Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 20, 2015

Χαιρετισμός Κασιδιάρη από τα κελιά της Τιμής..."Επιτελούς ήρθε η ώρα να καταπέσει η άθλια σκευωρία..." - ΒΙΝΤΕΟ

Ακμαίος, σίγουρος και δυνατός ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι το πολιτικό σύστημα θα τελειώσει με τη Δίκη της Χρυσής Αυγής και θα ομολογήσει την πολιτική σκευωρία και το έγκλημά του κατά του ελληνικού λαού..

Και τότε θα έρθει η ώρα των Εθνικιστών.

Έφτυσε στα μούτρα ο λαός τη συγκέντρωση των "αντιφασιστών" έξω από τον Κορυδαλλό... Σομαλοί, πακιστανοί και 200 αναρχοκομμουνιστές όλοι και όλοι - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματικός διασυρμός ήταν για όλο το καθεστώς η σημερινή συγκέντρωση των φορέων έξω από τον Κορυδαλλό εναντίον των "φασιστών της Χρυσής Αυγής".

Αριθμώντας μονάχα τα "καλέσματα" που είχαν κάνει διάφορα σωματεία, σύλλογοι, φορείς κτλ. είναι πάνω από...100!!! Ανάμεσα σε αυτούς η ΑΔΕΔΥ που μάλιστα έκανε και 4ωρη στάση εργασίας για να διευκολύνει τους αριστερούς αργόσχολους υπάλληλους και να κατέλθουν στη διαδήλωση. Ενώ σε 30 διαφορετικά σημεία των Αθηνών υπήρχαν προ-συγκεντρώσεις για να να κατέλθουν πούλμαν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Όλοι οι παραπάνω ήταν συνεπικουρούμενοι με τους αναρχικομμουνιστές.

Όλα τα παραπάνω έμοιαζαν ιδανικά για να....

Φώτης Γραικός στο Reuters: Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει την αθωότητα της Χρυσής Αυγής

Δήλωση στο πρακτορείο Reuters έδωσε ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Φώτης Γραικός για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Να σημειώσουμε ότι είναι ο νεαρότερος βουλευτής του κοινοβουλίου, ζωντανή απόδειξη ότι η Ελληνική νεολαία συντάσσεται στις γραμμές των Εθνικιστών.

Δείτε το βίντεο...

«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

Όταν η Χρυσή Αυγή διέθετε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στην κοινωνική αλληλεγγύη των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου (κόμματα, φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί κι εφημερίδες) έσπευδαν να εξαπολύσουν το αντεθνικό τους μένος, κάνοντας λόγο για επίδειξη ρατσισμού και «συσσίτια μίσους». Πλέον, η κοινή γνώμη αργά αλλά σταθερά αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί ότι το αντεθνικό Κράτος και οι μηχανισμοί του, μπορεί να αδιαφορούν πλήρως για τους εξαθλιωμένους Έλληνες επικαλούμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά αντιθέτως, δαπανούν απλόχερα πακτωλό χρημάτων για τους λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας!

Μετά τις κωμικοτραγικές δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αρμόδιας υπουργού για τη μετανάστευση σχετικά με τους «μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες», έρχονται στη δημοσιότητα έγκυρες πληροφορίες οι οποίες συγκλίνουν στην πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει...

Δολοφονική επίθεση ταγμάτων εφόδου της αριστεράς σε οπαδό της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη φωτογραφία μπορείτε τα απολαύσετε τα πεπραγμένα των "αντιφασιστών" και τους ίδιους τους "αντιφασιστές" με τα "δημοκρατικά" όπλα τους!

Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση υπέστη οπαδός της Χρυσής Αυγής από συμμορίες της αριστεράς, οι οποίες αλώνιζαν ανενόχλητες στην πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού περιοχή, υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο οπαδός της Χρυσής Αυγής δέχτηκε την δολοφονική επίθεση των αριστερών, καθώς διέσχιζε με τη μοτοσυκλέτα του την λεωφόρο Γ. Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ. Ξυλοκοπήθηκε από ένα όχλο αριστεριστών, κατέστρεψαν την μηχανή του και γλίτωσε χάρη στην.....

Bankingnews: Βέβαιη η αθώωση στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Έχει καταρρεύσει το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης


Bankingnews: Βέβαιη η αθώωση στην δίκη της Χρυσής Αυγής -  Έχει καταρρεύσει το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης

Η δικαστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής θα είναι εφαλτήριο γι΄αυτά που έχουν σχεδιαστεί και γι΄ αυτά που έρχονται αλλά μόνο οι τυφλοί και εμμονικοί δεν μπορούν να δουν.
Ξεκινάει σήμερα - 20 Απριλίου του 2015 - μια ιστορική πολιτική δίκη κατά της Χρυσής Αυγής του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδος όπως επιβεβαιώθηκε στις εκλογές της ευρωβουλής και τις πρόσφατες εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015.
Η δίκη αυτή θα κρατήσει πολλούς μήνες εκτιμάται ότι μπορεί να κρατήσει 6-8 μήνες.
Η πολιτική δίκη που ξεκινήσει σήμερα θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην.....

Δούρου από τη Νεά Υόρκη: "Μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή"

Γράφει ο Αινείας

Ως γνωστόν σήμερα ξεκίνησε η Δίκη - παρωδία του καθεστώτος - της Χρυσής Αυγής όπου αναμένεται να αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της Ηγεσίας της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας και η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με το πολιτικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα έχουν φέρει μαζικά τους Έλληνες στην... είσοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, τρομοκρατώντας ολόκληρο το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα.
Τα συνεχή ψέματα των πολιτικών, η μνημονιακή υποτέλεια των Κυβερνώντων που οδηγούν τετελεσμένα σε οικονομική και βιολογική εξόντωση το Έθνος, η αθρόα λαθρομετανάστευση με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας καθώς επίσης και το κατωτάτης υποστάθμης πολιτικό προσωπικό της πατρίδος έχουν ως αποτέλεσμα να διακρίνει το παγκόσμιο σύστημα ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο κατώφλι της Εξουσίας.

Το έγραψαν και το υποστήριξαν τα μεγαλύτερα παγκόσμια μέσα. Η El Mundo, οι....

Τραγέλαφος ψευδομαρτύρων κατηγορίας: Κάθισαν δίπλα στους κατηγορουμένους!


Τραγέλαφος ψευδομαρτύρων κατηγορίας: Κάθισαν δίπλα στους κατηγορουμένους!

Το φιάσκο του σαθρού κατηγορητήριου που αναμένεται να καταπέσει με πάταγο στην δίκη, έχει ήδη αρχίσει να αναδεικνύεται.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του capital.gr, το οποίο επιβεβαιώνεται και από δεκάδες μάρτυρες και δικηγόρους συνέβη το εξής αμίμητο στην διεξαγωγή της δίκης το πρωί:
Αλλοδαποί μάρτυρες, μάλιστα η γυναίκα φορούσε μαντίλα, μπέρδεψαν τις θέσεις και κάθισαν στο εδώλιο των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα να τους απομακρύνουν λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί. Οι εν λόγω μάρτυρες κατηγορίας κάθισαν μάλιστα δίπλα στους κατηγορουμένους σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως οι εν λόγω μάρτυρες κατηγορίας δεν αναγνωρίζουν κανέναν από τους κατηγορουμένους, ειδάλλως δεν.....

ΌΤΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ

Γράφει ο Ι. Ιωαννιδης
 
Δευτέρα 20 Απριλίου αρχίζει η δίκη της σκευωρίας της Χρυσής Αυγής. Όλως παραδόξως σε διάφορους στύλους έχουν αναρτηθεί, από τους δολοφόνους της Μάρφιν,  κόκκινες αφίσες, με το μήνυμα »Ισόβια στους Ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».
Λογικά αναρωτιέται κάποιος για....

Μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης συγγενών και φίλων της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...