Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έμεινε με λιγότερους από 150 βουλευτές αλλά δεν έπεσε λόγω στήριξης του... κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!!!!

Γράφει ο Αινείας

Ούτε ο πιο.... νοσηρός εγκέφαλος δε θα σκεφτόταν όσα έχουν διαδραματιστεί στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα, ως σημαιοφόρος κατά του Μνημονίου, με την υπόσχεση ότι το θα το καταργήσει, χωρίς ωστόσο να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή (149 έδρες) και έτσι κάνει Κυβέρνηση με τον πρώην "ακροδεξιό" Καμμένο που έχει μαζί του άλλους 12 "ψεκασμένους".
Η νέα Κυβέρνηση έχει αποχαιρετήσει μια προηγούμενη που αποτελείται από τους "προδότες" και "νεοφιλελεύθερους" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν τη Χώρα με υποδείξεις της Τρόϊκα μέσω e-mail!

Δεν περνούν ούτε 2 εβδομάδες και η Κυβέρνηση κάνει τη μέγιστη κωλοτούμπα αποδεχόμενη πλήρως το Μνημόνιο, και τους δανειστές και επικοινωνεί μαζί τους μέσω... e-mail!
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνει με τηλεβόα στα ΜΜΕ και ανακοινώνει στον ελληνικό λαό, ότι "συντάσσεται με το ΣΥΡΙΖΑ" και θα ψηφίσει το νέο Μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ακολουθεί την....

Χριστοδουλοπούλου: Θα δώσουμε Ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά λαθομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σύριζα οδεύει ολοταχώς προς την αλλοίωση του έθνους μας, καθιστώντας μέσα σε λίγα χρόνια τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα. Όταν τέθηκε το θέμα ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας βρήκε τον προηγούμενο ανθελληνικό νόμο αντισυνταγματικό, η υπουργός δήλωσε ότι ουδέν πρόβλημα, θα φτιάξουν άλλον που θα "περάσει" από την δικαιοσύνη.

Και όταν της είπαν για το ότι πρέπει να πείσουν και τον Καμμένο...

Bankingnews: Φιλελεύθερος ο Σύριζα - 90% Μνημόνιο - Πλειστηριασμοί και στην πρώτη κατοικία!

Μεταφέρουμε αποσπασματικά μια έγκυρη ανάλυση από το bankingnews σχετικά με την μνημονιακή κυβίστηση του Σύριζα.

"Άκρως φιλελεύθερες είναι τελικώς οι θέσεις της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που υπέβαλλε στο Eurogroup και εγκρίθηκε η 4μηνη παράταση του προγράμματος δηλαδή του μνημονίου. Είναι εντυπωσιακό στοιχείο το γεγονός ότι σε ορισμένους τομείς ότι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δεξιός και από...

Κανονικά παρόντες σήμερα στη Βουλή οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Έσκασαν από το κακό τους Νεοδημοκράτες και Πασόκοι!

Ενεκρίθη τελικώς το νέο αίτημα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στο κοινοβούλιο και να συμμετέχουν κανονικά στην διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή προεδρείων στις διαρκείς επιτροπές.

Η σημερινή απόφαση της εισαγγελίας των φυλακών αναιρεί την χθεσινή παράνομη απαγόρευση και επαναφέρει την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρά την παράνομη φυλάκισή τους, ασκούν κανονικά τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, εκπροσωπώντας μισό εκατομμύριο Έλληνες.  

Στην αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης αντέδρασαν έντονα και οργισμένα, οι εκπρόσωποι της ΝΔ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, οι οποίοι επί δυόμιση...

Σφάζονται για τα e-mail πρώην και νυν κυβερνώντες, αλλά το γεγονός παραμένει: Οι διεθνείς τοκογλύφοι μας κυβερνάνε διά… αλληλογραφίας!


Σφάζονται για τα e-mail πρώην και νυν κυβερνώντες, αλλά το γεγονός παραμένει: Οι διεθνείς τοκογλύφοι μας κυβερνάνε διά… αλληλογραφίας!

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ από τη μία και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από την άλλη για το περιβόητο e – mail του Βαρουφάκη προς την τρόικα. Σύμφωνα με την σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το e – mail Βαρουφάκη είναι χειρότερο από το αντίστοιχο που είχε λάβει προ μηνών ο Χαρδούβελης, ως τότε υπουργός οικονομικών.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωνε ο Σαμαράς: «Με το email Βαρουφάκη: Αφού η Κυβέρνηση αποδέχθηκε προχθές την παράταση του Μνημονίου, και ενώ έχει ήδη αποδεχθεί τη βιωσιμότητα του χρέους, σήμερα με την πρόταση  Βαρουφάκη αποδέχθηκε και το e-mail Χαρδούβελη»
Όμως εδώ υπάρχει μία «λεπτομέρεια» που...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΝΕΠΑΝΤΕΧΟΣ» ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

«Είχα πει: Αναπάντεχο το όνομα του Επιτρόπου. Αναπάντεχο το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τώρα λέω: Αναπάντεχο το όνομα του επόμενου προέδρου της ΝΔ» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter o Ευάγγελος Αντώναρος. Τι εννοεί ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, που προφανώς τώρα χρησιμοποιείται ως… «λαγός»; Ποιος είναι ο «ανεπάντεχος» που –αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο- θα αντικαταστήσει τον φον Αντωνάκη στην αρχηγία της ρημαγμένης νουδούλας;
Στις εύλογες απορίες, ο «λαγός» Αντώναρος απάντησε με νέο tweet, στο οποίο γίνεται πιο συγκεκριμένος και… φωτογραφίζει τον νέο «Μεσσία» της ψοφοδεξιάς: «Η ΝΔ έχει ανάγκη ριζική ανατροπή. Πρώτα σε....

Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος


Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος

Συνέντευξη σε τούρκικη εφημερίδα έδωσαν οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μίλησαν για τα ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων και των επιδιώξεων της Τουρκίας. Στην «ημερήσια διάταξη» της συνεντεύξεως ο φράκτης του Έβρου, οι μουφτήδες και φυσικά η «τούρκικη» μειονότητα, όπως αρέσκονται να αποκαλούν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου παπαγάλισαν τις θέσεις της Τουρκίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, εναπόθεσαν τις ελπίδες του στον Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο Ζεϊμπέκ είπε: «Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας έχει πει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν. Επίσης έστειλε μήνυμα λέγοντας πως.....

Μέχρι και Γερμανοί καθηγητές ιστορίας κατάλαβαν πως ο Σύριζα είναι ίδιος με το ΠΑΣΟΚ του 1981

«Πρώτη φορά αριστερά», είναι το σύνθημα που αρέσκονται να χρησιμοποιούν οι στρατευμένοι του δημοσιογραφικού και «πνευματικού» κόσμου, μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Είναι όμως «πρώτη φορά αριστερά» ή μήπως είναι «ΠΑΣΟΚ ξανά»;
Γερμανός καθηγητής Ιστορίας απαντά ανεπιφύλακτα το δεύτερο! Ο Χάιντς Ρίχτερ είναι καθηγητής σύγχρονης ελληνικής και κυπριακής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ και σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία υπήρξε εξόχως ακριβής στις επισημάνσεις του, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο διδάσκει αλλά έχει γίνει βαθύς γνώστης της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητος.
Ο κύριος Ρίχτερ επισημαίνει ότι «οι πλούσιοι ήταν απαλλαγμένοι από...

Ισπανός ΣΥΡΙΖΑιος πιάστηκε να έχει βουτήξει λεφτά και να φοροδιαφεύγει... Τυχαίο;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι οι καπιταλιστο-αριστεροί ΗΛΙΘΙΕ Έλληνα!

Γράφει ο Αντίοχος
Τελικά, όπως φαίνεται, αυτοί οι Ισπανοί «συριζαίοι» του Podemos, είναι μεγάλα… μούτρα. Έτσι, μετά την ανακοίνωση των ισπανικών αρχών, πως έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο… κοτσιδάτος «Ισπανός Τσίπρας» φοροδιαφεύγει συστηματικά και πως θα ερευνήσουν την υπόθεση, ένα ηγετικό στέλεχος του συνονθυλεύματος παραδέχθηκε ότι πήρε 450.000 ευρώ για… μελέτες στη Βολιβία.
Πρόκειται για τον καθηγητή Χουάν Κάρλος Μονεντέρο, ο οποίος κατηγορείται ότι παντελόνιασε ένα μεγάλο ποσό από την Τράπεζα Alliance bolivarienne pour les Amériques (ALBA).
Τελικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο....

ΟΙ… ΦΙΛΟΡΩΣΣΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ…

Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα, την παρακάτω είδηση δε θα τη διαβάσετε στα blog των «φιλορωσσικών» παπαγάλων της τσιπροκαμμεναρίας, που πουλάνε φύκια για μεταξωτά… τάνγκα. Επίσημη επίσκεψη στο Κίεβο (των «νεοναζί») πραγματοποίησε το… πατριωτάκι ο Κοτζιάς και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ουκρανό («νεοναζί») ομόλογό του, ακολούθησε κοινή συνέντευξη Τύπου. Όπου, πέραν από τα γνωστά και χιλιοειπωμένα ευχολόγια, για τα προβλήματα που πρέπει να λύνονται «με διαπραγματεύσεις, όχι στρατιωτικές λύσεις», ο υπουργός της… φιλορωσσικής μας κυβέρνησης δήλωσε ότι στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας (άρα παίρνει σαφή θέση κατά των φιλορώσσων της Ανατολικής Ουκρανίας, που την αμφισβητούν) και προσφέρθηκε να προσφέρει… τεχνογνωσία σε θέματα… Συντάγματος (!!!) και κράτους δικαίου (!!!).
Σας θυμίζουμε, ότι...

Ο ύψιστος τίτλος τιμής του Χρυσαυγίτη


Ο ύψιστος τίτλος τιμής του Χρυσαυγίτη

Ο Πομπήιος, όταν οι Μαμερτίνοι (πολεμιστές της Μεσήνης) επικαλούνταν τους νόμους, τους απαντούσε εντελώς κυνικά: «Τι μου λέτε για τους νόμους, όταν κρατώ σπαθί;». Ο Πομπήιος, όμως, είχε όλη την ειλικρίνεια της ωμής βίας, η οποία δεν χρειάζεται φτηνές δικαιολογίες και ανάλογα περιτυλίγματα.
Επί 18 μήνες περίπου, από τότε δηλαδή που άρχισε το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο νομικός πολιτισμός της Χώρας δέχεται απανωτά βίαια χτυπήματα, προκειμένου η ξεκάθαρα πολιτική δίωξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών να περάσει προς τα έξω ως μια ακόμη υπόθεση ποινικού χαρακτήρα και περιεχομένου. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είδαμε να υποτάσσεται το....