Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

Παππάς - Λαγός - Παναγιώταρος στη Βουλή: "Οι Έλληνες πάνω από όλα...ακόμη και αν θέλετε να τους σκοτώσετε οικονομικά και βιολογικά"

Δείτε τις γεμάτος πάθος ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που μάχονται για την Ελλάδα....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ;

prosfygopoula-syria-1_1
Την απόφασή του να πάρει στην Βρετανία ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» από την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει αριθμό. Πρόκειται για μια αλλαγή στην πολιτική της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον, η οποία αρνούνταν μέχρι τώρα να υποδεχθεί «προσφυγάκια» που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Ιδού και η σχετική δήλωση από το γραφείο του Κάμερον:
«Η κυβέρνηση υιοθετούσε ανέκαθεν μια διπλή προσέγγιση για να...

ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΕΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

kagela_ethnikos_khpos
Την ώρα που η πρώτη συγκυβέρνηση των ΑΘΛΙΩΝ έβγαζε την αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλιά της βουλής, αμέσως μετά την ορκωμοσία της, τον Ιανουάριο του 2015, συνεργεία αφαιρούσαν «συμβολικά» -και άκρως υποκριτικά!- τα κάγκελα μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια τους!
Χρειάστηκε να....

Την ώρα που πεθαίνουν από την πείνα οι Έλληνες οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να πετούν τα φαγητά που τους προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ από τους φόρους μας...


Παραπολιτικά: Οι λαθρομετανάστες πετούν στα σκουπίδια το φαγητό που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά":

Παρά τις προσπάθειες του υπουργείου, και εν γένει της κυβέρνησης, να διαχειριστεί πλήρως τη σίτιση των προσφύγων, καθημερινά σημειώνεται ένταση στα κέντρα φιλοξενίας. Σε όποια από αυτά τα συσσίτια λειτουργούν εδώ και πολλές εβδομάδες, όπως στη Μόρια της Λέσβου, στον Μαραθώνα και στις εγκαταστάσεις ΜΟΖΑ του Βόλου, ομάδες προσφύγων και μεταναστών διαμαρτύρονται για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού, πετώντας στα σκουπίδια τις σερβιριζόμενες μερίδες ή απέχοντας από το βραδινό γεύμα.
Σύμφωνα με....

Μαντέψτε ποιό κόμμα λείπει από τα payroll των τοκογλύφων-τραπεζιτών....

rizospastis_eurobnak
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το σιωνιστικό καθεστώς, που εποπτεύει τις τραπέζες ανά τον κόσμο φροντίζει να "ταΐζει" με άφθονο χρήμα τα πιο τσοπανόσκυλά του - κομμουνιστές - ώστε να τα αμολά κατά του αντιστεκόμενου λαού όταν το κρίνει απαραίτητο. Χορτάτα και έτοιμα να τα δώσουν όλα για τον "ιδιοκτήτη" τους.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι τράπεζες τις διαφημιστικές τους δαπάνες και συγκεκριμένα τα ποσά που έδωσαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το 2015.
Όπως ήταν αναμενόμενο, από τις λίστες των πληρωμένων από τις τράπεζες λείπουν μόνο τα δημοσιογραφικά όργανα της Χρυσής Αυγής, έντυπα και ηλεκτρονικά – τιμή μας και καμάρι μας! Μια ακόμα απόδειξη, ότι οι εθνικιστές ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι μόνοι πραγματικοί εχθροί του τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Αντιθέτως, ένα γερό κομμάτι από....

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΟΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Εδώ και λίγες εβδομάδες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας άρχισε κατόπιν κυβερνητικής εντολής ο εθνικός διάλογος για το κυνήγι υπό την αιγίδα του αν. υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, προερχόμενου από τους Οικολόγους Πράσινους (ναι ναι, αυτούς που αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία»).
Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι τους θα απαγορευόταν διά ροπάλου το κυνήγι (επίσημη θέση τους), όπως είναι και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ (και αυτοί αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία») αλλά και των λοιπών αριστερών.
Όχι φυσικά για τις δήθεν οικολογικές τους ανησυχίες, αυτές δεν τις είδαμε χρόνια τώρα όταν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία και φωτογραφίες όπου αλλοδαποί κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα και των άλλων υποβαθμισμένων περιοχών τη πρωτεύουσας έγδερναν, σούβλιζαν και έτρωγαν αδέσποτα σκυλάκια. Καμία αντίδραση από μέρους τους.
Ούτε προχθές όταν έγινε από συνεργεία του Δήμου Μυτιλήνης καθαρισμός χώρου που.....

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin
Γράφει ο Αντίοχος

Και το θράσος ακόμα έχει και κάποια όρια, αλλά οι τριτομνημονιακοί (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) συνοδοιπόροι των κομμουνιστών, διαδικτυακοί παπαγάλοι του Καμμένου δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια. Προφανώς, για να γίνουν αρεστοί στους κομμουνιστές, που τους καταδέχτηκαν για τσάτσους τους (άλλωστε, το’ χουν βίτσιο οι κάθε λογής ψοφοδεξιοί, να παίρνουν τα εύσημα των κομμουνιστών – πόσω δε όταν μαζί με τα εύσημα παίρνουν κι ένα κοκαλάκι εξουσίας…).
Έτσι, έφτασαν στο σημείο να αμαυρώσουν την μνήμη των τεσσάρων θυμάτων της Marfin (συμπεριλαμβανομένου και του αγέννητου παιδιού), υποστηρίζοντας ότι....

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

simaies_xrysh_augh
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μέσα στο σαββατοκύριακο, οι εραστές των μνημονίων, φέρνουν προς ψήφιση στη βουλή τα πρώτα επαίσχυντα μέτρα της «πρωτάρας» αριστεράς. Απ’ όλο βέβαια το σκηνικό δεν λείπουν και οι απαραίτητοι κολαούζοι ώστε να «περάσουν» όσο γίνεται πιο αθόρυβα τα μνημονιακά μέτρα. 

Τα τελευταία έξι χρόνια ουδείς πολιτικός που ανέλαβε τις τύχες της Χώρας μας δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό την αποτυχία των δανειακών συμβάσεων. Οι πάντες ερμήνευαν αυτές τις συμβάσεις με κορωνίδα την ανάπτυξη. «Έσωσα την Ελλάδα», μας έλεγε ο Παπανδρέου, μετά ήρθαν να μας ξανασώσουν τα Ζάππεια του Σαμαρά που τελικά μετατράπηκαν σε δεύτερο μνημόνιο, τέλος ο Τσίπρας, και οι νοσηροί ακολουθούντες αυτού με....