Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2013

Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής

Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής
Προσήγαγαν πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν στην παράνομη και παράτυπη πράξη των αστυνομικών
Σήμερα νωρίς το πρωί αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Πιερίας απέτισαν τoν ελάχιστο φόρο τιμής στους πολεμιστές που έδωσαν την ζωή τους στα βουνά της Πίνδου για να παραμείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Σε μια λιτή τελετή οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και ....

28η Οκτωβρίου και χωρίς εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....Συντονιζόμαστε όλοι στις 22:00 για να ακούσουμε Ηλία Κασιδιάρη!


Απόψε στις 22:00 η ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα φωτίσει όλες τις πτυχές του ιστορικού “ΟΧΙ” και την εποποιία των Ελλήνων υπό την Εθνική ηγεσία του Ιωάννου Μεταξά. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Για άλλη μια φορά το παρακράτος και οι διαδικτυακοί πράκτορες του εξωτερικού απέτυχαν οικτρά..... Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι On Air...

Απέτυχε παταγωδώς σε ακόμη μια περίπτωση το εγχώριο και ξένο παρακράτος, παρά τη λυσσαλέα του επίθεση ολημερίς εναντίον της μοναδικής Εθνικιστικής διαδικτυακής φωνής της Χρυσής Αυγής....

Το κύμα των επιθέσεων ήταν αντίστοιχο με διαδικτυακές επιθέσεις μυστικών υπηρεσιών σε συστήματα ασφαλείας κρατικών κέντρων πληροφοριών.
Ωστόσο οι τεχνικοί και η εταιρεία - host του server της Χρυσής Αυγής με υπεράνθρωπες προσπάθειες αντεπεξήλθαν ακόμη μια φορά....

Η πρόσβαση στη Φωνή της Αλήθειας και τη Ελπίδας είναι ακόμη ανοιχτή...
http://www.xryshaygh.com/?COLLCC=516002266&

Υ.Γ.
Οι "Anonymous" είχαν προειδοποιήσει.... Μετά τις 26 Οκτωβρίου θα δράσουν...Είδαν και.....

Καθηλωτικό βίντεο...Όταν οι τούρκοι υποκλίνονται στην ελληνική ψυχή και λιποψυχούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Ανόρθωσις για άλλη μια φορά βάζουν τα γυαλιά σε όλους τους....φιλάθλους!
Η ελληνική ψυχή και καρδιά σε όλο της το μεγαλείο, που αναγκάζει τους προαιώνιους εχθρούς να....παραδοθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο: από Euronews μέχρι Al Jazeera - BINTEO

Την ώρα που τα ελλαδικά τσοντοκάναλα έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει την πολιτική μας δραστηριότητα και τους εκπροσώπους μας, όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Ιδού κάποια ρεπορτάζ από πρόσφατα δελτία ειδήσεων του euronews και του al jazeera (περιθωριακά κανάλια με λίγες δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές... δεν πιάνουν μία μπροστά στα μεγαθήρια του Μπόμπολα, του Κυριακού και του Βαρδινογιάννη)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

Επανήλθε μετά από καιρό η κουβέντα περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, την οποία είχαν «ξεχάσει» οι καθεστωτικοί, που ήλπιζαν ότι με τις διώξεις θα πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θ’ ανέβουν τα δικά τους, οπότε δε θα χρειαστεί να  ξευτιλιστούν και να μείνει το σύστημα χωρίς δική του εναλλακτική λύση στην αξιωματική αντιπολίτευση. Όμως, οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες κι έτσι υποχρεωτικά τα σενάρια επανήλθαν. Η επαναφορά τους έγινε από τον ίδιο άνθρωπο που ξεκίνησε τις σχετικές αποκαλύψεις περί της μελλοντικής συγκυβέρνησης, τον γραφικό Τσατσόπουλο, με δήλωση που έκανε στη “Real News”. Ιδού:...

Χείμαρρος ο Ηλίας Κασιδιάρης, διαλύει την προπαγάνδα του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ TV για τις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα ντοκουμέντα της βρώμικης σκευωρίας, την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, αλλά και τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα που συνεχίζεται κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις... Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βουτηγμένοι στον ανθελληνισμό και τον εκφυλισμό τα σταλινικά απολιθώματα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις.
Πιο αναλυτικά, ο Συριζαίος Κουράκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του Σύριζα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσει τις παρελάσεις.

Θα τις καταργήσουμε, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο εκ Θεσσαλονίκης βουλευτής του Σύριζα και δεν έμεινε χωρίς πρόταση. Την κατέθεσε:...

Έτοιμος να κλάψει ο Καψής στο Mega: “Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει με το πρόβλημα!” - BINTEO

Απολαυστικές εικόνες από το χθεσινό δελτίο του καναλιού του Μπόμπολα. Ο Καψής - εμφανώς καταπτοημένος - έχει απολέσει το ύφος του βαρύμαγκα και ως τεθλιμμένος συγγενής ομολογεί ότι... το Σύστημα δεν έχει τελειώσει με την Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα σε ένα σωρό ασυναρτησίες και ψευδείς ειδήσεις (όπως ότι η συγκέντρωση έγινε στην... πλατεία Αττικής), ο σωματοφύλακας του μνημονίου αυτογελοιοποιείται: κάνει λόγο για μερικές εκατοντάδες κόσμου και την ίδια ώρα ο σκηνοθέτης του mega προβάλει πλάνα με χιλιάδες Έλληνες. Περαστικά σας καναλάρχες και παπαγαλάκια. Η Χρυσή Αυγή (όπως και εσείς παραδέχεστε) είναι εδώ!

Δείτε το βίντεο  με το....κλάμα του Καψή!

Όταν μιλούν οι άλλοι για τους Έλληνες Ήρωες του 40'

"Γιατί μόνον εμείς, (οι Ελληνες) αντίθετα απο΄τους βαρβάρους δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού"

Αισχύλος

  • "Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες..." 
  • "Η λέξη ηρωισμός φοβάμαι ότι δεν αποδίδει στο ελάχιστο τις πράξεις αυτοθυσίας των Ελλήνων"

Winston Churchill (Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας την περίοδο 1940-45)

  • "Ανεξάρτητα από.....

Μύθοι και αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου

«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές»  (Διονύσιος Σολωμός)

Η εφετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ξεχωριστή. Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια σήψεως και παρακμής, ένα εθνικιστικό κίνημα εισήλθε δυναμικά στα πολιτικά πράγματα της πατρίδος μας και είναι αποφασισμένο να σπάσει τις κατεστημένες αντιλήψεις και να τα αλλάξει όλα. Και πρώτα-πρώτα να αποκαταστήσει στο βάθρο της την πραγματική Ιστορία αυτού του τόπου, που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους, υπό την ανοχή της… «χαζοχαρούμενης ελαφροδεξιάς», όπως ευφυώς  την αποκάλεσε ο βουλευτής μας κ. Χ. Παππάς.
Προς την κατεύθυνση αυτή να κάνουμε σήμερα ένα βήμα και να αναφερθούμε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύευται νέους μελιγαλάδες και νεκρούς σε πηγάδια....!!

Η ιστοσελίδα left.gr του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσιεύει άρθρο από ένα blog που υμνεί την σφαγή του Μελιγαλά και προτρέπει στην σφαγή και άλλων.. 

Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία των στελεχών ονειρεύονται σφαγές και πηγάδες.. Βέβαια στις πηγάδες λένε ότι θα ρίξουν τους Ναζί και τους Φασίστες, χωρίς όμως να μας εξηγήσουν τι εννοούν με τις λέξεις αυτές..

Φανταστείτε τι θα γινόταν στα κανάλια και στη Βουλή, αν η αντίπαλη παράταξη έκανε το ίδιο και ζητούσε το κρέμασμα ή τον αποκεφαλισμό κάθε κομμουνιστή.

Όπως καταλαβαίνετε σε αυτή τη χώρα εκατομμύρια Έλληνες αντιλαμβάνονται τα....