Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2011

"Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα", φωνάζει ο Αντώνης Σαμαράς στους... "περιούσιους"...!!!

Στο μουσείο του...."Ολοκαυτώματος"!
Διαβάζουμε στο antinews ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ρώσους αξιωματούχους και ετοιμάζει στους επόμενους μήνες το ταξίδι του στη Ρωσία, όπου και θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στον οποίο και θα συστήσει επενδυτικές ευκαιρίες στη Χώρα μας.

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του antinews, θα περιοδεύσει στις ΗΠΑ και Κίνα...

Όλα αυτά έγιναν όμως αφού πρώτα ο Σαμαράς έκανε το ταξίδι στους.... "περιούσιους"(σημ. Ισραήλ) επισκεπτόμενος και τα μνημεία τους...ζητώντας τους ταυτόχρονα να έρθουν στην Ελλάδα να.....επενδύσουν

Το εξής "καταπληκτικό" που συγκρατήσαμε από τα λεγόμενα του Αντώνη Σαμαρά ήταν το....:

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη του Ιβάν Σαββίδη για τους αμερικανοτσολιάδες του ΠΑΣΟΚ..

Αυτή αφορά τον ΔΟΛΛΗ (υφυπουργό Εξωτερικών...)
Σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κυρ Δόλλη, ακούσαμε ότι κάποιος συγγενής σας πηγαινοέρχεται στο Ισραήλ για...δουλειές;!..
Υποσχόμαστε ότι σύντομα θα έχουμε να πούμε πολλά...

Την αποκάλυψη διαβάστε τη στο...

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!



ΕΛΛΑΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... Κλάψτε τώρα εγχώριοι διεθνιστές, αριστερομπολσεβίκοι και λοιποί νεοταξίτες

Από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis

Τόσα χρόνια πορπαγάνδας και μίσους, τόσες ώρες καθημερινά με δηλώσεις και συνεντεύξεις με στόχο τον ευτελισμό της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας..


Τόση λάσπη, τόση συκοφαντία...
Τόνους εκφυλιστικού υλικού και υλιστικών προτύπων, δεν κατάφεραν να κάμψουν τις ΑΞΙΕΣ και τα ΠΙΣΤΕΥΩ των ΕΛΛΗΝΩΝ...


Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ Χώρα...

Θα τρέμετε πάντα στην ιδέα νεοταξίτες ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσει το DNA των Ελλήνων..
Κάποια μέρα, που θα είναι και η τελευταία σας, ο Έλληνας θα εγερθεί και όπως έλεγε και ο Ελύτης:

Λεφτά Υπάρχουν...για τους λαθρομετανάστες

Μαρία Κουβέλη
Ελληνόπουλα που δεν έχουν να φάνε...
Έλληνες που αναγκάζονται να ζουν σαν επαίτες και οικογένειες χωρίς θέρμανση αφού δεν αντέχουν οικονομικά να πληρώσουν για πετρέλαιο.
Κλείνουν σχολεία λόγω ελλείψεων και Ελληνόπουλα καταφεύγουν μέχρι και στις Εκκλησίες για να βρουν μια ζεστή αίθουσα να μάθουν γράμματα.
Η φτώχεια αυξάνεται κατακόρυφα και όπως και η εγκληματικότητα των λαθρο-ΟΡΚΣ που σπέρνει τον φόβο σε δεκάδες οικογένειες.

Όμως όλα τα παραπάνω δεν κάμπτουν το...φρόνημα των νεοταξικών ερπετών που ορίζουν τις τύχες μας..

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Κουβέλη, κόρης του "εκλεκτού" των "περιούσιων" και των νταβατζήδων, Φώτη Κουβέλη, αποφάσισε να προσφέρει 40.000 ευρώ από τα λεφτά του Ελληνικού Λαού για να δημιουργήσει τη "Μέρα του Μετανάστη".



"Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες,γύφτοι,εβραίοι,αράπηδες,πασάδες.Και τα γόνατα τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες"
Κωστής Παλαμάς


Πιστός στα καθήκοντά του στο Σιωνισμό ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος νομιμοποίησε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Ακολουθεί κείμενο και σχολιασμός από το.... Hellas-Orthodoxy

Υ.Γ.
Πρέπει εδώ να θυμήσουμε σε όλους ότι στην Αυστρία και τη Βιέννη πραγματοποιήθηκε η πρώτη διακήρυξη για το Σιωνισμό και δημιουργήθηκε και καταστατικό..
Συμπτώσεις;
Για τους λοβοτομημένους...ΝΑΙ

Σκόπια: Ένα σιωνιστικό κατασκεύασμα με στόχο τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας

Οι υπόλοιπες γλαφυρές εικόνες.....στον παρακάτω σύνδεσμο

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


Κύριε Πρωθυπουργέ,
 
Οι υπογραφόμενοι Μητροπολίτες, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός και Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, παρακολουθούμε με αγωνία τον αντίκτυπο και τις επιπτώσεις που φέρνει στον ακριτικό Νομό μας η εθνική μας οικονομική περιπέτεια. Ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε έντονα, χωρίς να χάνουμε την ελπίδα μας στο Θεό και την εμπιστοσύνη μας στην δυναμική του λαού μας. Χωρίς να αμφισβητούμε τις προθέσεις της Πολιτείας μας και χωρίς να αγνοούμε τις δυνατότητές της, βιώνουμε δίπλα στο λαό μας την απορία και τα αδιέξοδα που γίνονται πλέον καθεστώς στην ....

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ...

Του Παναγιώτη Αποστόλου
 
Οι στάχτες από την τραγωδία της μαρτυρικής Κύπρου μας το 1974, εγκαθίδρυσαν στην Ελλάδα την δημοκρατία. Οι πρωταίτιοι της δικτατορίας και ο υπεύθυνος της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο, δικτάτορας Ιωαννίδης «πέρασαν» τις πύλες του Κορυδαλλού, καταδικασθέντες από την νεογέννητη δημοκρατία μας.
Πρώτος Πρωθυπουργός της νεοσύστατης Δημοκρατίας μας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που επί των ημερών του «χτυπάει» την Κύπρο ο Αττίλας 2, στις 14 Αυγούστου 1974 και χάνεται το 38% της Μεγαλονήσου, χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Μένει απαθής και αφήνει αβοήθητη την Κύπρο στις ορέξεις των αιμοσταγών γειτόνων μας. Αυτός ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, μετά την δικτατορία των Συνταγματαρχών, λέει το ιστορικά, πλέον, κατακριτέο, «η Κύπρος κείται μακράν». Επιπρόσθετα, καταγράφεται ως «επίτευγμα» της Δημοκρατίας μας και του Κωνσταντίνου Καραμανλή η αναθεώρηση του Συντάγματος του 1952 που επεξεργάσθηκε η Ε΄ Αναθεωρητική βουλή, τον Ιούνιο του 1975, όταν και ορίσθηκε ως πολίτευμα της Ελλάδος, η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία.
 Ο χρόνος που κύλισε από τότε μέχρι σήμερα αποδεικνύει πως....

Οι "φίλοι" και "καλοί" μας γείτονες...

Έρχονται Χριστούγεννα και όλοι κάνουμε τις ευχές μας...
Οι "φίλοι" γείτονες Σκοπιανοί, όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν οι πρόθυμοι και ΝΑΙ-νέκοι πολιτικοί μας αποφάσισαν να μας δώσουν τη δική τους ευχή για τις Άγιες Μέρες που έρχονται..

Ποιά είναι..;
Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί!

Εκπληκτικό κείμενο...:Ο Αρχιμήδης, η βιομηχανική επανάσταση και οι ΕΛΛΗΝΕΣ

«Εάν δεν υπήρχεν η αφθονία και η φθήνεια των δούλων ο Αρχιμήδης θα ημπορούσε να είναι ο αρχηγός μιας Αληθινής Βιομηχανικής Επαναστάσεως… Η ατμομηχανή του Ήρωνος του εξ Αλεξανδρείας, η οποία ήλθε μετά την Ρωμαϊκήν κατάκτησιν της Ελλάδος, έφερε την περίοδον αυτήν την μηχανικής προόδου εις το κορύφωμα και το τέλος της».-  Γουίλ Ντυράντ, ΤΟΜΟΣ ΕΛΛΑΣ Σελ.646, «Παγκόσμιος ιστορία του πολιτισμού»

Ασφαλώς και δεν ήταν η αφθονία των δούλων, που εμπόδισε να γίνει βιομηχανική «επανάσταση» στον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Ήταν το γεγονός ότι για τους αρχαίους Έλληνες στο κέντρο της σκέψεώς τους και του πολιτισμού τους δεν υπήρχαν ούτε οι νόμοι της οικονομίας, ούτε το κέρδος, που αποτελούν σήμερα και απετέλεσαν και στις απαρχές της βιομηχανικής επαναστάσεως το κυρίαρχο κίνητρο.

Η ΘΥΡΑ 4 στέλνει το δικό της μήνυμα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στους πολιτικούς