Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδράσεις των Ιταλών στην προσπάθεια αλλοίωσης του Έθνους τους από μια μαύρη υπουργό....

Η προσπάθεια αλλοίωσης της εθνοφυλετικής σύστασης του πληθυσμού της Ιταλίας από τον πρωθυπουργό της λέσχης Bilderberg σε συνδυασμό με τη μαύρη 'ιταλίδα' Υπουργό μετανάστευσης και δικαιωμάτων (ή κάτι ανάλογου ιουδαϊκού ύφους) βρίσκει σθεναρή αντίσταση από τους Ιταλούς εθνικιστές και μη.

Συγκεκριμένα, η Σεσίλ Κιέντζ που έχει ξεκινήσει εκστρατεία προπαγάνδας, για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ιταλική κοινωνία, επιχείρησε να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην κεντρική Ιταλία.
Εκεί νεαροί εθνικιστές τοποθέτησαν.......

Ο Βαρουφάκης, η πτώχευση του Ντιτρόιτ και οι επιπτώσεις του πολυφυλετισμού στις κοινωνίες της Ευρώπης και των ΗΠΑ

Σε ένα ακόμη "περισπούδαστο" άρθρο του, ο εκκολαπτόμενος 'μάγος της οικονομίας' σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (ή έστω τέλος πάντων με βασική συνισταμένη το ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Βαρουφάκης μας 'αναλύει' την.....πτώχευση του Ντίτροιτ.

Μιας πολιτείας των ΗΠΑ που μέχρι το 1960 αποτελούσε τη βασικότερη βιομηχανική ζώνη των Ηνωμένων Πολιτείων, με χιλιάδες εργάτες και τεράστιο πλούτο...

Πώς άρχισε η κατάρρευση όμως ξέχασε να μας αναφέρει ο οικονομολόγος με τις διασυνδέσεις με τον Soros....
Για αυτό θα σας την θυμίσουμε εμείς(παλαιότερη αναδημοσίευση)


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
 "Δεν βρήκα ποτέ ίχνος ενός Μαύρου που να εκφράζει μια σκέψη η οποία να ξεπερνά το επίπεδο της απλής αφήγησης, δεν είδα ποτέ σε αυτούς ένα στοιχειώδες δείγμα ζωγραφικής ή γλυπτικής......γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η κατωτερότητά τους δεν είναι απλώς απόρροια των συνθηκών της ζωής τους"


Τζέφερσον
(κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, ο οποίος υπήρξε και ο τρίτος Πρόεδρος των Η.Π.Α. (1801-1809)


Ήταν η 4η μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής. Η βιομηχανική της καρδιά.

Σήμερα.......

Αλαφούζος προς... "συνταγματικό" τόξο: Έρχεται η Χρυσή Αυγή - Βρείτε τα πριν είναι πολύ αργά για όλους μας!

Τα πόνεσε και τα έτσουξε τα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, σε τέτοιο σημείο που μόνο στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή» δημοσιεύτηκαν την επόμενη μέρα 3 μαζεμένα εμπρηστικά άρθρα κατά της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε το 3ο, με τίτλο «Ένα πλαίσιο συνεννόησης απαιτείται πριν είναι πολύ αργά για όλους μας»:

«Το κύριο ζήτημα είναι η ανοιχτή απειλή που συνιστά πλέον...

Μια οφειλόμενη απάντηση στον θολοκουλτουριάρικο οχετό της Ακρίτα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ζάπλουτα μαρξιστικά απόβλητα από τις καπιταλιστικές φυλλάδες υβρίζουν τους φτωχούς Έλληνες και τους Εθνικιστές. Τιμή μας!

Τις περισσότερες φορές οι επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι ανάξιες αναφοράς και σχολιασμού, καθώς έτσι δίνεις υπόσταση σε κομπλεξικά υποκείμενα που ζουν στον αριστερό ψευτοπροοδευτικό μικρόκοσμό τους. Μεγαλωμένοι στα πούπουλα και την χλιδή αδυνατούν και ποτέ δεν θα καταφέρουν να αντιληφθούν πως...

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η μάταια στρατηγική της ΝΔ για ανάσχεση της Χρυσής Αυγής

Δύσκολος γρίφος για το επιτελείο του πρωθυπουργού η στάση της ΝΔ απέναντι σε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ

Ένα δύσκολο πολιτικό γρίφο στρατηγικής καλείται να λύσει το πρωθυπουργικό επιτελείο κατά τη διάρκεια του θέρους. Θα επιμείνει στη θεωρία των άκρων, βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής; Θα χαλαρώσει την κριτική του προς τη «συστημική» Κουμουνδούρου, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της επιθετικής στρατηγικής του στη Χρυσή Αυγή, η οποία δείχνει ικανή να περάσει με άνεση το φράγμα του 10% και να παρεμβληθεί ως σφήνα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση; Ή θα κάνει το αντίθετο, να οξύνει, δηλαδή, την κόντρα με την Αριστερά για να ρίξει γέφυρες συνεργασίας στο εκλογικό ακροατήριο της Χρυσής Αυγής, που αποτελεί κατά βάση - και όχι μόνο τμήμα του - την παλαιά εκλογική πελατεία της ΝΔ; Η απάντηση δεν είναι εύκολη.

Οδηγός για την κρίσιμη απόφαση στρατηγικής της ΝΔ είναι οι...

Πάσχο, πάσχεις...;!

pashos
Είναι σίγουρο πως η επιτυχής κοινωνική εκδήλωση της διανομής τροφίμων από την Χρυσή Αυγή σε απόρους, ανέργους, πολυτέκνους και γενικώς όσους Έλληνες έχουν ανάγκη, πόνεσε πολύ τους υπευθύνους της δυστυχίας μας πολιτικάντηδες, αλλά και τα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ. Περισσότερο δε κι από την πραγματοποίηση της εκδηλώσεως εν μέσω θλιβερών απαγορεύσεων από τον «ευνομία παντού», τους πόνεσε η ανταπόκριση του κόσμου, η οποία υπήρξε συγκλονιστική! Δεν την περίμεναν! Πίστευαν ότι....

Συγκλονιστικές εικόνες...Τουρίστες και κάτοικοι εγκαταλείπουν τη Σέριφο με βάρκες υπό το φόβο να καούν ζωντανοί...


SERIFOS1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε ανακοίνωση από τον Δένδια ότι για την καταστροφήν ευθύνεται.......η Χρυσή Αυγή!

Κάηκε η μισή Σέριφος!

Δραματική η κατάσταση στο νησί με εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά, από τον Μάριο Κουρσουλίδη, διοικητή της αστυνομίας Σερίφου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....

Πόσα χρόνια φυλακή λέτε να κάτσει κάποιος αν συλληφθεί με: 1 κιλό κόκα,χαρτάκια ποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα, πάνω από 10 πιστόλια, 3 σιγαστήρες και εκατοντάδες σφαίρες;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΟΣΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ… 
 
H οποία είναι ήδη έξω ενώ πιάστηκε πριν 3 χρόνια και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ...δουλεύει και στον ΟΚΑΝΑ… Δηλαδή πληρώνεται από το Δημόσιο…

Ιδού τα συμπεράσματα της athensvoice μετά την συνομιλία με την Μαρίνα Δραγασάκη…

ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ" σε μογγολοσήριαλ που παίζεται στο MEGA...

AGIASOFIAserialL
Πρόκληση και ιεροσυλία! Μία από τις τουρκικές σειρές που το τελευταίο διάστημα εισέβαλαν στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, το «Ενα αστέρι γεννιέται», που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Mega, υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα, αφού μετέτρεψε ορθόδοξη βυζαντινή εκκλησία σε… νυχτερινό κέντρο! Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παραγωγοί της σειράς μετέτρεψαν το ιερό του ιστορικού ναού σε… πάλκο με ορχήστρα και τραγουδίστριες να διαγωνίζονται στο ποια είναι η καλύτερη στα τουρκικά άσματα.
Οι Ελληνες τηλεθεατές που.....

Προλειαίνουν το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα υπό τον τρόμο του 20% της Χρυσής Αυγής

Κλικ για να διαβάσετε
Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται όλο το κλεπτοκρατικό τόξο, το οποίο αντικρίζει πια κατάματα την οδυνηρή για αυτούς αλήθεια, ότι η Χρυσή Αυγή αγγίζει και ξεπερνά ίσως το 20%. Αυτό που γνώριζαν όλοι στα κομματικά γραφεία, ήρθε και ως επιβεβαίωση με συγκλονιστικές εικόνες από την μαζική αυθόρμητη συγκέντρωση συμπαράστασης την Πέμπτη στον σταθμό Λαρίσης κατά την διάρκεια της "απαγορευμένης" διανομής τροφίμων μόνο για Έλληνες. Η ήττα για το "συνταγματικό τόξο" είναι πια ολοφάνερη και αργά ή γρήγορα όλοι το ομολογούν.
Ύστερα και από.....