Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Στο συνδυασμό υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής της ΝΔ, ο εκδότης εφημερίδας των “Γκρίζων Λύκων” στη Δυτική Θράκη!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τουρκοπροσκυνημένοι είναι όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ. Οι ανθέλληνες όλου του αντισυνταγματικού τόξου δηλώνουν υποταγή στο Τουρκικό προξενείο και τους πράκτορες των Τούρκων στη Θράκη.

Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει εντάξει στο συνδυασμό της ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον εκδότη και γενικό διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά. Πρόκειται για μία εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει μανιωδώς, όπως και ο ίδιος ο εκδότης της, την ύπαρξη "τουρκικής μειονότητας" στη Δυτική Θράκη λαμβάνοντας κατευθύνσεις από το τουρκικό προξενείο.

Προφανώς το κομματικό στέλεχος της ΝΔ...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Θεόδωρο Τσέλα και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Σορώτο.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος» έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έγγραφο των… βιαστικών «κόκκινων» ανακριτριών για επίσπευση της διαδικασίας ομαδικής άρσης ασυλιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ώστε να τους παραλάβουν και να τους κλείσουν όλους μέσα πριν από τις εκλογές. Και μασώντας τα λόγια του είπε τα εξής «περίεργα»:

«Η άρση ασυλίας των βουλευτών που βρίσκονται στη φυλακή έχουν μια ιδιαιτερότητα… Η Επιτροπή πήγε και στις φυλακές, αλλά υπάρχουν θέματα όπως...

Ο εθνικός ολετήρας Τζέφρυ Παπανδρέου ειρωνεύεται τους Έλληνες για την φτώχεια τους!

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος της καταστροφή που έχουν επιφέρει στην Ελλάδα το κλεφτοπασόκ και η οικογένεια Παπανδρέου. Ο γιος του μεγαλύτερου λαοπλάνου που ως πρωθυπουργός κατέστρεψε ολοκληρωτικά την Ελλάδα, παραδίδοντας εθνική κυριαρχία στους τοκογλύφους και καταδικάζοντας τον λαό στην ανέχεια, ακόμα και τώρα έχει το θράσος να κάνει υποδείξεις και ειρωνείες!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Τζέφρυ Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άντα, έφτασαν λίγο πριν από τις 5 μ.μ. την Τρίτη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις πασχαλινές τους διακοπές. Ήταν σε διαφορετικά αυτοκίνητα και με συνοδεία αστυνομικών, αλλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν, ειδικά οδηγοί ταξί που ήταν στην περιοχή.

Μάλιστα ορισμένοι έφτασαν πολύ κοντά κι ένας...

Το συγκινητικό μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη για την εορτή του Γιώργου: “Είσαι πάντα δίπλα μας και μέσα στις καρδιές μας”


Το συγκινητικό μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη για την εορτή του Γιώργου: “Είσαι πάντα δίπλα μας και μέσα στις καρδιές μας”

Ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας, Γιώργου Φουντούλη και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.
Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης έγραψε χαρακτηριστικά πως το δώρο στον γιο του είναι η αποδοχή της πρότασης που του έγινε από την Χρυσή Αυγή να συνεχίσει τον Αγώνα του Γιώργου μέσα από την Ευρωβουλή.
Αυτήν την ημέρα, πέρα από τις ευχές, η σκέψη και οι προσευχές όλων των Συναγωνιστών είναι για την οικογένεια του Αθάνατου Γιώργου Φουντούλη.

"Χρόνια σου πολλά αγόρι μου! Για μας είσαι πάντα δίπλα μας και μέσα στις καρδιές μας. Η αύρα σου είναι.......

Μεγάλος διαγωνισμός: Ποιοι είναι περισσότερο “τουρκόσποροι”; Οι συριζαίοι ή οι νεοδημοκράτες; 2 ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλος διαγωνισμός: Ποιοι είναι περισσότερο “τουρκόσποροι”; Οι συριζαίοι ή οι νεοδημοκράτες; 2 ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα με την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά ο βρώμικος και ανθελληνικός ρόλος του τουρκικού προξενείου στην Θράκη, το οποίο υποστηρίζεται από τα αποκόμματα της ψοφοδεξιάς και του τουρκοπροσκυνημένου Σύριζα για μικροκομματικά συμφέροντα.
Λίγες μέρες πριν τεθεί σε εφαρμογή η πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης είχαν ξεμπροστιάσει τους πράκτορες της Άγκυρας μέσα στη Βουλή.
Υπενθυμίζουμε τι είχε συμβεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2013Πλήγμα στους προδότες και τους τουρκοπροσκυνημένους μέσα στη βουλή
Σήμερα στη βουλή είχε.....

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

10176043_286446184853664_1538723598_n
Πως θα ψηφίσουμε; -5ετείς οι Δήμαρχοι-περιφερειάρχες που αναλαμβάνουν Σεπτέμβριο.
Επιβεβαιώθηκε η επέκταση της θητείας των δημάρχων και περιφερειαρχών στα πέντε χρόνια -κάτι που είχε ψηφιστεί ήδη από το 2010 στον Καλλικράτη-, με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή.
Οι δήμαρχοι-περιφερειάρχες θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τις προηγούμενες φορές αναλάμβαναν την 1η Ιανουαρίου. Η θητεία των νεοεκλεγέντων δημοτικών αρχόντων, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2019.

Η εγκύκλιος που αφορά στις δημοτικές εκλογές προβλέπει την παρακάτω δέσμη αλλαγών:
α) Εξορθολογίζονται τα προβλεπόμενα κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα θέσης των αιρετών των Δήμων. Ειδικότερα, προς αυτόν το σκοπό, εισάγονται οι εξής νομοθετικές μεταβολές ως προς τις εκλογές των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.:
i) Επεκτείνεται το.....

Η.Κασιδιάρης: “Σύριζα και ΝΔ έχουν προσκυνήσει την Τουρκία - Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη” ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την υπόθεση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία έμεινε τελικά εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" κατακεραύνωσε το απόκομμα του Τσίπρα χαρακτηρίζοντας το «τουρκοπροσκυνημένο».
Μάλιστα, ο Συναγωνιστής δήλωσε πως υποστηρίζει την συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία μίλησε κατά της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη και υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Επιπλέον, πρόσθεσε πως από το τουρκικό προξενείο πήραν τηλέφωνο τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν να την βγάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο.
Παράλληλα, επιτέθηκε και στο κόμμα της ΝΔ χαρακτηρίζοντας την «ανθελληνικό κόμμα»με αφορμή την αναφορά της Κωνσταντινούπολης ως Istanbul από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως για το Λαϊκό Σύνδεσμο πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη!

Ένας πλαστογράφος στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς για να θυμίζει.... ΠΑΣΟΚ!

Kostas-Simitis-570

Πλαστογράφος υποψήφιος με την Ελιά;; Γνήσιο πασοκικό ψηφοδέλτιο…

Στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς, υπάρχει ένας εξαίρετος υποψήφιος:
8. Ιωάννης Γιάλλουρος

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στη Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Ο Ιωάννης Γιάλλουρος είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία.
Πηγαίνοντας όμως στο μακρινό 1996, τότε που η ελιά του Σημιτη άρχιζε να σκεπάζει την Ελλάδα, βλέπουμε την ακόλουθη απίστευτη ιστορία. Διαβάστε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ε.Μ.Π. είναι ακόμη μουδιασμένη από το πρωτοφανές φαινόμενο πλαστογραφίας που πρόσφατα αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για.....

Η ανθελληνική χούντα μοιράζει το “κοινωνικό μέρισμα” σε πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς και ρομά!


Η ανθελληνική χούντα μοιράζει το “κοινωνικό μέρισμα” σε πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς και ρομά!

Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας, στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.
Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του  Portsmouth, εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς και.....

22 Απριλίου 1822: Το ολοκαύτωμα της Νάουσας


22 Απριλίου 1822: Το ολοκαύτωμα της Νάουσας

Τα γεγονότα πριν την πολιορκία
Στην περιοχή προετοιμαζόταν από το τέλος του έτους 1821 η επανάσταση και οι Τούρκοι αποφάσισαν να πάρουν αυστηρά προληπτικά μέτρα για να την αποτρέψουν. Τον Ιανουάριο του 1821, ο βαλής της Θεσσαλονίκης, Εμπού Λουμπούτ, φυλάκισε ως ομήρους μέλη από τις σημαντικότερες οικογένειες των πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας. Άλλοι όμως, ανάμεσά τους οι οπλαρχηγοί Αναστάσιος Καρατάσος και Αγγελής Γάτσος, καθώς και ο ισχυρότατος πρόκριτος της Νάουσας, Ζαφειράκης Θεοδοσίου Λογοθέτης αρνήθηκαν, προβάλλοντας διάφορες προφάσεις, να προσέλθουν. Έχοντας εκτεθεί με αυτή τους την πράξη, αποφάσισαν να.....