Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΑΛΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΓΑτάΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Mr Alexis  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΓΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάσος, 07.06.13 Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, συμμετείχε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις επίσημες εκδηλώσεις για την 189η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κάσου, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο νησί της Κάσου. …. Η παρουσία εκπροσώπου της Χρύσης Αυγής, με ανάγκασε να μη συμμετάσχω στην σύσκεψη που οργάνωσε η δημοτική αρχή για την συζήτηση των προβλημάτων του νησιού. Εξ άλλου με την μέχρι τώρα στάση μας έχουμε αποδείξει ότι τα προβλήματα της Κάσου, δεν είναι για εμάς υπόθεση μιας σύσκεψης. Είναι υπόθεση καθημερινής και αδιάκοπης δράσης. Τέλος, εκφράζω τη λύπη μου γιατί η δημοτική αρχή δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την ισότιμη παρουσίαση των κομμάτων κατά την τελετή κατάθεσης των στεφανιών, αλλά με τις παραλήψεις της ευνόησε την παρουσία των χιτλερικών υπολειμμάτων. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αρνήθηκα να παραβρεθώ στη δεξίωση που οργάνωσε μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων.»
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ:

Ο mister Tsipras σε συνέδριο παρδαλής αριστεράς: "Θα τσακίσουμε τον φασισμό..."!!! Προσοχή στα καλσόν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια, πώς; Με τη βοήθεια του Φρούραρχου;

«Εναλλακτική Σύνοδος Ευρωπαϊκών Κινημάτων», πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα (Ολυμπιακό Στάδιο), με συμμετοχή… παρδαλο-κομμουνιστών απ’ όλη την Ευρώπη, που εμφανίζονται ως «εναλλακτικοί», για να αποκρύψουν την αποκρουστική-εγκληματική ιδεολογία τους.

Στη σύνοδο, από την οποία δεν έλειψαν τα… εναλλακτικά σφυροδρέπανα και οι… λεσβίες, μίλησε ο leader of SYRIZA, ο οποίος δήλωσε πως θα… τσακίσει τον «φασισμό»:

«Υπάρχει ανάγκη να...

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Χρυσής Αυγής στις πρώην "κόκκινες" περιοχές του Πειραιά!


Μια εντυπωσιακή φάλαγγα δεκάδων μηχανών διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, συνέχισε στην Περιοχή των Καμινίων, έπειτα στου Ρέντη και ολοκλήρωσε την πορεία της στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά.

Χιλιάδες προπαγανδιστικά έντυπα γέμισαν τους δρόμους όπου πέρασαν οι εθνικιστές με την αποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά αποθεωτική θυμίζοντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ημέρες...

ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΔΕΣ – ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑΙ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά από τόσες αποδράσεις, επιθέσεις με καλάσνικοφ και μαχαιρώματα στις φυλακές, θα παραιτηθεί ποτέ ο κομισάριος της δικαιοσύνης Ρουπακιώτης; Ρητορικό το ερώτημα βέβαια!

Από την περασμένη Πέμπτη ο 32χρονος Σπύρος Δραβίλας, θεωρείται πλέον δραπέτης, παραβίασε άδεια που του χορηγήθηκε από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείτο. Ο Δραβίλας είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά τον Μάρτιο του 2009, σε φυλάκιση 17 ετών για τη συμμετοχή του στην πρώτη απόδραση με ελικόπτερο των...

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για το θρίαμβο των εθνικιστών οδηγών ταξί

Αφιερωμένη στο θρίαμβο της Πρώτης Μεγάλης Νίκης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και στον χώρο του συνδικαλισμού ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου με μια πύρινη ομιλία κατέστησε σαφές πως αυτή η μεγάλη νίκη ενάντια στο σάπιο, κομματικό (παρα)κράτος του συνδικαλισμού αποτελεί τον πρόδρομο νέων αγώνων για εθνικιστική εκπροσώπηση σε κάθε συνδικαλιστικό όργανο.
Μια πρώτη Νίκη στη μεγάλη πορεία προς την Τελική Νίκη
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το πήραν απόφαση και στην MRB...Όλοι καταρρέουν εκτός από την Χρυσή Αυγή!

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την διπλή μεγάλη εκλογική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου στις εθνικές εκλογές, που σηματοδότησε την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στη Βουλή, όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις - αν και χαλκευμένες- συνηγορούν στο ίδιο συμπέρασμα: Η Χρυσή Αυγή έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της, έχοντας βάλει πλώρη για την κορυφή!
Την στιγμή που συλλήβδην όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" καταρρέουν και κυνηγάν τους ψηφοφόρους με το τουφέκι, η Χρυσή Αυγή κόντρα στον αποκλεισμό και την συνεχιζόμενη λασπολογία ανεβαίνει δίχως ταβάνι, κερδίζοντας ολοένα την εμπιστοσύνη αφυπνισμένων Ελλήνων.

Στην δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Real News» τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνουν:

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται ακόμα και στις πρώην “κόκκινες” γειτονιές!

Ψάχνουν νέες εκλογικές δεξαμενές, φλερτάρουν με «κόκκινες» γειτονιές

Στη Χρυσή Αυγή επικρατεί ικανοποίηση λόγω των δημοσκοπήσεων, αλλά και επειδή εκτιμούν ότι η όλη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είχε τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που επιδίωκαν τα άλλα κόμματα και τελικά τους έκανε καλό. Η ηγεσία θεωρεί πως η παρουσία του κόμματος στα πολιτικά πράγματα παγιώνεται και ετοιμάζεται για τη μετεξέλιξη του σχηματισμού από κίνημα σε κόμμα, με δημιουργία δομών και οργανωτικών πυρήνων σε όλη τη χώρα. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν αυτές τις νέες δομές και τα ψηφοδέλτια, θα διευκολύνουν τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής σε νέα εκλογικά στρώματα και θα ενισχύσουν την προσπάθειά της να πετύχει το επόμενο μεγάλο στοίχημα που έχει θέσει, ήτοι εντυπωσιακή παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Στο στρατηγείο του κόμματος στη Λεωφόρο Μεσογείων...

Το Athens Gay-Pride και ο ΤΣΕ

Έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα η παρέλαση των "αποπροσανατολισμένων" με ισχνή συμμετοχή (Ούτε 1500 άτομα δεν ήταν), παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια 14 ΜΜΕ, της Αμερικάνικης Πρεσβείας, του Δήμου Αθηναίων ακόμη και του Hilton Hotel.

Είναι της πάσης γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα έλκονται από "αριστερούς επαναστάτες" θεωρώντας, και όχι αδίκως τις περισσότερες φορές, πώς ήταν και οπαδοί της "ελεύθερης έκφρασης" και της "διαφορετικότητας"...

Ο ΤΣΕ λοιπόν είναι ο κατ' εξοχήν 'ήρωας' των κάθε λογής λοβοτομημένων προοδευτικών.

Αλλά μιας και ο "αποπροσανατολισμένος" της φωτογραφίας δείχνει να έχει για ίνδαλμα τον ηγέτη της επανάστασης της Κούβας ας θυμηθούμε τι έκανε ο ΤΣΕ για τους ομοφυλόφιλους:

"Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που.....

ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» ΚΑΝΕΙ… «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» – ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ftwxia32
Και μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί, να και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (που ως κομματικό ίδρυμα είναι επιδοτούμενο από το κράτος, δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού…), που βγάζει… πρόγραμμα για «την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»!

Τίτλος του προγράμματος είναι «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων» και η υλοποίησή του θα γίνει σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Εβραϊκό Μουσείο Λονδίνου και το γερμανικό Ίδρυμα Hanns Seidel.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα, η.....

Εν ελλάδι εβραίοι..."Δεν ξέρουμε τι Θα σκεφτείτε, αλλά κάντε κάτι να εξαφανιστούν οι Χρυσαυγίτες"

Ολόκληρη η ανακοίνωση/επιστολή των εν Ελλάδι εβραίων που έφτασε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, έχει ως εξής:

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προσβάλλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο, το 2004, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και από όλα τα πολιτισμένα έθνη που δεν θέλουν να ξεχάσουν.
Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από ....

Νέ άθλια επίθεση..Κεφαλογιάννης: "Η Χρυσή Αυγή είναι κωμωδία" (και το δράμα σου τατυτόχρονα)

Συνέντευξη στον real fm παραχώρησε ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης και όπως αναμενόταν μίλησε και αυτός για τη Χρυσή Αυγή..
Είπε λοιπόν ο "γόνος" της Κρήτης:
"Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα κόμμα που μισεί όλους τους άλλους. Είναι μια κωμωδία της πολιτικής σκηνής ακόμα και ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα"

Πρώτον μπουμπούνα (το "χαϊδευτικό" σου αν το έχεις ξεχάσει...) η Χρυσή Αυγή ασφαλώς και ΜΙΣΕΙ και αηδιάζει με όλους εκείνους τους ανθέλληνες που έχουν υποδουλώσει τον ελληνικό λαό και τον έχουν αφήσει έρμαιο στις ορέξεις των λαθρομεταναστών και των τοκογλύφων.

Δεύτερον φαρσοκωμωδία είναι για τον ελληνικό λαό τα ψέματα του ανεκδιήγητου πρωθυπουργού Σαμαρά λίγο πριν εκλεγεί:
"Καταργούμε το χαράτσι",
 Το "success story" της Ελληνικής Οικονομίας με ύφεση που....