Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

Το Πρόγραμμα Διοίκησης του Δήμου της Αθήνας από την Ελληνική Αυγή - Ηλίας Κασιδιάρης μέσα σε 5 λεπτά!

c4096384b66b3c2a0781638bfee19864
Απόσπασμα από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Ο συναγωνιστής παρουσίασε και ανέλυσε τις βασικές θέσεις με τις οποίες θα πορευτεί ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

samaras-haris1__article__article
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια ακόμα ευκαιρία να αποσπάσει τα θερμά συγχαρητήρια των διεθνών σιωνιστών, βρήκε ο φον Αντωνάκης, με αφορμή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο πρόεδρός του Σουλτς και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC), για το ολοκαύτωμα. Στην σιωνιστική αυτή εκδήλωση ο φον ήταν ο κεντρικός ομιλητής. Μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του EJC, Μοσέ Κάντορ και ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), Ρόναλντ Λόντερ. Κι όπως μας πληροφορεί σχετικά η επίσημη σελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), τα συχαρίκια έδωσαν και πήραν:  
«Για μία ακόμη φορά, οι ομιλητές εξήραν τη στάση και το θάρρος της Ελλάδας που μέσα από....

Γλέζος: ΝΑΙ σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ μονιασμένος με τον έτερο εσχατόγερο, κατά Χρήστο Παππά
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστερά και δεξιά πάντα μαζί στον ανθελληνισμό και στην υποταγή στους σιωνιστές. Όποτε ανεβαίνει ο Εθνικισμός, οι δυο φαινομενικά "εχθροί" ενώνονται υπό το σιωνιστικό κάλεσμα.

Στον «αγώνα» αντανακλαστικών για το ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο καλός «λαγός» της συγκυβέρνσης, πρώτοι στην «κούρσα» αναδείχθηκαν οι Γεωργιάδης και Άρης Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας την μνημονιακή στροφή που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το «τανγκό» της συγκυβέρνησης, όμως, θέλει δύο χορευτές και έτσι σήμερα είχαμε και ένα στέλεχος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχεται την προοπτική της συγκυβέρνησης. Ο λόγος για τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τόνισε ότι...

Ρουκέτες του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Παναγιώταρου στη Βουλή: "Ξεπουλάτε την πατρίδα μειοδότες"

Δείτε το βίντεο...

Ελβετική εφημερίδα: Τεράστια η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία!


Ελβετική εφημερίδα: Τεράστια η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία!

Σαθρό το κατηγορητήριο, έωλο το νομικό πλαίσιο των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής
Η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung φιλοξένησε συνέντευξη του Γερμανού οικονομολόγου Γενς Μπάστιαν, στην οποία ασχολείται ιδιαιτέρως με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την απήχησή του στην σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.
Ο Γενς Μπάστιαν είναι μέλος της Task Force της Κομισιόν στην Ελλάδα και επιχειρεί με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Ζυρίχης να εντοπίσει τα βαθύτερα αίτια πίσω από την εκλογική επιτυχία και δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής. «Σε μια πρώτη ματιά η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής μπορεί να ....

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΡΙΩΤΗ… ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΣΑΧΑΪΜΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ “ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”! ΑΜΗΝ!

1013832_10152185088559571_455185595_n

“Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα…”

Στην κηδεία του ΠΑΣΟΚ, τα πρόσωπα μαρτυρούν την απ-ΑΛΛΑΓΗ!… Δείτε την έκφραση του Σκανδαλίδη: τα λέει όλα… Το κακό με όλους αυτούς τους «επιζώντες» είναι πως δεν έχουν ακόμα αντιληφτεί ότι παραμένουν άταφα πολιτικά πτώματα…  
Δικαίως το ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται, καθώς είναι το κόμμα που συνειδητά υποδούλωσε την πατρίδα μας μέσω του Μνημονίου στους Γερμανούς, στην ΕΕ και στο ΔΝΤ. Το 43,92% των ψήφων που είχε πάρει στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 (πριν από μόλις τέσσερα χρόνια, που όμως φαίνονται σαν να έχουν περάσει… δεκαετίες!) έγινε....

Το antinews.gr καρφώνει τον Τσίπρα και τη συνάντησή του με τον Ψυχάρη...

Η πιάτσα βοά αλλά κανείς δεν ξέρει αν η είδηση είναι αλήθεια. Ο λόγος για μια πιθανή συνάντηση που έγινε μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Οι πληροφορίες λένε ότι το ραντεβού που είχε και γεύμα, έγινε στο σπίτι του επικεφαλής του ΔΟΛ και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι σύζυγοι των δύο ανδρών καθώς και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης.
Ο τελευταίος λέγεται ότι.....

Το καθεστώς επιστρατεύει και τον Τράγκα για να κόψει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή...Θα κατέβει στις ΕΥΡΩεκλογές μαζί με ...τον κομμουνιστή Καζάκη;!

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το καθεστώς έχει προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να εφεύρει τρόπους για να ανακόψει την εκλογική εκτόξευση του Εθνικιστικού Κινήματος.
Από τη λάσπη και τα ψέματα, περάσαμε στις χειροπέδες και τις σφαίρες και στη συνέχεια την αφαίρεση κάθε χρηματικού αγαθού.
Όλα αποδείχθηκαν μάταια. Το εθνικιστικό τσουνάμι παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του και μαζί και τους μιαρούς συκοφάντες του.

Το σύστημα αποδεχόμενο την ανάγκη, καθώς ότι και να γίνει η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, να αντιμετωπίσει και σε κάλπες τη Χρυσή Αυγή αναζητεί τους "ρακοσυλλέκτες" της ψήφου των "πατριωτών".

Τελευταίος που δέχθηκε, από ότι φαίνεται, να συμμετάσχει στο εγχείρημα της... ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής ο γραφικός Γιώργος Τράγκας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που το όνομά του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και που αρέσκεται να συνδιαλέγεται με ακραιφνείς μαρξιστές - κομμουνιστές σαν τον Καζάκη θα κληθεί να... αντιμετωπίσει το Εθνικιστικό Κίνημα και να του υφαπαρπάξει όσες ψήφους μπορεί.

Τον αφήνουμε λοιπόν να προαναγγείλει την κάθοδό τους στις ευρωεκλογές!

"Βrothers καλημέρα. Σήμερα το site «Παραπολιτικά» γράφει ότι....

Parapolitika.gr: "Νυχθημερόν, ακόμη και τα Σαββατοκύριακο, ο Βορίδης και ο Αθαβασίου σχειδάζουν πώς θα βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου"

Επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή για τη θέση της ότι ο "ναυαγός" της ακροδεξιάς Γ. Βορίδης είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής της προσπάθειας που κάνουν οι προδότες της κυβέρνησης να βρεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου..

Το parapolitika.gr "καρφώνουν" τον σαλτιμπάγκο της εξουσίας για τη σκευωρία και την προσπάθεια που κάνει να νοθεύσει τη λαϊκή βούληση που εκφράζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος.

Μέρα, νύχτα λοιπόν ο Βορίδης, σε αγαστή συνεργασία με τον έτερο συκοφάντη και σχειαστή της σκευωρίας, Αθανασίου και τον πρώην;! κομμουνιστή Λαζαρίδη ακόμη και Σάββατα και Κυριακές "κάνουν υπερωρίες" για να βρεθεί το σχέδιο και η φόρμουλα για να "απαλλαγεί" το καθεστώς από το βραχνά που λέγεται Χρυσή Αυγή..
Μεταφέρουμε:

Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα στο Μαξίμου ο "γαλάζιος" Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης εργάζεται προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η κατάρτιση του νομοθετικού πλαισίου, μέσω του οποίου θα.....

Και ο "κομμουνιστοφάγος" Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ... - ΒΙΝΤΕΟ

Ε, ρε "μαύρο" - κυριολεκτικά και μεταφορικά - που θα πέσει στις κάλπες....

Και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ, μετά τον Άρη Σπηλιοτόπουλο, ξεκίνησε τον "ανένδοτο" για να πιστέψουμε στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.

Ο "μπουμπούκος", οπώς αρέσκεται να τον αποκαλεί η σύζυγός του, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον Real Fm ότι “δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, εφόσον «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή 180 μοιρών» και τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως....

Τιμή μας η φυλακή

Συναγωνιστές, πέρασαν 4 μήνες ακριβώς από την έναρξη της περίφημης, πλέον, “Χρυσαυγειάδας”. Απολογισμός: 2 νεκροί ήρωες συναγωνιστές μας και ένας βαριά τραυματισμένος - Ο Αρχηγός μας και άλλοι 5 βουλευτές του κόμματός μας στην φυλακή.
Στόχος τους: Η διάλυση της Χρυσής Αυγής και ο αποκλεισμός της από κάθε εκλογική διαδικασία.
Αποτέλεσμα: Η Χρυσή Αυγή πιο δυνατή από ποτέ! Ενωμένη σαν μια γροθιά, περισσότερο δημιουργική και ειδικά εμείς οι 6 πολιτικοί κρατούμενοι, πιο ελεύθεροι από όλους!
Αυτά πέτυχε η Χούντα Σαμαροβενιζέλου και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Έδωσε την ευκαιρία στον κάθε Έλληνα να....