Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Τσίπρα και Τσακαλώτο! Απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στην μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για την πολιτική απόλυτης υποταγής στην διεθνή τοκογλυφία.

Κλείνοντας, έστειλε αυστηρό μήνυμα στους τούρκους: το Αιγαίο πέλαγος είναι Ελληνικό! Απαιτούμε την ανακύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ που θα καταστήσει την Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δείτε το βίντεο...

Χειμαρρώδης ο Γιάννης Λαγός τσακίζει τους Συριζαίους στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Αξίζει και μόνο για το κλείσιμο της ομιλίας: «Βαρεθήκαμε να νομοθετείτε υπέρ των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοτραπεζιτών, βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε εδώ πέρα να σας τα λέμε και να μην έχετε τι να κάνετε, βαρεθήκαμε να σας λέμε πόσο πολύ ζημιά έχετε κάνει στον Ελληνικό Λαό, δεν βαρεθήκαμε όμως να είμαστε εδώ να σας ξεμπροστιάζουμε και να υπερασπιζόμαστε τον Έλληνα πολίτη».

Δείτε το βίντεο...

Αλήτικη επίθεση Σαμαρόσκυλων στην Έλενα Ράπτη, επειδή τόλμησε να συναντηθεί με τον Μιχαλολιάκο

Μια ημέρα μετά την μανιασμένη επίθεση –από… τ’ αριστερά!- στους συριζαίους και στον υπουργοπάνο που «τόλμησαν» να πάνε στο Καστελόριζο μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής, τα λυσσασμένα σαμαρόσκυλα χίμηξαν και στην βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, επειδή «τόλμησε» να συναντηθεί και με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής – όπως συναντήθηκε με  πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους όλων των υπολοίπων κομμάτων- στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της για μια καμπάνια κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
 
Ιδού το πρόστυχο «άρθρο» των νέων ιεροεξεταστών της «πολιτικής ορθότητας», του… παλαβού κόσμου του Αντωνάκη, στο οποίο –με άλλα λόγια- χαρακτηρίζουν «χαζή»...

Κοινοί πλιατσικολόγοι οι «κοινωνικοί αγωνιστές»

Μαύρη κι άραχνη είναι η επόμενη μέρα στο κέντρο των Αθηνών, μετά από τα –όπως πάντα στημένα!- επεισόδια και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσαν οι μισθοδοτούμενοι από τον Σόρος και τα μυστικά κονδύλια του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους παρακρατικοί τσογλαναράδες… Ζημιές, που θα πληρώσουν βεβαίως από το υστέρημά τους τα αιώνια «κορόιδα», οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν και 23 συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές. Εξ’ αυτών, οι οκτώ έχουν συλληφθεί για...

Σύγχρονη Τέχνη: δημιούργημα περιθωριακών ή ο καθρέφτης της μοντέρνας κοινωνίας;

Η τέχνη των τελευταίων ετών σε όλο τα φάσμα της-από εικαστικές δημιουργίες μέχρι performance ή τηλεοπτικές σειρές- χαρακτηρίζεται από ένα κύριο στοιχείο: το σοκαριστικό. Σκοπός πλέον κάθε καλλιτέχνη είναι να σοκάρει, διότι μόνον έτσι θα καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου. Και τρεις είναι οι βασικοί τρόποι για να προκαλέσει κάποιος έντονες αντιδράσεις: η βία, η χυδαιότητα και το φτηνό αγοραίο «χιούμορ». Και μάλιστα στην πιο ωμή, τραχιά και σκληρή τους μορφή. Από «έργα τέχνης» με κομμένα ανθρώπινα μέλη ή ζωγράφους με «καινοτόμες» τεχνοτροπίες, μέχρι τηλεοπτικές σειρές με άλογη βία ή αδικαιολόγητη πορνογραφία. Και αυτή η καλλιτεχνική παραγωγή θα ήταν πράγματι έργο περιθωριακών αν δεν κατόρθωνε...