Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2014

Δείτε την εκπληκτική πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με Ηλία Παναγιώταρο και Δημήτρη Κουκούτση... - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Δ. Κουκούτσης στη Βουλή: "Ασκείται βία στον ελληνικό λαό... αλλά θα η δράση φέρνει αντίδραση" - ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική τοποθέτηση του διωκόμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δ. Κουκούτση, στη Βουλή με αναφορά σε όλα τα "success stories" της μνημονιακής χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου (ανεργία - φτώχεια - ξενιτιά - κλείσιμο επιχειρήσεων...)

Δείτε το βίντεο..

Γροθιά στο στομάχι των κομμουνιστών και του κατεστημένου.. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τώρα ας λυσσάξουν τα κόκκινα - μαρξιστικά μαντρόσκυλα του συστήματος

perama_nez5__article
Ακριβώς πριν έναν χρόνο, όλα ξεκίνησαν από εδώ… Απειλές, διώξεις, προβοκάτσιες… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως πιστή στον λόγο της, το έιπε και το έκανε….
Η Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος υπήρξε επί καιρό φέουδο και πηγή πλουτισμού των κόκκινων λαμογιών του συνδικαλισμού. Πολλές σκοτεινές υποθέσεις είχαν εκτυλιχθεί σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων της Ζώνης από τους συνδικαλιστές τους. Θυμίζουμε, σχετικώς, μία είδηση εντελώς συναφή: Από την κατάθεση του πρώην διευθυντής της Ferrostaal, «τουλάχιστον ένα μέρος των πληρωμών πήγαινε σε συνδικαλιστές, οι οποίοι έπρεπε να......

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΕΣ

2013-03-22t095442z_541322162_gm1e93m1dpf01_rtrmadp_2_palestinians-israel-obama-thumb-medium
Σε μια εξόχως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για την αποτρόπαιη σιωνιστική σφαγή των νηπίων (και όχι μόνον…) στη Γάζα προχώρησε ο δήμαρχος της ουγγρικής πόλης Ερπατάκ. 
Πρόκειται για τον Μιχάλι Ζόλταν Ορόζ, ο οποίος έχει εκλεγεί με την υποστήριξη του εθνικιστικού κόμματος Γιόμπικ, που αποφάσισε να κρεμάσει στην κεντρική πλατεία της πόλης του δύο ομοιώματα του πρωθυπουργού του τρομοκράτους Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του μέχρι πριν από μια εβδομάδα προέδρου, Σιμόν Πέρες.
Όπως είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους «Το ισραηλιτικό τρομοκρατικό κράτος προσπαθεί να αφανίσει τους......

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ»

22
Γράφει ο Αντίοχος.

Ιδού πως κοροϊδεύουν την κοινωνία οι σταλινοτσολιάδες του Περισσού:
«Συγκέντρωση στη Ακρόπολη στις 7 το απόγευμα διοργανώνει την Πέμπτη 7 Αυγούστου η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη για να τιμηθούν τα θύματα του ολοκαυτώματος σε Χισορίσμα – Ναγκασάκι… Για να τιμήσουμε τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, 69 χρόνια μετά το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε περίοδο πολέμου από τις ΗΠΑ, με τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και τους 300.000 ανθρώπους που έγιναν ολοκαύτωμα…».
Εκείνο που αποκρύπτουν οι αχρείοι, ποντάροντας στην άγνοια του κόσμου για την Ιστορία, είναι ότι «το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε περίοδο πολέμου», δεν ήταν αμιγώς αμερικανικό. Ήταν συμμαχικό. Και μεγάλο μέρος της ευθύνης για.....

Οι ξεφτιλιμένοι ψευτοαντιμνημονιακοί και πατριώτες των Αν.Ελ. ψήφισαν "ΠΑΡΩΝ" στην ντροπολογία των για τους μεγαλοκαναλάρχες...! - ΒΙΝΤΕΟ


«Παρών» ψήφισαν οι ΑΝΕΛ στην τροπολογία για τους χρεοκοπημένους καναλάρχες - ΒΙΝΤΕΟ

Σε αντίθεση με την ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στην τροπολογία για τη συγχώνευση των ΜΜΕ, την οποία και καταψήφισε, οι ΑΝΕΛ ψήφισαν «παρών», αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τον λόγο για τον οποίο είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι συμφωνούν σχετικά με τη ρύθμιση που προβλέπεται για τις διαφημιστικές εταιρείες αλλά έχουν ενστάσεις σχετικά με την μη δυνατότητα θεματικών ραδιοφώνων και τηλεοπτικών σταθμών να μετατραπούν σε ενημερωτικούς. Ακόμα, τόνισαν πως με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα υπάρξει σύγχυση μεταξύ τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων των ΜΜΕ.
Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε ότι.....

ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΚΑΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

pame18112
Γράφει ο Αντίοχος.

Θυμάστε την άγρια καταστολή της λαϊκής οργής κατά του Μνημονίου από οπλισμένους με ρόπαλα σταλινοτσολιάδες του ΚΚΕ έξω από τη βουλή, την ημέρα ψήφισης του πρώτου (και καθοριστικότατου…) Μνημονίου; Ε, λοιπόν, ακόμα και τώρα μαζεύουν συγχαρητήρια από τους συστημικούς οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, διότι τότε έσωσαν το καταρρέων σάπιο καθεστώς των γραικύλων! Έτσι, μετά από τον «Μπουμπούκο» (της Ευγενίας…) που δήλωσε ανακουφισμένος μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ότι «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω», τον πρώην υπουργό Μιχελάκη που δήλωσε φέτος το χειμώνα σε εκπομπή του Πρετεντέρη, ότι «Το ΚΚΕ έσωσε τη βουλή από βέβαιο εμπρησμό», έρχεται και ο.........

Και 2 λεπτά είναι αρκετά... Ο Μ. Αρβανίτης κατακεραυνώνει τους πολιτικάντηδες - υπηρέτες των καναλαρχών..

Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του Σαμαρά


Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του Σαμαρά

Πριν 78 χρόνια, στις 4 Αυγούστου 1936 η Βουλή των Ελλήνων, λόγω της ανικανότητάς της, δέχθηκε να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας ο Εθνικός Κυβερνήτης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, για τη σωτηρία της πατρίδος.
Ο Ιωάννης Μεταξάς, μέσα σε 4 χρόνια πέτυχε:

1) Να επιτελέσει τεράστιο κοινωνικό έργο (Ι.Κ.Α. , 8ωρη εργασία, κατώτατο ημερομίσθιο, υποχρεωτική διαιτησία στις διαφορές εργοδοτών και εργαζομένων, Κυριακή αργία, δώρο Χριστουγέννων και Λαμπρής, άδεια μετά αποδοχών, αυτάρκεια στα είδη διατροφής)
2) Κοινωνική συνοχή, ομοψυχία και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
3) Ενδυνάμωση και εξύψωση της Εθνικής Συνειδήσεως και του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων.
4) Με το θρυλικό ΟΧΙ, που μόνο ΑΥΤΟΣ ήξερε και είχε την ψυχή να λέει στους επίδοξους κατακτητές, δημιούργησε το....

ΙΣΡΑΗΛ: ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

israel
(ΜΕΡΟΣ 1ον)

Πρωταρχικός στόχος του Σιωνισμού ήταν η δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους που θα συγκέντρωνε τους απανταχού Εβραίους ανά τη γη. Το πρόβλημα εντοπιζόταν στο γεγονός ότι πουθενά στον κόσμο οι Εβραίοι δεν υπήρχαν συγκεντρωμένοι έστω σαν κοιτίδα, οπότε θα έπρεπε να τη δημιουργήσουν εκ του μηδενός.
Ο στόχος άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά το 1917 με την εξαγγελία του Μπάλφουρ (Υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας) προς τον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδο Ρότσιλντ περί « δημιουργίας εβραϊκής εστίας στη Μέση Ανατολή», αποφεύγοντας σκόπιμα να.....