Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2014

Pitsirikos.net: "Η Χρυσή Αυγή θα έρθει πρώτη στις ευρωεκλογές με τις στημένες διώξεις σε βάρος της"

Ο ακροαριστερός (pitsirikos.net), που προ ημερών έγραφε για την "ανάγκη" να αποφυλακιστεί όλη η 17Ν και να επαναλειτουργήσει' - δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες κ.α., δηλώνει σήμερα σε κείμενο του πως η χούντα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στήνει τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής με μοναδικό στόχο να.. διασωθεί πολιτικά, μέσω επικοινωνιακών τεχνασμάτων, για λίγο.

Στη συνέχεια του άρθρου ο γνωστός φιλο-συριζαίος διαβλέπει αυτό που πλησιάζει στις εκλογικές αναμετρήσεις - αυτοδιοικητικές , ευρωεκλογές, εθνικές - και δεν είναι άλλο από το θρίαμβο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος.

Αφήνουμε τον ακραιφνή κομμουνιστή - με "χορηγό" βέβαια τον... καπιταλιστή Αλαφούζο (έτσι κάνει κάθε "αριαστερός" που σέβεται τον εαυτό του και την πορεία του) - να... ομολογήσει:

Την προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής έχουν αναλάβει η....

Ο συκοφάντης των Εθνικιστών Κοντομηνάς θα κατηγορηθεί για "εθνική προδοσία"..... Αποπειράθηκε να πουλήσει μυστικά της ΕΥΠ σε ξένους πράκτορες!!!!

κοντομηνας σκανδαλο ττσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί είναι οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών που μέχρι και πριν λίγες ώρες θεωρούνταν.... "στηλοβάτες" της Ελληνικής κοινωνίας και εξέχοντα μέλη της...

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς. Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!

Η αποκάλυψη αφορά δικόγραφο στο οποίο ο Κοντομηνάς ομολογεί πως είχε πρόθεση να.....

Κατάργηση της βούλησης του Λαού και της Βουλής.... Με 148 βουλευτές η χούντα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα περάσει και τα επόμενα μνημόνια...

Η φυλάκιση των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, από τους δικαστές της Χούντας του Μνημονίου έχει μόνο σκοπό τη διάσωση της κυβέρνησης της μειοδοσίας του εθνοπροδότη Σαμαρά.

Αδυνατώντας η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει την πολιτική της εθνικής αλλοίωσης και της οικονομικής αφαίμαξης του ελληνικού λαού μέσω 3ου Μνημονίου - που προανήγγειλε η "φωνή του Πολυτεχνείου" Μαρία Δαμανάκη την προηγούμενη εβδομάδα και επισημοποίησε με δηλώσεις του Στουρνάρας - έπρεπε να μειώσει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών που χρειάζεται για να συνεχίσει την ίδια προδοτική πολιτική.

Με τις παράνομες φυλακίσεις των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής χρειάζονται 148 βουλευτές για να ....

Δηλώσεις συγγενών Γερμενή και Ηλιόπουλου: Η αλήθεια θα λάμψει! Βόμβα από Παναγιώταρο ΒΙΝΤΕΟ



Μια λέξη μόνο για τη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: Ξεφτίλα!

Ξεφτυλισμένοι δημοσιογράφοι του Μπόμπολα MEGA φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή για να μη λάμψει η αλήθεια...


Η χούντα του μπομπολιστάν: κατέβασαν τα μικρόφωνα για να μην ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Το Mega του Μπόμπολα έστησε σήμερα ένα ακόμη γελοίο «σόου» εις βάρος της Χρυσής Αυγής και φυσικά τα υπόλοιπα κανάλια των νταβατζήδων ακολούθησαν. Κατά την διάρκεια δήλωσης του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο υπάλληλος του Μπομπολιστάν κατέβασε τα μικρόφωνα ΟΛΩΝ των σταθμών και τα άφησε στο έδαφος. Έσπευσε μάλιστα να αποχωρήσει για να αποφύγει της καταγγελίες μας. Απεδείχθη έτσι πως είναι 100% ψεύτες και στημένοι. Άκρως ενδιαφέρουσα η στιχομυθία που ακολούθησε με άλλους δημοσιογράφους και κατεγράφη από τις κάμερες.
Προς ενημέρωσή σας σημειώνουμε ότι....

Νίκος Μιχαλολιάκος: "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στη Χούντα του Μνημονίου"


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην Χούντα του Μνημονίου - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει... Η Ελλάδα θα νικήσει

Άρθρου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Τελειώνει η Ν.Δ. - ΠΟΛ.ΑΝ.

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο καταδικασμένος 6 φορές ισόβια Χριστόδουλος Ξηρός μετά από άδεια που του έδωσε το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Το ίδιο καθεστώς που αρνήθηκε σε εμένα και τους συναγωνιστές μου, βουλευτές Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό, να πάμε στη Βουλή, προκειμένου να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό της πείνας, αφαιρώντας μας έτσι τα πολιτικά μας δικαιώματα και καταργώντας την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που μας έστειλαν στο Κοινοβούλιο για να εκφράζουμε ελεύθερα το φρόνημά μας.
Όπως ακριβώς το θηρίο που ξεψυχάει είναι επικίνδυνο και.....

Στο protothema.gr και στο newsbomb (Χαρδαβέλας) οι σχολιαστές καταγγέλουν μαζικά τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Βοά το διαδίκτυο από τις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η πολιτική φύση των διώξεων έχει κάνει τους Έλληνες να καταλάβουν για τα καλά ότι ζουν σε μια ξενόδουλη ΧΟΥΝΤΑ Σαμαρά-Βενιζέλου.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ protothema.gr ΚΑΙ ΣΤΟ newsbomb (Χαρδαβέλας)

Πρώτο Θέμα:...

Εντυπωσιακή τελετή των Ιταλών Εθνικιστών - Μνημόνευσαν τους πεσόντες Γιώργο Φουντούλη - Μανώλη Καπελώνη


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ιταλοί Εθνικιστές στον αγώνα, για να ανατείλει Ευρώπη των Εθνών.

Στις 7 Ιανουαρίου οι Ιταλοί Εθνικιστές της casapound διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά την εκδήλωση μνήμης για τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από τους αριστερούς τρομοκράτες και το σύστημα. Δυστυχώς φέτος στην ήδη μακριά λίστα του θανάτου προστέθηκαν 2 ακόμη, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.

Έτσι στην φετινή τελετή η Ελληνική Σημαία δέσποζε...

Τα ΜΜΕ των τοκογλύφων αγωνιούν: «Τι θα γίνει με την Χρυσή Αυγή;»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο που απασχολεί την ανθελληνική κυβέρνηση είναι η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και καθόλου η φτώχεια, η ανεργία, η εγκληματικότητα και οι αυτοκτονίες των Ελλήνων...

Στην στήλη «Βηματοδότης», του κατεξοχήν καθεστωτικού «Βήματος» δημοσιεύθηκε, κάτω από τον τίτλο «Τα ξένα ΜΜΕ και ο Ξηρός», το παρακάτω σχόλιο:

«Ξέρετε ποια ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τρεις υπουργοί προς 70 και πλέον ξένους δημοσιογράφους; Ούτε το χρέος, ούτε η ανάκαμψη, ούτε το ευρώ. Τα κυρίαρχα θέματα ήταν δύο:...

Χούντα προδοτών: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν Ηλιόπουλος και Γερμενής μόνο για τις ιδέες τους!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο από τους ανακριτές οι Συναγωνιστές - βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι δύο Συναγωνιστές θα περάσουν το βράδυ στην ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό.

Ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος ενάντια στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος! Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν - Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!

Σήμερα καταλύθηκε το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή κυριαρχία. Η εντολή για την προφυλάκιση των βουλευτών είχε δοθεί από τον Σαμαρά και την ανθελληνική χούντα του Μνημονίου.

Κανένα απολύτως στοιχείο δεν προέκυψε κατά των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου. Οι μόνες ερωτήσεις που δέχθηκαν αφορούσαν...