Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης σε οίστρο... "Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ... Η χούντα απλά αλλάζει πρόσωπο" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Βαρουφάκης παρακαλάει Μέρκελ: Βοηθήστε μας για να μην καταρρεύσουμε και έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαρουφάκης από το Παρίσι διαμήνυσε στους Ευρωπαίους ότι αν δεν τον στηρίξουν θα καταρρεύσουν και θα έρθει η Χρυσή Αυγή.

Οι εθνικιστές είναι πλέον τρίτη πολιτική δύναμη και αυτό έχει θορυβήσει τους Συριζαίους, που βλέπουν κάθε κωλοτούμπα τους να οδηγεί στην ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο...

Ελλάς, Ρωσία, Σύριζα και Χρυσή Αυγή

«Πυροτεχνήματα και κωλοτούμπες» ή εθνική εξωτερική πολιτική;

Του Ηλία Κασιδιάρη

Η πρώτη κίνηση της κυβέρνησης Σύριζα στην γεωστρατηγική σκακιέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κυβίστηση πρώτου μεγέθους. Ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα αρχικά, που έπαιξε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα, και μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα στην συνέχεια, που επιβεβαίωσε απόλυτα την πάγια άποψη της Χρυσής Αυγής: μόνο ένα Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να ασκήσει πραγματική εθνική πολιτική και ουδείς άλλος, ιδίως δε, αν προέρχεται ιδεολογικά από σταλινικές φράξιες της αριστεράς. Η ουσία σε επίπεδο διεθνών συσχετισμών παραμένει η ίδια: η Ελλάς στηρίζει το εμπάργκο που το Βερολίνο έχει επιβάλλει στην Ρωσία, μετατρέποντας τα κράτη της Ε.Ε. σε αιχμή του δόρατος της γερμανικής επεκτατικής πολιτικής, που προκάλεσε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, μας εξέπληξε για δύο πράγματα. Πρώτον, για τον εντυπωσιακό του σωματότυπο, που έκανε για πρώτη φορά στα χρονικά τον Βενιζέλο να μοιάζει στυλάκι. Δεύτερον, για την – παρά τον υπερβολικό του όγκο – απίστευτη ευλυγισία του και τις εντυπωσιακές κυβιστήσεις που είναι σε θέση να εκτελεί. Λίγες μόλις ώρες μετά τους πηχιαίους τίτλους περί «ελληνικής αντίδρασης στο εμπάργκο κατά του Πούτιν», ήρθε η...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά από την ημέρα που βγήκε ο τρισκατάρατος, δεν έχουμε δει ηλίου φως. Στη μισή Ελλάδα βρέχει ακατάπαυστα και στην άλλη μισή πυκνό νέφος αφρικανικής σκόνης (που συνήθως μας επισκέπτεται στα τέλη της Άνοιξης) έχει καλύψει τα πάντα. Οι δε καταστροφές είναι πρωτοφανείς, με τις μεγαλύτερες να έχουν γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τρισκατάρατου, την Άρτα. Σας μεταφέρω ενδεικτικά μερικούς τίτλους ειδήσεων, από διάφορες περιοχές της χώρας:...

Μ. Ιγνατίου από την Αμερική: "Η Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικάντηδες"


Ιγνατίου: Η Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικάντηδες

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια (ελαφρώς καθυστερημένη…) εκτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα, κάνει ο ανταποκριτής στην Αμερική των ΜΜΕ των Big Boss Μπόμπολα (πιο γνωστός ως… Voice of America), Μιχάλης Ιγνατίου, στο «Έθνος». Ο Ιγνατίου στέκεται στη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ρίχνοντας τα βάρη στον Jeffrey και το κόμμα του (προφανώς, τα μεγάλα αφεντικά είναι πυρ και μανία με τον άλλοτε προστατευόμενό τους…), που έκοψε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και το… παραποτάμιο ΠΑΣΟΚ (Νο 2) του Θεοδωράκη. Βέβαια, ο λεγάμενος «ξεχνάει» ότι και στις ευρωεκλογές ήταν τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, χωρίς να υπάρχει το κόμμα του Jeffrey. Επίσης, ενδιαφέρον έχει ο χαρακτηρισμός του για την εκλογική επιτυχία των «ναζί». Ιδού το επίμαχο σημείο:
«Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν χωρίς παρατράγουδα και πραγματικά πιστεύω πως πρόκειται για άθλο, αφού η προεκλογική εκστρατεία είχε μπόλικο μίσος, δημιούργησε έχθρες και κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και αναφέρομαι στην.......

Η εβραϊκή Lazard σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου με εντολή ΣΥΡΙΖΑ... Το ΠΑΣΟΚ επικροτεί!!!


Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει τον Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Με ανακοίνωσή το Πασόκ του Βενιζέλου στηρίζει την επιλογή του υπουργού οικονομικών του Σύριζα, Γιάνη Βαρουφάκη για την επιλογή του να αξιοποιήσει ως σύμβουλο για θέματα δημοσίου χρέους την εταιρία Lazard. Μάλιστα υπενθυμίζει ότι την ίδια εταιρία είχε συμβουλευτεί και ο Βενιζέλος με το περίφημο PSI ως υπουργός οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
«Είδαμε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης επέλεξε ως σύμβουλό του για θέματα δημοσίου χρέους τη Lazard που είχε αξιοποιηθεί ως....

Πώς το διαζύγιο της Ασημακοπούλου έσωσε τον Σαμαρά από νέα γκάφα…


Πώς το διαζύγιο της Ασημακοπούλου έσωσε τον Σαμαρά από νέα γκάφα…

Δεν θα είναι τελικά γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ η Άννα Ασημακοπούλου λόγω… οικογενειακών υποχρεώσεων! Γκάφα με το καλημέρα έκανε ο Σαμαράς στην προσπάθειά του να ανασυγκροτήσει την νέα κοινοβουλευτική ομάδα στη βουλή.
Πριν μερικές μέρες ο Σαμαράς μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ ανακοίνωσε πως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα είναι η νέα γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ. Όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το επιτρέπει ο κανονισμός του κόμματος ο οποίος ορίζει ότι για να μπορέσει ένας βουλευτής να εκλεγεί στη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 6 χρόνια θητείας.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου όμως εκλέχτηκε τον Μάιο του 2012 όποτε έχει μόλις 2,5 χρόνια θητεία. Συγκεκριμένα ....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μία εκλογική νίκη εναντίον όλων

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή. Είναι, δε, ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση, μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται και πάλι σε τρίτο κόμμα της χώρας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την λάσπη και την προπαγάνδα, η οποία έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απ’ όλα τα κόμματα, απ’ όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, απ’ όλες τις μεγάλες φυλλάδες, προκειμένου να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πολεμήσαμε εναντίον όλων και τελικά νικήσαμε.
Όσο κι αν τους δυσαρεστεί, όσο κι αν......

Το κραυγάζουν - χωρίς τσίπα - από το Left.gr του ΣΥΡΙΖΑ: "Μας στηρίζουν οι Αμερικάνοι.. Μας αγαπούν"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα από τα γνωστότερα συνθήματα των ΣΥΡΙΖΑιων στις πορείες τους:
"Φονιάδες των λαών Αμεριάνοι..." 
Πώς αλλάζουν οι καιροί...;!;!

«Εμμέσως υπέρ της Ελλάδας σήμερα ο Λευκός Οίκος», ήταν ο τίτλος δημοσιεύματος σχετικού με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, από το left.gr, που είναι η επίσημη ιστοσελίδα του αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ. Και εννοώντας «Εμμέσως υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ο Λευκός Οίκος». Διότι, προφανώς είναι τσιράκια τους… Δείτε το θριαμβευτικό δημοσίευμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας στη διαμάχη με τους Ευρωπαίους, επιχείρησε σήμερα ο Λευκός Οίκος στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων και εμμέσως φαίνεται να προσφέρεται να αναλάβει «μεσολαβητής» για να επιλυθούν οι διαφορές.
Συγκεκριμένα στον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου υποβλήθηκε η εξής ερώτηση:
«H ελληνική κυβέρνηση έχει επαφές αυτή την εβδομάδα (με τους Ευρωπαίους). Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση προχθές από την συνομιλία του Προέδρου με τον νέο Πρωθυπουργό. Ποια είναι η αντίδραση του Λευκού Οίκου στην....

Οι υποκριτές - καιροσκόποι κομμουνιστές του "Δεν Πληρώνω" με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.... πληρώνουν!!


Μεταξύ του 36% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, σίγουρα υπάρχουν και κάποιες μεγάλες… κοροϊδάρες, που νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα… καταργήσει τους φόρους και τα χαράτσια και μετά θα τρώμε όλοι με… χρυσά κουτάλια. Μάλιστα, οι περισσότεροι από δαύτους έχουν αφήσει απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους, ακόμα και… λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κ.λπ., ελπίζοντας σε… χάρισμα παντός είδους χρεών!
Διαβάστε πως το… γύρισαν τώρα οι της μετωπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν Πληρώνω»:
«Το κίνημα “Τώρα πληρώνουμε”
Σε ένα μπαράκι δίπλα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι προς τιμήν του κ. Τσίπρα, το οποίο κράτησε ως τις 6 τα ξημερώματα. Στο πάρτι αυτό ήρθαν καλεσμένοι από το χωριό του Πρωθυπουργού Αθαμάνιο, αλλά και από πολλά χωριά της Άρτας. Η είδηση όμως είναι αλλού. Όπως με πληροφόρησαν εγκύρως από την Άρτα (και μου το επιβεβαίωσε η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη) στο πάρτι αυτό εμφανίστηκαν και μέλη της κινήματος “Δεν Πληρώνω” που.....

Kolotouba από τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον κατώτατο μισθό... Σκουρλέτης: "Πρώτα να κάνουμε τις ρυθμίσεις στην αγορά και μετά βλέπουμε για τους μισθούς..."


Παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού! Πρώτα οι ρυθμίσεις και μετά βλέπουμε δήλωσε ο Σκουρλέτης

Οι κωλοτούμπες των Συριζαίων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Ο Συριζαίος υπουργός Εργασίας πριν μερικές μέρες δήλωνε στον Αντ1 πως η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι ένα αναπτυξιακό σοκ στην αγορά και σήμερα δηλώνει πως μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά οπότε παγώνει μέχρι νεοτέρας.  
Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο νέος υπουργός Εργασίας Σκουρλέτης αποκάλυψε πως παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Όπως είπε η επαναφορά θα προκαλέσει μικρό αναπτυξιακό σοκ στην αγορά ωστόσο εάν γίνει άμεσα χωρίς παράλληλες ρυθμίσεις μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά και κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Λέμε λοιπόν αυτό το μέτρο πρέπει να....

Δυο ρεύματα σκέψης - τρεις πολιτικές θεωρίες

Η ανθρώπινη ιστορία χαρακτηρίζεται από την αδιάλειπτη πάλη του ανθρώπου για επιβίωση και την αέναη αναζήτηση του νοήματος των υπαρκτών. Μια στάση ζωής που ικανοποιεί τις βιολογικές του ανάγκες, αλλά με τρόπο που συνάδει απόλυτα με το νόημα της ύπαρξης της ζωής, ήταν ανέκαθεν το ζητούμενο για αυτόν.
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά οριοθετούν τα «δικαιώματά» του στην πάλη για τη βιολογική του επιβίωση και αναδεικνύουν τον αξιακό κώδικα, μέσα από τον οποίο μπορεί να δικαιώσει το πέρασμά του από αυτόν τον κόσμο.
Η διαχρονική και εναγώνια αυτή αναζήτηση του ανθρώπου, έχει αποκρυσταλλωθεί σε δυο βασικά ρεύματα σκέψης, στα οποία συγκεφαλαιώνονται το σύνολο των ιδεών, αντιλήψεων και τρόπων θέασης της ζωής και του κόσμου στην ιστορική του διαχρονία. Πρόκειται για τον υλισμό και τον ιδεαλισμό.
Δυο θεωρίες συνολικής ερμηνείας του κόσμου, οι οποίες σε....