Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

Όσοι Ζωντανοί στο προσκλητήριο των Αθανάτων Ηρώων...μια ημέρα έμεινε..

Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ...!!

Μερικά από τα κατορθώματα του σταλινικού μουσικοσυνθέτη, εσχάτως προωθούμενου εθνοσωτήρος, Μιμίκη Θεοδωράκη… Την Κυριακή 25 Μαίου 2003, μιλώντας στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Μαλλούχο στα πλαίσια της μαραθώνιας συνεντεύξεώς του που μετέδιδε σε συνέχειες ο «Σκάι 100,3», είπε μεταξύ άλλων: 1)Παραδέχτηκε ότι τον έστειλαν στη Μακρόνησο επειδή ήταν μέλος των ενόπλων κομμουνιστικών ομάδων (σ.σ. της διαβόητης ΟΠΛΑ προφανώς, που το 1948 δολοφόνησε τον υπουργό δικαιοσύνης Χρήστο Λαδά και το 1944 την κορυφαία τραγωδό του Εθνικού Θεάτρου, Ελένη Παπαδάκη 2)
Μας δήλωσε ότι....

Οργή προκαλεί το θράσος των γυφτοσκοπιανών που φωτογραφίζονται στη Θεσσαλονική μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Καλά ένας Έλληνας δεν υπήρχε εκεί να του πάρει την σημαία..;
Το θράσος τους ξεπερνάει τα όρια της...ανοχής!

Είμαστε "σκληροί", αλλά δε γίνεται διαφορετικά...

Θα παραβούμε έναν πάγιο κανόνα που έχουμε να μην δημοσιεύουμε επιστολές και μηνύματα που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει σημαντικός λόγος..

Δημοσιεύουμε λοιπόν παρακάτω κείμενο που μας έστειλε "αγανακτισμένος πατριώτης" με αφορμή την ανάρτηση...

"Μια ερώτηση προς τους πατριώτες;!"

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ,

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα...από τους "νταβατζήδες"

...που δειχνει πόσο έχουν τρομοκρατηθεί...
και πόσο φοβούνται..

Ο MEGA λοιπόν "έπαιξε" η δημοσκόπηση της VPRC για τα "Επίκαιρα" αλλά κάτι έλειπε...

Δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε...

Βέβαια όπως βλέπετε η αγαπημένη κόρη του Μητσοτάκη "πρώτη μούρη"..ότι και καλά έχει ποσοστό κοντά στο 3%..
Επιλεκτική "αγάπη"!Τους λόγους τους φαντάζεστε...

Εμείς το έχουμε δηλώσει πολλάκις..
Τη νύχτα των εκλογών, όποτε και αν είναι αυτή, "τα τείχη πέφτουν"... Η Νίκη έρχεται...και σπέρνει φόβο στους γραικύλους, στους ανθέλληνες και το κατεστημένο..

Είπε και ελάλησε ο "περιούσιος" Soros..."Χρεοκοπείτε.."..Οι 2 όψεις του νομίσματος για τη δήλωση του εβραίου-τοκογλύφου


Μίλησε και πάλι ο «πολύς» και «περιούσιος», Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος όπως κάθε μεγάλος χρηματιστής – κερδοσκόπος που σέβεται τον εαυτό του, έχει μια κάποια εσωτερική και, συνεπώς, καλύτερη ενημέρωση. Ενημέρωση την οποία μοιράστηκε μέσω του Newsweek. Εκεί είπε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι πιο πιθανή από ποτέ, τώρα το 2012, που όλοι οι ταγοί της εξουσίας δηλώνουν αισιόδοξοι, λόγω του PSI. Όσον αφορά την υπόλοιπη ευρωζώνη δήλωσε ότι θα πρέπει να αντέξει, αλλιώς θα περιέλθει κατάρρευση, την οποία έσπευσε να περιγράψει μιλώντας για ταραχές που θα οδηγήσουν σε περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών και κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Οι δηλώσεις αυτές του Σόρος θα πρέπει να αναλυθούν υπό δύο πρίσματα. Το ένα θα εκλαμβάνει τις δηλώσεις ως «κρίσεις ειλικρίνειας», θα τις θεωρεί δηλαδή αληθινές ως προβλέψεις. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να....

Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Η ζημιά που προέρχεται από την στημένη οικονομική κρίση κοντεύει να γίνει ανεπανόρθωτη. Ανεπανόρθωτη θα γίνει φυσικά αν επιτρέψουμε στο κατοχικό καθεστώς της Πατρίδος μας να φτάσει στην μοιρασιά εθνικής κυριαρχίας και γης. Πράγμα που μπορεί να συμβεί με την παραχώρηση στον νεοταξικό κατακτητή του μνημονίου είτε των εσόδων ενός έργου ή μιας τουριστικής περιόδου των νησιών μας είτε με την αντίστοιχη παραχώρηση των υδρογονανθράκων και του ορυκτού πλούτου της ελληνικής γης. Και η απάτη της χρεοκοπίας που μας έχουν επιβάλλει ως ελεγχόμενη θα γίνει ανεξέλεγκτη όταν αποφασίσουν να δώσουν και την τελευταία ικμάδα της Πατρίδος μας.

Οι παράνομοι, παράλογοι και μισελληνικοί νόμοι που....

Πούτιν κατά πολυπολιτισμού και μειονοτήτων...

Σε άρθρο του στην Nezavisimaya Gazeta ο νυν πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας επισημαίνει τον κίνδυνο από τον εθνικισμό των μειονοτήτων, σε μία περίοδο που η Δύση ανατρέπει μία σειρά από καθεστώτα χρησιμοποιώντας μειονότητες, εθνικές ή θρησκευτικές, στην Αφρική και την Μέση Ανατολή.
«Όταν κατέρρευσε η χώρα (η ΕΣΣΔ), βρεθήκαμε στο χείλος, ακόμη και πέρα από αυτό, ενός εμφυλίου», λέει ο Πούτιν. «Με τεράστια προσπάθεια και θυσίες αντιμετωπίσαμε αυτές τις φωτιές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έσβησαν», προειδοποιεί, στο δεύτερο από μία σειρά κειμένων στην εφημερίδα, προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του ενόψει των προεδρικών εκλογών στις 4 Μαρτίου.
«Ο ρωσικός λαός και πολιτισμός είναι η....

Ο Καρχιμάκης παραδέχθηκε το αυτονόητο...Τον ΓΑΠ τον έριξε η 28η Οκτωβρίου

Ακολουθεί απόσπασμα από επιστολή του Καρχιμάκη σε τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ...

"Τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου και η αντιμετώπιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου περίπου σαν εσχάτη προδοσία, έδειξαν ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι"

Ξεκάθαρα αποδεικνύεται ότι....

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...!! ΒΙΝΤΕΟ

Θα πέσει πολύ κλάμα στις επόμενες εκλογές....

Πόσο τρόμο προκαλεί η παρακάτω εικόνα στους μπολσεβίκους....

Την ημέρα των εκλογών να δείτε...