Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

Νέο εκπληκτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από την Εθνικιστική διαδήλωση έξω από το MEGA

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί

4 Βίντεο από την εθνικιστική διαδήλωση έξω από το MEGA... Συνθήματα που πονάνε το καθεστώς!

Δείτε τα βίντεο...

Ταρακουνήθηκε όλο το MEGA από τον Εθνικιστικό σεισμό έξω από τα γραφεία του...Μεγαλειώδης συγκέντρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κάλεσμα που απεύθυνε η Χρυσή Αυγή από την Παρασκευή το βράδυ για διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το MEGA για την προσβολή του τσοντοκάναλου να προβάλλει, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της Εθνεγερσίας του 21', τουρκοσήριαλ, βρήκε τελικά πολύ σημαντική ανταπόκριση στον κόσμο.

Χιλιάδες ελληνόψυχοι και Εθνικιστές βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα έξω από το κτίριο που στεγάζει το κανάλι της διαπλοκής φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα.

Με το πέρας των ομιλιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που λόγω της ημέρας και της συναισθηματικής φόρτισης εξαπέλυσαν μύδρους κατά των ανθελλήνων, και της κατάθεσης των....σαρακοστιανών στην είσοδο του megaλου καναλιού ακολούθησε πορεία των Εθνικιστών προς τα κεντρικά γραφεία του κινήματος.

Όσο για κάποιους .....

Απόφαση ΣΟΚ: Το Υπουργείο Πολιτισμού καταργεί πίνακα με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό από το Εθνικό Μουσείο...(Διαβάστε το λόγο)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας ο εν λόγω πίνακας αναμένεται να καταργηθεί από σχολικά έντυπα, πινακοθήκες και να καεί τις επόμενες ημέρες καθώς αναπαριστά μορφές που.....αναβιώνουν τον "φιασιμός/ναζισμό"...

Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε παρουσιάζουμε ακριβώς το λόγο που ο πίνακας μπαίνει στη "black list" του Υπ. Πολιτισμού και με απόφαση του Σαμαρά και των λοιπών δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου" λογοκρίνεται από παντού.

"Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο"...Αριστεροί επιτίθενται στον βουλευτή Μπούκουρα, τρέπονται σε φυγή και η αστυνομία συλλαμβάνει Εθνικιστές!!!!!

Προκλητικότητα και θρασύτατη ενέργεια λίγων αριστεριστών στο Λουτράκι να επιτεθούν κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ε. Μπούκουρα, την ώρα που ο τελευταίος ετοιμαζόταν να καταθέσει στεφάνι εις ένδειξη τιμής στους Ήρωες του 21'.

Ωστόσο για ακόμη μια φορά η περιφρούρηση των μελών της Χρυσής Αυγής στο βουλευτή υπήρξε αποτελεσματική και η παρέμβασή τους καίρια, όταν οι μπολσεβίκοι πισώπλατα επιχείρησαν να απωθήσουν τον Ε. Μπούκουρα.

Και ενώ οι "αντιφασίστες" καταλάβαιναν από πρώτο χέρι τι εστί να αντιπαρατίθεται ο οποιοσδήποτε με Χρυσαυγίτη ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ελληνική αστυνομία και έριξε χημικά στον εθνικιστή βουλευτή και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προστατεύοντας τους θύτες!!!!!!!!

Δε δίστασε μάλιστα να συλλάβει και 2 μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος, και μόλις έναν αριστερό!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την άνανδρη επίθεση στον Ε. Μπούκουρα και την άμεση απάντηση των Εθνικιστών

Η αχαριστία της "πατρίδος" στους Ήρωες του 21'

Δείτε το βίντεο με την κατάληξη Ηρώων του 21' όπως ο Νικηταράς ο "τουρκοφάγος", η Μπουμπουλίνα, ο Κολοκοτρώνης και ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, και τη συμπεριφορά της τότε ελληνικής;! πολιτείας απέναντί τους

Οι αριστεροαναρχοάπλυτοι πήγαν να βεβηλώσαν τους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου αλλά πήραν την απάντησή τους...

Για άλλη μια φορά ΣΥΡΙΖαίοι και αναρχομπολσεβίκοι (ΑΝΤΑΡ-CIA) επιχείρησαν να καπηλευτούν μια ακόμη εκδήλωση προς τιμήν Ελλήνων Ηρώων που "έπεσαν" στα πεδία των μαχών για την Ελευθερία του Γένους και την αυτονομία του Έθνους.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη μπλοκ ολίγων θλιβερών αναρχοαριστερών βρέθηκε (περιέργως...;!) σε ευκρινές σημείο απέναντι από τους επισήμους φωνάζοντας εμετικά συνθήματα ανήμερα της Επετείου του ξεσηκωμού του Έθνους όπως:
"Ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία, Ελλάς - Κύπρος και Τουρκία"
"Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών..."(ΒΙΝΤΕΟ)

Για κακή τους τύχη όμως στο σημείο βρέθηκε και ομάδα ελληνόψυχων Εθνικιστών και πατριωτών που ανταπάντησαν αμέσως στα προκλητικά συνθήματα των κομμουνιστομπολσεβίκων..
(Για καλή τύχη των τελευταίων υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γλύτωσαν αυτή τη φορά από ξύλο και καφέδες....Στην προηγούμενη συνάντηση δείτε και διαβάστε τι είχαν πάθει)

Δείτε το βίντεο

Κανονικό οπλοστάσιο σε καφενείο Αλβανών στην Κυψέλη.. Χειροβομβίδες και εκρηκτικοί μηχανισμοί!!!

Ολόκληρο οπλοστάσιο ανακαλύφθηκε σε αλβανικό καφενείο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα στην περιοχής της Κυψέλης βρέθηκαν χειροβομβίδες, εκρηκτικοί μηχανισμοί, ναρκωτικά, αλλά και ένα περίστροφο.

Ειδικότερα έπειτα από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων από έναν αλλοδαπό ιδιοκτήτη καφενείου, η Αστυνομία τον εντόπισε και παρακολουθώντας τις κινήσεις του ανακάλυψε χώρο στάθμευσης όπου χρησιμοποιούσε ως αποθήκη για ναρκωτικές ουσίες και όπλα. Ο 36χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη μαζί με έναν 31χρονο συνεργό του και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Για πολλούς λόγους... ΟΛΟΙ MEGA



Πολλοί φταίνε για την σημερινή κατάσταση της χώρας, για την κρίση που όλοι βιώνουμε και δεν είναι μόνο οικονομική είναι κυρίως αξιακή. Στην κρίση αυτή όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, κυρίως επειδή βλέπαμε την σήψη, την επίπλαστη ευμάρεια και τον Συβαριτισμό να κατατρώγει τις σάρκες του Έθνους, αλλά δεν κάναμε τίποτα παρά να καθόμαστε στον καναπέ. Όλοι φταίνε για την κατάντια της Ελλάδας, κυρίως όμως οι αργυρώνητοι ταγοί της, η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
Αυτοί που......

Η "δημοσιογραφία" της Τατιάνας Σταφανίδου....;!;!

Δείτε πώς προσεγγίζει ένας δημοσιογράφος;!;! της Τατιάνας Στεφανίδου "πελάτες" για να την εκπομπή.....με το αζημίωτο φυσικά!

Δείτε μήνυμα που έστειλε στο FB στο επόμενο....θύμα του..

Ρωσικά ΜΜΕ: "Ο Κυπριακός χρυσός είναι ο στόχος των Ευρωπαίων..."

Σύμφωνα με τα μεγάλα ρωσικά ειδησεογραφικά δίκτυα, από την αντιπολιτευόμενη στην κυβέρνηση Β.Πούτιν «Φωνή της Ρωσίας» (Voice of Russia - Πηγή RUVR ) μέχρι το Russia 24 η εξήγηση γύρω από αυτή την εμμονή έτσι ώστε η Κύπρος να αναγκαστεί να «γονατίσει» ενώπιον των δανειστών της είναι ο κυπριακός χρυσός.
Επίσης το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 24 αναφέρει ότι "κάτω από το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο συζητείται σήμερα στο κυπριακό κοινοβούλιο η κεντρική τράπεζα της Κύπρου πρόκειται να πουλήσει τα αποθέματα του κυπριακού χρυσού έτσι ώστε να καλύψει μέρος του ποσού των 5,8 δισ.€ το οποίο έχει ζητήσει το Εurogroup.
Οι άλλες πηγές αυτοχρηματοδότησης της Κύπρου περιλαμβάνουν τέτοια.....

Οι υποτακτικοί της Σιών και οι Αγωνιστές του Έθνους


Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει τα διαπιστευτήρια του στους Σιωνιστές παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός της Τρόικα και δήθεν εθνικιστής όπως ήθελαν να τον παρουσιάσουν προ-εκλογών οι παπαγάλοι του. Ας κρυφτούν στις τρύπες τους...
Από τη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης λοιπόν, έσπευσε να δηλώσει πως θα δείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.
Αλήθεια, έτρεξε ποτέ ο.....