Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: Ο Τσίπρας, ο Ψυχάρης και η... μαρτυριάρα γάτα της αμερικανικής πρεσβείας


ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: Ο Τσίπρας, ο Ψυχάρης και η... μαρτυριάρα γάτα της αμερικανικής πρεσβείας

Ένα εξόχως ενδιαφέρον άρθρο περιλαμβάνει σήμερα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα», υπό τον τίτλο «Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων». Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, το οποίο διαφημίστηκε εντόνως από το σύνολο των μέσων του οργανισμού, υπήρξαν πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 πολλαπλές μυστικές συναντήσεις μεταξύ του νυν πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.
Το άρθρο σημειώνει την τελευταία από αυτές τις συναντήσεις, όπου σε κλίμα άκρας μυστικότητας, ο Τσίπρας ζήτησε την στήριξη του οργανισμού. «Θέλω να....

Οι Εθνικιστές της Κέρκυρας βροντοφώναξαν, παρουσία Ηλ. Κασιαδιάρη και Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής: "Κλείστε τα σύνορα...Η Ελλάδα να μείνει...στους Έλληνες" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ


ΚΕΡΚΥΡΑ: Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες Εθνικιστές - Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Μαζικό και δυναμικό παρόν έδωσαν εκατοντάδες Κερκυραίοι Εθνικιστές στην συνέντευξη Τύπου και βιβλιοπαρουσίαση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στο κέντρο της Κέρκυρας.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι.....

Χρυσή Αυγή, αγρότες των μπλόκων και κάτοικοι είπαν "ΣΤΟΠ" στη δημιουργία Hot Spot στα Γιαννιτσά..



Μετά το τέλος του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου αρκετοί πολίτες του δήμου Πέλλας, συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να δηλώσουν την ξεκάθαρη, όπως είπαν, πρόθεση τους να πράξουν τα ανάλογα σε περίπτωση εγκατάστασης λαθρομεναταστών στο χώρο.
Οι ίδιοι τόνισαν ότι ....

Άλλη μια νεκρή ελληνίδα από λαθρομετανάστες στον Πειραιά...Ως πότε θα το ανέχεστε "ανθρωπιστές"...;!;!

HLIKIOMENH-ASELGEIA
Μία ακόμα φρικτή ρατσιστική δολοφονία, που είχε γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου στον Πειραιά, εξιχνίασε η αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Φεβρουαρίου τρεις κουκουλοφόροι ληστές είχαν ακινητοποιήσει μια 59χρονη και τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά.
Ακολούθως, έκλεισαν το στόμα της γυναίκας για να μην φωνάζει, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία!
Αυτές τις μέρες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έναν 34χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» από την Γεωργία, να επιχειρεί να παραβιάσει την....

Ποια ρατσιστική χώρα με κλειστά σύνορα έχει στείλει “αλληλέγγυους” να υποδέχονται λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;


Ποια ρατσιστική χώρα με κλειστά σύνορα έχει στείλει “αλληλέγγυους” να υποδέχονται λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;

Γράφει ο Αντίοχος

Ποια είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε –και μάλιστα ασυζητητί- πως δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε έναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στο έδαφός της; Το σιωνιστικό Ισραήλ, φυσικά.
Σας θυμίζω τις είχε απαντήσει τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Νετανιάχου, σε σχετική ερώτηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης: «Το Ισραήλ είναι μια πολύ μικρή χώρα. Δεν έχει κανένα δημογραφικό βάθος και δεν έχει καμία γεωγραφική κάλυψη. Πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορά μας εναντίον των παράνομων μεταναστών και κατά των....

Τζιχάντ στα Τρίκαλα: Λαθρομετανάστες φώναζαν “Αλλάχ Άκμπαρ” στο Κλειστό Γυμναστήριο


Τζιχάντ στα Τρίκαλα: Λαθρομετανάστες φώναζαν “Αλλάχ Άκμπαρ” στο Κλειστό Γυμναστήριο

Η είδηση είναι από τοπική ιστοσελίδα των Τρικάλων και είναι ενδεικτική της επιχειρούμενης ισλαμοποίησης της χώρας με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών.
450 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας Τρικάλων φώναζαν "Αλλάχ Άκμπαρ" έξω από το προαύλιο, ενώ απέναντι βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου!
Δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν πολύ σύντομα, ο εξαγριωμένος από....

Μίκης Μάντακας: Ζει και Μάχεται! 41 Χρόνια από την άνανδρη δολοφονία ενός Μάρτυρα της Εθνικιστικής Ιδέας



Τη δεκαετία του 1970 η πολιτική ζωή στην Ιταλία βρίσκονταν σε αναβρασμό. Οι απεργίες, οι πορείες και οι διαδηλώσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο, ενώ οι πλατείες και οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων είχαν μετατραπεί σε εμπόλεμες ζώνες εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών (κυρίως ακροαριστερών) με την αστυνομία, καθώς και μεταξύ αριστερών και εθνικιστών.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 το ιταλικό κομμουνιστικό κόμμα ήταν πανίσχυρο. Τα ποσοστά που λάμβανε στις εκλογές άγγιζαν το 35%, ενώ ξεπερνούσαν το 50% σε πολλές περιοχές, ειδικά στην Βόρεια Ιταλία. Εκτός από το ΚΚΙ υπήρχαν πολλές ακόμη οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (Lotta Continua, Potere Operaio, κ.λπ.) με αρκετά από τα στελέχη τους να προβαίνουν σε βίαιες ενέργειες και δολοφονίες.
Το σύνθημα που κυριαρχούσε στους κύκλους των ακροαριστερών ήταν: “Uccidere un fascista non e’ reato” («Το να σκοτώνεις έναν φασίστα δεν είναι έγκλημα»).
Η χρονική περίοδος από....

Οργισμένοι αγρότες στην Ηγουμενίτσα κατέβασαν πινακίδες γραφείου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν αυγά και ντομάτες....

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή Θεσπρωτίας, Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα, εξαπέλυσε ομάδα αγροτών της περιοχής, που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της ηπειρωτικής πόλης. 

Οι αγρότες κατέβσαν και έσπασαν την πινακίδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και την προσωπική του βουλευτή Μ.Κάτση, ενώ συμβολικά ζωγράφισαν έναν κόκκινο σταυρό στην είσοδο.

Την προηγούμενη μέρα ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε....

Η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε την χώρα στους λαθρομετανάστες: Εικόνες χάους σε όλη την επικράτεια!


Η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε την χώρα στους λαθρομετανάστες: Εικόνες χάους σε όλη την επικράτεια!

Όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σεένα απέραντο "hot-spot", καθώς χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα μας ενόψει της απόφασης της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπίων, της Σερβίας και της Κροατίας να κλείσουν τα σύνορά τους.

Καθημερινά, λόγω της καλοκαιρίας, στα νησιά αποβιβάζονται τουλάχιστον 3000 λαθρομετανάστες και η κατάσταση πλέον είναι.....

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η… ΑΛΒΑΝΙΑ!

Albania's Prime Minister Edi Rama, in a televised address in the capital, Tirana, on Friday.
Στο έσχατο σημείο έχει φτάσει η ανυποληψία της χώρας, στα χέρια του διδύμου της συμφοράς (Τσίπρα και Καμμένου), αφού ακόμα και η Αλβανία μας κλείνει τα σύνορά της!
Έτσι, ο πρωθυπουργός της χώρας Εντι Ράμα γνωστοποίησε προς τους θλιβερούς παλιάτσους των Αθηνών την άρνηση της Αλβανίας να διευκολύνει τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους να περάσουν στην Δυτική Ευρώπη περνώντας μέσα από τα εδάφη της:
«Δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες, ούτε τη....

Η Γεωπολιτική αυτοκτονία ενός Έθνους


Η Γεωπολιτική αυτοκτονία ενός Έθνους - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ… ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο πόλεμος, ο οποίος έχει ξεσπάσει στην Συρία και στο Ιράκ καθώς και στις περιοχές του Κουρδιστάν δεν είναι εις ουδεμία των περιπτώσεων ένα γεγονός απομονωμένο, το οποίο δεν αφορά την Ελλάδα. Η στάση της Ελλάδος απέναντι στην κρίση αυτή από την πρώτη στιγμή κατά την οποία ξέσπασε ήταν τουλάχιστον τραγική. Μη λησμονούμε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας και χαιρέτισε ως… “δημοκρατική” επανάσταση την εξέγερση των τζιχαντιστών. Μη λησμονούμε επίσης και περί τούτου πλέον δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία την άμεση εμπλοκή της Τουρκίας εναντίον του καθεστώτος Άσσαντ. Την πολιτική της προηγούμενης κυβερνήσεως του μνημονίου (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) συνεχίζει ίδια κι απαράλλαχτα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η εξέγερση στην Συρία αλλά και σε πολλές άλλες αραβικές χώρες έφερε μια.....