Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

ΠΟΣΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΔ (ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ);

Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ, στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο  και σ’ αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας, στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνα και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο...

«Βήμα»: Βαράει διάλυση το συνονθύλευμα Καμμένου - Μαζική φυγή προς την Χρυσή Αυγή που ενδυναμώνεται

Υπό διάλυση είναι το… αριστερο-δεξιο-κεντρώο μόρφωμα του Καμμένου (κι ας του δίνουν τεχνητές ανάσες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, με ποσοστά επιβίωσης…), σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής».

Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κρίση - Καμμένος στα… κάρβουνα»: «Σε υπαρξιακή κρίση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο πρόεδρός τους κ. Π. Καμμένος υφίσταται μεγάλη πίεση. Παρά την αντιμνημονιακή στάση του, οι δημοσκοπήσεις...

ANTINEWS: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΧΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

samnapoleon
Καταρρέει μέρα με την ημέρα η συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας του (φον) Αντωνάκη και τα παπαγαλάκια άρχισαν να νιώθουν… ανασφάλειες. Πληθαίνουν, λοιπόν, στα φιλικά ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος οι φωνές αμφισβήτησης του κυβερνητικού… success story και οι προειδοποιήσεις ότι έρχεται οργή και Χρυσή Αυγή! Ιδού τι γράφει σχετικά ακόμα και το… σαμαρικότερο του Σαμαρά Antinews, που προειδοποιεί τον εκλεκτό του ότι έχει 6 μήνες καιρό να διορθώσει τα αδιόρθωτα, αλλιώς θα τον… κάψει η φωτιά και η λάβρα της Χρυσής Αυγής, κατ’ αρχάς στις ευρωεκλογές:
«Η οργή είναι παντού στην κοινωνία η οποία έχει φτάσει στα όριά της. Και είναι φυσιολογικό. Αν ο κόσμος δεν ......

Και πάλι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του ΕλληνοΟρθόξοδου ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου...Ερώτηση για τα έκτροπα της Πρεμετής από τον Χρήστο Παππά

ΕΡΩΤΗΣΗ





ΠΡΟΣ:
1)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
2)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ


ΘΕΜΑ: «Σύληση Ορθόδοξου Ιερού Ναού στην Πρεμετή από τους Αλβανούς»
           
Επί σειρά ετών οι.....

"Εύγε" και στους γερμανούς... Αναγνώρισαν την ύπαρξη του....τρίτου φύλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πλήρης εκμαυλισμός της Λευκής Φυλής από τον Σιωνιστή Δυνάστη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με προμετωπίδα τα.... "ανθρώπινα δικαιώματα" και τη..."δημοκρατία"!

Η νέα πανθρησκεία της παγκοσμιοποιήσεως, αυτή η άνευ προηγουμένου σύγχυση περί των εννοιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας, οδηγεί πραγματικά σε καταστάσεις αλησμόνητου τραγέλαφου. Μόνο που όλα αυτά τα τραγελαφικά δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα.

Τα περιστατικά που θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε για να καταδείξουν την απύθμενη ανοησία αυτών των νεοδογμάτων είναι πραγματικά πάμπολλα, όμως θα μείνουμε στα εξής λίγα. Πρώτον απ’ όλα σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση ο καθείς έχει δικαίωμα να διατρανώνει τα θρησκευτικά του πιστεύω, εκτός αν είναι χριστιανός, οπότε του απαγορεύεται να....

Protagon.gr: "Διαλύστε τώρα τη Χρυσή Αυγή και βγάλτε τη εκτός νόμου μη μας βρουν χειρότερα στο μέλλον..."

Αφήνουμε λοιπόν ακόμη έναν φιλελεύθερο - δημ(ι)οκράτη να μας αφηγηθεί μέσα από τα γραπτά του πώς αντιλαμβάνεται τη..."δημοκρατία" και την "ελευθερία λόγου"

(ταυτόρχονα διακρίνουμε τον τρόμο που τον διακατέχει και ταυτόχρονα ακούμε το στρίγγλισμά του λίγο πριν τη..."σφάγη"!)

Του Νίκου Μαραντζίδη

Η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 και η δημοσκοπική της άνοδος στη συνέχεια, απασχόλησε συστηματικά τον δημόσιο διάλογο. 

Αρχικά ήταν.....

Σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η Υπουργός Δικαιοσύνης θα είναι η μπολσεβίκα πρώην συνήγορος της 17Ν..!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάνια Μπρασέφσκι...Αν ψάξουμε λίγο επίθετό της σίγουρα σε κάτι...ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πέφτουμε...

Οι γελοίοι οι  Δεξιοί («δειλούς και χέστες» τους αποκαλούσε το 2010 ο Στυλιανός Παττακός) είναι ανίκανοι να εκμεταλλευτούν και το πιο μεγάλο κελεπούρι: Ποιάν διόρισε ο αγράμματος Τσίπρας «σκιώδη υπουργό Δικαιοσύνης» του Σύριζα; Την διαβόητη Μάνια (βαφτιστικό Άννα – Μαρία, γιατί προέρχεται από βασιλόφρονα οικογένεια!) Μπαρσέφσκι, την συνιδρύτρια (μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο) της Συνιστώσας «ΡΟΖΑ»! Τι εστί «Ρόζα»; Πρώην τροτσκιστές, φανατικοί λάτρεις των λαθρομεταναστών και πρωταγωνιστές στην περίφημη υπόθεση «Υπατία» με τους βορειοαφρικάνους λαθρομετανάστες που ήλθαν από την Κρήτη και κλείστηκαν επί ημέρες στην Νομική. Την δεκαετία του 1980, η......

Μια από τις καλύτερες εκπομπές της Χρυσής Αυγής αφιερωμένη στη Βόρεια Ήπειρο και τον Αγώνα του Ελληνισμού εναντίον αλβανών και "ελληνοφώνων"

Δείτε το βίντεο....

Φρίκη στην Κόρινθο: Κακοποιοί έκαψαν 78χρονο ανάπηρο για να τον ληστέψουν!


Νέο έγκλημα απίστευτης αγριότητας. Τέσσερις ληστές στην Κόρινθο έριχναν βενζίνη πάνω σε ηλικιωμένο και του έβαζαν φωτιά, για να αποκαλύψει πού είχε κρύψει τα χρήματά του. Ο άτυχος 78χρονος νοσηλεύεται στην εντατική με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 90% του σώματός του και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!
Το νέο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, αλλά οι συγγενείς του θύματος που βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 78χρονο στο αναπηρικό του καροτσάκι, με το 90% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα β' βαθμού, δεν αντιλήφθηκαν πως είχε πέσει θύμα ληστών και πίστεψαν ότι είχε υποστεί ατύχημα, καθώς ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη.
Κατά τη διάρκεια της.....

Και συνεχίζουν να ανακαλύπτουν..... μολότοφ οι αστυνομικοί στο "άσυλο ιδεών" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου!


Νέο “πακέτο” με βόμβες μολότοφ βρέθηκε στο Α.Π.Θ.

Δεύτερη παρτίδα με βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στην περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αυτήν τη φορά ένας διερχόμενος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε την ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων στο πεζοδρόμιο της οδού Εθνικής Αμύνης, έξω από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που διαπίστωσαν ότι .....