» αλλά και.....

Defencenet.gr:"Ο Θεοδωράκης είναι δεκανίκι επιβίωσης του υπάρχοντος καθεστώτος"

Το «Ποτάμι» αποκαλύπτεται και αποδεικνύει πώς στόχος του είναι να αποτελέσει το δεκανίκι στήριξης του πολιτικού συστήματος που κυβερνά σήμερα εκπροσωπώντας το οικονομικό-επιχειρηματικό κατεστημένο σε βάρος των εξαθλιωμένων πολιτών από τα συνεχή μνημόνια και την παράδοση της χώρας άνευ όρων στους δανειστές.

Πριν από λίγη ώρα μιλώντας στο συστημικό-μνημονιακό «Σκάι» ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε πώς τάσσεται υπέρ των συνεργασιών γιατί, όπως είπε, «τη λύση στην Ελλάδα θα δώσουν οι συνεργασίες».

Για ποια συνεργασία και με ποιους μιλάει ο κ. Θεοδωράκης; Μα ασφαλώς με.....

Ένα ερώτημα προς τον κύριο Μπαλτάκο: "Από πότε είστε Νέα Δημοκρατία, κύριε Μπαλτάκο;"


Ερώτηση προς Τάκη Μπαλτάκο: Από πότε είστε Νέα Δημοκρατία;

Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως Νταγιάντα σχετικά με το περιβόητο βίντεο όπου ομολογεί την σκευωρία στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Μπαλτάκος εξερχόμενος του γραφείου της εισαγγελέως δεν έκανε καμία δήλωση ουσίας, επί του θέματος της αποκάλυψης της σκευωρίας, αλλά αρκέστηκε να δηλώσει: "Ήμουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία".
Ερωτούμε τον κ. Μπαλτάκο; Από πότε....

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ...Το νέο φύλλο της εθνικιστικής "Χρυσής Αυγής"

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο φύλλο διαβάστε:

«Ανεξάρτητη δικαιοσύνη»: Όποιος βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα!


«Ανεξάρτητη δικαιοσύνη»: Όποιος βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα!

Γράφει ο Αντίοχος

Η «τυφλή» και οπωσδήποτε «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του αμερικανοσιωνιστικού προτεκτοράτου Σαμαριστάν, μίλησε! Και τι είπε; Ότι οποιοσδήποτε βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα, άρα μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει, χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Ιδού η είδηση που μεταφέρει (με έκδηλο ενθουσιασμό…) ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος»:
«Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά η Χρυσή Αυγή υπέβαλε πριν από λίγους μήνες μήνυση στον......

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!

ΕΥΠΠ 
Το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Με εντολή Σαμαρά και με την έγκριση των αρχών κατοχής και των διεθνών τοκογλύφων, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 3% αλωνίζει στην κυριολεξία. Κάθε μέρα έρχεται κι από μια απόδειξη της Νέας Πασοκοκρατίας, στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα ο φον Αντωνάκης.
Επίσης, κάθε μέρα έρχεται κι από μια απόδειξη των σφόδρα αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων του κλεφτο-πασοκικού υπερκράτους και παρακράτους, κατά της Χρυσής Αυγής.  Ιδού πως απέκλειε το πασοκικό υπερκράτος τους αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, από την ΕΥΠ, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Πληροφορούμαι λοιπόν ότι....

Ο Μπουτάρης είναι ο βασικός υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη..

Προ εβδομάδας το blog taxalia αποκάλυπτε ότι ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης, είναι και έκπτωτος και δεν του επιτρέπεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το Δήμο της Θεσσαλονίκης με το ισχύων νομικό πλαίσιο μιας και υπήρχε ασυμβίβαστο κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη θέση του Προέδρου που κατείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Και ενώ όπως φαντάζεται κανείς το παραπάνω θα εκμεταλλεύονταν πλήρως η ΝΔ του Σαμαρά για να πετύχει ένα καίριο πλήγμα έναντι της, υποτιθέμενης, βασικής αντιπάλου υποψηφιότητας συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Μπορεί ΠΑΣΟΚ - ΝΔ κατά την ψήφιση του "Καλλικράτη" παραλίγο να..... "πέσουν" μόνοι τους, στο θέμα Μπουτάρη τα βρήκανε και συμφώνησαν να.....

Κοιτάζοντας Εμπρός!

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πολιτικοκοινωνικά πράγματα στα απομεινάρια ενός λαμπρού πολιτισμού εν έτει 2014 και έτσι όπως οι φαύλες κοσμοθεωρίες του σύγχρονου γίγνεσθαι έχουν περιορίσει τον Έλληνα στο να αναζητά απλώς τα προς το ζην, συνειδητοποιεί κανείς πως για να αποτινάξει αυτός ο λαός τα δεσμά του υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Σκληρός και αδιάκοπος Αγώνας.
Σε αυτόν τον ζωτικό Αγώνα, εκτός από τις άμεσες καταδιωκτικές κινήσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, με τις παράνομες και αβάσιμες προφυλακίσεις από το κράτος και την άσκηση ένοπλης τρομοκρατίας από το παρακράτος, ο Εθνικιστής όπως και κάθε Έλληνας έχει να αντιμετωπίσει βομβαρδισμό καθημερινών μηνυμάτων που......