Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

ΟΙ TIMES ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»: ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!

Ένα συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, δημοσιεύει η –υπεράνω… ρατσιστικής υποψίας- βρετανική εφημερίδα The Times, με καταγγελίες για «δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών», στο hot spot του Ελληνικού!

Μια 35χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν περιγράφει ότι όταν κλείνουν τα φώτα στο Ελληνικό...

Public Issue: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για «προσφυγικό» και ΔΝΤ εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Δημοσκόπηση με τα λεγόμενα ποιοτικά στοιχεία του εκλογικού σώματος δημοσίευσε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα (κάτι σαν την ΕΡΤ, αλλά δεν την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες), Αυγή, στην κυριακάτικη έκδοσή της. Η εν λόγω δημοσκόπηση ελέω μη δημοσιοποίησης εκτίμησης εκλογικής επιρροής είναι μοιραίο ότι έχει μικρότερο προπαγανδιστικό ενδιαφέρον, συνεπώς είναι πιο αξιόπιστη από τις συνήθεις «μαϊμούδες» που δημοσιεύουν τα αργυρώνητα μέσα.

Το πρώτο, βεβαίως, που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι...

Το πάθημα μία “αλληλέγγυας”: Της άρεσε η κατάληψη ξενοδοχείου μέχρι που κατάλαβε ότι... ήταν το δικό της!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια απίστευτη -κι όμως αληθινή!- ιστορία διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνίστρια μια αριστερή «αλληλέγγυα».

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του μη λειτουργικού -τα τελευταία χρόνια- ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο των Αθηνών, η οποία στην αρχή έκανε «like» στην είδηση για...

Πρώτη μούρη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο εμπλεκόμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης

Θυμάστε το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος είχε «εκδιωχθεί» από τη Νέα Δημοκρατία υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τις κατηγορίες παιδεραστίας και βιασμού ανηλίκου που τον βαραίνουν;

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος...

ΝΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ», ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ!

220px-Alexander_Van_der_Bellen1
Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος υποψήφιος –εκτός από τον εθνικιστή, που είναι σιγουρότατος- μπαίνει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας. Πάντως, το πιθανότερο είναι να εισέλθει ο υποψήφιος των Πρασίνων και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν.
Για να δείτε πόσα… κιλά «δημοκράτης» είναι, σας πληροφορούμε ότι αυτό το καθικοκάθικο του κερατά, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας δήλωσε ότι....

Νέα φρικαλεότητες τζιχαντιστών στην Μοσούλη: Κατέψυξαν 45 μαχητές του ισλαμικού κράτους επειδή… λιποτάκτησαν!


Νέα φρικαλεότητες τζιχαντιστών στην Μοσούλη: Κατέψυξαν 45 μαχητές του ισλαμικού κράτους επειδή… λιποτάκτησαν!

Οι τζιχαντιστές προέβησαν σε μια νέα κτηνωδία, αυτή τη φορά ενάντια στους δικούς τους μαχητές.
Φρίκη προκαλεί άλλη μια ιστορία με πρωταγωνιστές τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι δεν δίστασαν να κλειδώσουν μέσα σε ψυγείο άλλους 45 τζιχαντιστές επειδή λιποτάκτησαν.
Σύμφωνα με τη Daily Mirror, σε μια μάχη κατά των Ιρακινών δυνάμεων, 45 τζιχαντιστές υποχώρησαν καθώς δεν μπορούσαν να κερδίσουν τη μάχη. Όταν μαθεύτηκε η λιποταξία τους, τους έκλεισαν μέσα σε έναν καταψύκτη και τους άφησαν να παγώσουν για 24 ώρες.
Μετά έβαλαν τα παγωμένα πτώματα τους στους δρόμους της Μοσούλης προς...

Το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ και τα συνέδρια των συστημικών κομμάτων


Το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ και τα συνέδρια των συστημικών κομμάτων

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σε όλες τις «δημοκρατικές» χώρες της Ευρώπης, όταν έχει ένα συστημικό κόμμα συνέδριο, προσκαλούνται και συνήθως παρευρίσκονται και ομιλούν κιόλας εκπρόσωποι των υπολοίπων συστημικών κομμάτων.
Αυτό συνέβη και στο συνέδριο της νουδούλας, όπου υπήρξε αντιπροσώπευση όλων των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. Και βέβαια, παρευρέθη και μίλησε (μεταξύ άλλων και για την… «βαρβαρότητα του συστήματος»!!!) και εκπρόσωπος του… επαναστατικού (και… τιμημένου) ΚΚΕ, ο σύντροφος Καραθανασόπουλος – σε ανταπόδοση της παρουσίας και ομιλίας εκπροσώπου της νουδούλας στο τελευταίο συνέδριο του ΚΚΕ (ήταν ο Μεϊμαράκης).
Το μόνο κόμμα που δεν προσεκλήθη να...