Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Λευτεριά στη Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή! Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...



Μη αναστρέψιμη η ήττα της ΝΔ: Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή


Μη αναστρέψιμη η ήττα της ΝΔ: Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή

Κλεισμένος στον ψυχεδελικό μικρόκοσμό του, με τις ανάλογες φαντασιώσεις να τον ακολουθούν στο παραληρηματικό του ταξίδι, ο Σαμαρά έχει χάσει κάθε αίσθηση της κοινωνικής πραγματικότητας. Όσοι του λένε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ξεκάθαρα τον κοροϊδεύουν. Είναι οι ίδιοι που του δημιουργούν διαφημιστικά σποτάκια που προκαλούν την οργή του κόσμου και τον σέρνουν σε ομιλίες σε διάφορα μέρη, όπου παρά την παρουσία των μπράβων του δεν γλυτώνει από την αποδοκιμασία του Λαού. Οι αντιδράσεις της ΝΔ σ’ όλους τους τομείς δείχνουν πανικό, καθώς οι....

BLOOMBERG: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές δημοσίευμα του (γνωστών συμφερόντων…) πρακτορείου Bloomberg, με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ οσμίζεται εξουσία και αλλάζει στάση στην εξωτερική πολιτική», εννοώντας πως… αμερικανίζει. Ιδού:

«Καθώς έρχεται πιο κοντά στο να κερδίσει την εξουσία στην Ελλάδα , ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που υποστήριζε κάποτε μια...

Η στοιχηματική εταιρία του Μπόμπολα προβλέπει βέβαιη συντριβή της ΝΔ


Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας Kontra news για την επικείμενη νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Χθες έδινε για συντριβή της Ν.Δ. στα 1.000 €, 10.000 € και σήμερα τα αύξησε σε 12.000 €!
Εκτός από τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά, η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan του εθνικού εργολάβου και βαρόνου των μίντια Γιώργου Μπόμπολα, προεξοφλεί και...

Το δεύτερο προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος πρωταγωνιστεί στο δεύτερο προεκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου.

Δείτε το βίντεο...

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Πάνω από τα ποσοστά των Ευρωεκλογών η Χρυσή Αυγή!


Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Πάνω από τα ποσοστά των Ευρωεκλογών η Χρυσή Αυγή!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πήραμε 6% στις Ευρωεκλογές και τώρα μας δείχνουν παραπάνω
Μόλις χθες ο «Βηματοδότης» έκανε την αποκάλυψη της συνομιλίας του Τσίπρα με τον εκλογολόγο Πουλάκη, όπου γινόταν αναφορά στο γεγονός ότι οι σημερινές δημοσκοπήσεις εμφανίζουν μόλις 6% ανθρώπων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές. Με βάση αυτό αντιλαμβανόμεθα ότι οι δημοσκόποι είτε δεν ξανατηλεφωνούν σε άνθρωπο που δηλώνει ότι ψήφισε ή θα ψηφίσει «Χρυσή Αυγή», είτε ένα ποσοστό των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής τους «δουλεύει ψιλό γαζί».
Την παραπάνω παρατήρηση του εκλογολόγου του ΣΥΡΙΖΑ την έχουν κάνει πολλοί δημοσκόποι κάνοντας λόγο για ....

Το ΒΗΜΑ προαναγγέλει από τώρα την πτώση του Σαμαρά...Οι "δελφίνοι" τον περιμένουν πώς και πώς για να πάρουν σειρά!

delfinoi
Μέχρι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου (8 και σήμερα μείνανε Αντωνάκη μας…) περιμένουν τον φον Αντωνάκη οι δελφίνοι της νουδούλας. Μόλις ανοίξουν οι κάλπες και ‘ρθουνε τα κακά μαντάτα, αναμένεται να βγούνε τα… μαχαίρια και… ο σώζων ευαυτόν σωθείτο! Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ του καθεστωτικού «Βήματος»:
«Τώρα είναι ώρα μάχης. Το ταμείο θα γίνει μετά τις εκλογές» λένε μονότονα πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ που βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται σταθερά και δίνουν… ραντεβού μόλις θα κλείσει η κάλπη της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
Αναμφίβολα, όπως παραδέχονται πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τα λάθη που....

Για αυτό δεν αφήνουν τους 18ρηδες να ψηφίσουν...Πήγε στο ΕΠΑΛ Κοζάνης ο Κουκουλόπουλος(ΠΑΣΟΚ) και εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τους μαθητές...ΒΙΝΤΕΟ

Μια "έκπληξη" περίμενε τον πολιτικάντη Κουκουλόπουλο του ΠΑΣΟΚ που επισκέφτηκε την Κοζάνη και ένα ΕΠΑΛ για κόψει πίτα, και αντίκρισε την οργή και το θυμό των μαθητών που τον γιούχαραν και τον αποδοκίμασαν αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Ένας μαθητής τον ρώτησε για το σκοπό της παρουσίας του εκεί, αποδοκιμάζοντάς τον που ψήφισε τα μνημόνια.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι διαμαρτυρίες μιας μαθήτριας, η οποία τον κατηγόρησε ότι η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα.
Ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε πως....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Elnews.. "Δεν υπάρχει 'αριστερά' και 'δεξιά'... Υπάρχουν οι προδότες και οι κλέφτες εναντίον της Χρυσής Αυγής"

Πολιτικές εκπομπές χωρίς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, δελτία ειδήσεων που προσπαθούν να εξαφανίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Για ποια δημοκρατία μιλάμε τελικά;

Μιλάμε για την «δημοκρατία» των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της εθνικής προδοσίας. Εδώ και 20 χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής. Όσο περισσότερο μας πολεμούν καναλάρχες και εργολάβοι, Μπόμπολας και σία, τόσο πιο φανατικά μας υποστηρίζει ο αδικημένος και προδομένος ελληνικός λαός. 
Τι πιστεύεις ότι τρέμουν στην πραγματικότητα στην Χρυσή Αυγή ; 
Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας, που για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς. Μπήκαμε στη βουλή και είπαμε τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους. Αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα της διεφθαρμένης εξουσίας τους. Γίναμε η φωνή του απλού Έλληνα ενάντια σε ένα σύστημα που προδίδει την Πατρίδα.
Πώς βλέπεις τις καινούριες πολιτικές δυνάμεις του τόπου; Αναφέρομαι στο κόμμα του ΓΑΠ και στο Ποτάμι. 
Τα κόμματα αυτά παρουσιάζονται ως.....

Προσπάθεια αλλοίωσης του Έθνους και του εκλογικού αποτελέσματος από το Σαμαρά... "Ελληνοποιεί" καθημερινά δεκάδες αλβανοκατσαπλιάδες για να τον ψηφίσουν..

  Γράφει ο Αινείας.

Με μια άκρως εμετική και ανθελληνική κίνηση προσπαθεί ο Σαμαράς να περισώσει το τομάρι του από την πανωλεθρία των επόμενων ημερών.
 
Δεν περνάει μέρα που να μην δημοσιεύονται ΦΕΚ που να "ελληνοποιπούν" κατά δεκάδες κατσαπλιάδες - αλβανούς, οι οποίοι και θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν αιτηθεί την υπηκοότητα το...

Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»


Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»

Μπορεί να μην χρειάζεται η εισαγωγή, αλλά θα το πω μια και καλή, για να συνεννοηθούμε:

Ψηφίζω ΚΑΙ στηρίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ωραία. Το είπα. Και τώρα μπορεί η Αντιτρομοκρατική να μπουκάρει, να αδειάσει στο πάτωμα τα συρτάρια της ντουλάπας μου, να μαζέψει καμιά εκατοστή κούτες απ’ ό,τι της γυαλίσει προς εξέταση, να σπάσει τους κουμπαράδες με τα φραγκοδίφραγκα των παιδιών μου, και να μου στείλει και τίποτε μυστήριους με το μαλλί τάχαμου μοϊκάνα να πιάνουν στασίδι από το χάραμα έξω απ’ το σπίτι μου.
Λοιπόν, συνέβη κι αυτό, μερικούς μήνες πριν, ένα χρόνο και, για την ακρίβεια. Και τρόμαξα. Πολύ. Όχι για τα πεταμένα πράγματα, για την...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ


Ήδη έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ των κομμάτων, που αφορούν την επόμενη ημέρα των εκλογών. Παρά τις υπερφίαλες και πομπώδεις δηλώσεις από κάποιους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων παρατάξεων, παρά το αλληλοκατηγορητήριο και τις μομφές του ενός προς τον άλλον, μετά τις 25 Ιανουαρίου δεν θα μας εκπλήξει να τους δούμε καθισμένους και εναγκαλισμένους στο ίδιο τραπέζι να διανείμουν την εξουσία.
Η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου μας έχει πολλάκις διδάξει, ότι....