Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Ε, και αυτό τύχαίο είναι;

Μετά το κόψιμο της εκπομπής "Αρχονταρικί"
Την αλλαγή του μαθήματος Θρησκευτικών στην δόκιμη(sic...) ονομασία "Θρησκεία και Κόσμος"

Έρχεται η σειρά του Άνθιμου να κοπεί και από την κρατική ΕΡΤ3.
Δεν μας πιστεύετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Ξαναπείτε μας αν τολμάτε 'θολοκουλτουριάρηδες' ότι οι Έλληνες είμαστε αντισημίτες και καλλιεργούμε 'εχροπάθεια'

Καστανίδη ξέρεις να διαβάζεις; Εσύ ΓΑΠ; Εσύ Καρατζαφέρη;
Η σχετική αναδημοσίευση της «Ελευθεροτυπίας» ( 6-11-88 )

Το Νομικό Πλαίσιο Λειτουργίας των Ιστότοπων (Blogs).

Πιο απλά….προσέχετε τι γράφετε!
Εξαιρετική έρευνα για το νομικό καθεστώς της «Blogοσφαιρας» από το Blog klassikoperiptosi.blogspot.com
Επειδή σε λίγο θα αρχίσουν να μας κυνηγούν σαν τα σκυλιά , μερικές χρήσιμες νομικές συμβουλές για τους συμπατριώτες μας Bloggers.
Χρήσιμο κείμενο με διαπιστώσεις και συμβουλές (αχρείαστες να ‘ναι). Μην φοβάστε να αναπαράγετε την αλήθεια και μην παίρνετε ως δεδικασμένες κάποιες περιπτώσεις που θα διαβάσετε. δεδικασμένες κάποιες περιπτώσεις που θα διαβάσετε.
Να έχετε κατά νου πάντα:

Νέα αναβολή για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, από τη Βουλγαρία

 Ρε, δε μας λέτε καλύτερα ότι το πάτε για οριστικό κλείσιμο του αγωγού...
Η Ελλάδα άραγε λέει κάτι για όλα τα αυτά..;

Νέα προθεσμία, διάρκειας δύο μηνών, έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας στη διεθνή κατασκευάστρια εταιρεία του έργου του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, «Trans Balkan Pipeline», να επανεξετάσει και να συμπληρώσει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το στρατηγικό της έργο, υπογραμμίζεται σε δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου τα οποία επικαλούνται σχετικές δηλώσεις της υπουργού Περιβάλλοντος, Νόνας Καράτζοβα.
«Αναμένουμε...

"Εμφύλιες διαμάχες στην ΟΝΝΕΔ, με έντονο παρασκήνιο και την ανοχή του κόμματος"

Ένας απίστευτος παρασκηνιακός πόλεμος λαμβάνει χώρα εδώ και περίπου 2 μήνες στο διαδίκτυο, με φόντο την ΟΝΝΕΔ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία ως κόμμα.
Διαδικτυακά, στελέχη που συνδέονται με πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, έχουν βαλθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Οργανωτικό τμήμα της νεολαίας του κόμματος και περαιτέρω στη ΔΑΠ, με πρωταρχικό στόχο την ήττα της στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

Σε μια τέτοια περίπτωση θεωρούν, ότι μπορεί να προκύψει θέμα ευθείας αμφισβήτησης του νυν Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παπαμιμίκου, και του τρόπου λειτουργίας της Οργάνωσης.

Για τα παραπάνω είναι ενήμεροι και βασικά στελέχη της ΝΔ, όπως οι...

“Θα μας κάνετε να αναπολούμε τις εποχές των πρασινοφρουρών” …

Αν ισχύουν αυτά που περιγράφει ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μανώλης, στην ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τις εκλογές στο σύλλογο των εργαζόμενων στη Βουλή , κάτι πρέπει να γίνει άμεσα από τα υπόλοιπα κόμματα …
Αλλά ακόμα και ΑΝ δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά αλλά η ΠΑΣΚΕ βουλής κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ και άνετα αποδεικνύεται πόσο μεγάλη φούσκα ήταν και το θέμα ” Γαλάζιοι Διορισμοί Στην Βουλή” όπου ούτε λίγο ούτε πολύ η Ν.Δ κατηγορείται ότι διπλασίασε τους υπαλλήλους σε 5 χρόνια…
Αν το έκανε αυτό πρέπει να έχει ΠΟΛΥ μεγάλες (αν)ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ η Ν.Δ ώστε να φροντίζει να ΔΙΟΡΙΖΕΙ  ”Γαλάζιους” που αποδεικνύονται ΠΡΑΣΙΝΟΙ !!!
Επισυνάπτεται η επιστολή του κ. Μανώλη.

Βαστίλλη….

Πολλές απ’ τις ευαγγελικές περικοπές αρχίζουν, συνήθως, με τη φράση: «τω καιρώ εκείνω»…Και ίσως κάποιοι από μας, που ακούμε τα περιστατικά του καιρού εκείνου, ενδόμυχα, να λέμε: Κι εμάς, σήμερα, τι μας ενδιαφέρει το τι έγινε «τω καιρώ εκείνω»;
Κι όμως η πραγματικότητα φωνάζει πως κάποια πρόσωπα και περιστατικά προσφέρονται και με το παραπάνω μάλιστα για σύγκριση με πρόσωπα και καταστάσεις της εποχής μας…Κι ας πάρουμε για παράδειγμα τον δαιμονισμένο κωφάλαλο του Ευαγγελίου της 4ης Κυριακής της Μεγάλης Σαρακοστής (Κατά Μάρκον, Θ. 17-31). Που το δαιμόνιο του στέρησε την ακοή και την ομιλία. Κι όμως…

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Για να μην ξεχνιόμαστε:

Η συνέχεια στο Hellas-Orthodoxy

Υπό κατάρρευση οι υπηρεσίες του Δ. Αθηναίων ελέω Καμίνη..Και η «πριγκίπισσα» Ελίζα

ΤΗΝ... ΜΠΑΛΑ έχουν χάσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, καθώς την ίδια στιγμή που αρνούνται ακόμη και να συζητήσουν με τους συμβασιούχους οι οποίοι έχουν καταλάβει το Δημαρχιακό Μέγαρο φαίνεται ότι καταρρέουν ζωτικές υπηρεσίες του δήμου.

Τόνοι σκουπιδιών σωρεύονται πλέον στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ οκτώ παιδικοί σταθμοί βρίσκονται εκτός λειτουργίας κρατώντας... ομήρους χιλιάδες εργαζόμενους γονείς. Κοντά στους συμβασιούχους βρέθηκαν χθες ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και οι γραμματείς Οργανωτικού και Συνδικαλιστικού Μανώλης Αγγελάκας και Γιάννης Μανώλης. Ακόμη με τους εργάτες των σκουπιδιών συναντήθηκε και η «πριγκίπισσα» Ελίζα (κατά κόσμον Ελισάβετ) Βόζεμπεργκ ντυμένη όπως πάντα στην...

"Ο άθλιος Μογγόλος, Νταβούτογλου"

Πίεση προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ταινία με τίτλο «Το Όνειρο των Τσάμηδων» προωθούν οι Τσάμηδες

Επιθεώρηση στρατιωτικού αγήματος Τσάμηδων από Γερμανό Αξιωματικό

Και ενώ η αλβανική οικονομία ουσιαστικά ζει παράλληλα με την ελληνική αφού το 10% του ΑΕΠ της χώρας το 2008 προερχόταν από τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα οι Τσάμηδες συνεχίζουν τις προκλητικές τους κινήσεις έναντι της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα  με θέμα τους “αλβανοτσάμηδες”, πραγματοποιήθηκε φόρουμ, από την αλβανο-αμερικανική οργάνωση του Σικάγου «Τσάμηδες του Ιλλινόις».
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης τα στελέχη της οργάνωσης θα...

Anna’s Bilderberg new school- Και στα αγγλικά οι εργασίες!

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το Νέο Λύκειο που προωθεί η Αννα Διαμαντοπούλου. Πολλές οι ενστάσεις και δικαιολογημένες. Η μεγαλύτερη αλλαγή ίσως είναι η εκπόνηση ομαδικών και ατομικών ερευνητικών εργασιών. Και εδώ χωράει πολύ συζήτηση, αλλά δείτε πώς ανοίγουν οι κερκόπορτες της άλωσης της ελληνικής γλώσσας. Κάποιες από αυτές τις εργασίες θα ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!
Μετά δηλαδή το υποχρεωτικό μάθημα Αγγλικών στα παιδάκια πρώτης δημοτικού, όπου θα...

Έτοιμο το 'σύστημα' για 'φίμωτρο' στη blogοσφαιρα

Ρεπορτάζ από "Το Ποντίκι"

Έλληνες αιχμάλωτοι πολέμου χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα από τους Τούρκους υπανθρώπους

Ο ισχυρισμός ότι οι Τούρκοι τρέφουν ελάχιστη εκτίμηση για την ανθρώπινη ζωή επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αναφορά που δημοσίευσε η εφημερίδα Bugün έξι ιατροί της περιβόητης Στρατιωτικής Iατρικής Aκαδημίας (Gülhane Military Academy of Medicine / GATA) χρησιμοποίησαν 20 Τούρκους οπλίτες κατά τη διάρκεια της θητείας τους τo 2008 ως ανθρώπινα πειραματόζωα (guinea pigs) για τη διεξαγωγή νευρολογικών ερευνών. Στους ιατρούς που διεξήγαγαν τα πειράματα, συγκαταλέγεται και ο...

Έχει ξεφύγει η Διαμαντοπούλου... Θα κάνει το μάθημα των Θρησκευτικών, 'διάλογο μεταξύ μαθητών'


Το ακούσαμε και αυτό σήμερα το πρωί στον Παπαδάκη από την Διαμαντοπούλου..

Το μάθημα των Θρησκευτικών θα προαχθεί σε "Θρησκεία και Κόσμος"(στα πλαίσια του πολυπολιτισμού και των Θρησκειών..) και θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές που θα το επιλέξουν να κάνουν διάλογο με τους καθηγητές τους για τις επιπτώσεις της Θρησκείας στις κοινωνικές δομές και τα πολιτικά συστήματα.(γιατί άλλωστε ένας έφηβος γνωρίζει τόσο καλά την Ιστορία που μπορεί να εκφέρει άποψη...)

Επίσης η Διαμααντοπούλου - Bilderberg τόνισε πως...

Προσοχή! Αυτά δεν τα λέει ο Αλαβάνος αλλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!



H κ. Μπατζελή δείχνει ενθουσιασμένη...
Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου , στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Αθήνα. (29/03/2011)
Δείτε το video με προσοχή για να αντιληφθείτε πως χτίζεται η παγκοσμιοποίηση..
Δείτε και πέστε μας τι είστε ;;

Να ποια είναι η Αριστερά σήμερα.. Μεθυσμένος; βουλευτής του Συ.Ρι.Ζα. 'μιλάει' στη Βουλή

Πρόκειται για τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Μουλόπουλο, πρώην διευθυντή σύνταξης στο "ΒΗΜΑ"...

Για γέλια ή για κλάμματα;

Οι Σκοπιανοί κάνουν ότι μπορούν για να αυτοδιασυρθούν....

 Καλλιεργούμε 'εχρθοπάθεια' άλλη μια φορα..

Η δήλωση της Προέδρου της "UMD" έχει ως εξής:
"We do not claim to be descendants of Alexander the Great... we are Slavs and we speak a Slav language.”

Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι Σκοπιανοί τις τελευταίες ημέρες. Ενώ τρέχουν να συμμαζέψουν το πρόσφατο φιάσκο με...

Περιμένοντας τον Έλληνα Ντι Πιέτρο

  Η ιταλική Δικαιοσύνη αποτελεί μοναδικό παράδειγμα αμείλικτου διώκτη της διαφθοράς των πολιτικών. Πουθενά στον κόσμο δικαστές και εισαγγελείς δεν έπαιξαν με τόση μαεστρία τον ρόλο του «τιμωρού αγγέλου» όσο στην Ιταλία τα τελευταία 20 χρόνια.
Ο όρος «επιχείρηση “Καθαρά χέρια”» έχει γίνει λήμμα στα λεξικά, ως εργαλείο κάθαρσης, δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι κάθε διεφθαρμένου. Πρωτακούστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, τότε που το μαχαίρι των δικαστών έφτασε στο κόκαλο, με αποτέλεσμα να τιναχτεί στον αέρα όλο το μεταπολεμικό κομματικό σκηνικό.
Ηταν η εποχή όπου ένας πρωθυπουργός, ο Μπετίνο Κράξι, αρχηγός των Σοσιαλιστών, αναγκάστηκε να...

Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ: Δείτε πως προορίζεται η τύχη μας. ΕΞΑΝΤΑΣ: Το πέιραμα της Αργεντινής

Πράκτορες της CIA και της MI6 καθορίζουν τους στόχους της αντιπολίτευσης στη Λιβύη

 ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... 

Πράκτορες της CIA έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη για να αποκαταστήσουν επαφή με τους αντικαθεστωτικούς και να καθοδηγήσουν τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times. Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει δώσει μυστικά εξουσιοδότηση για την παροχή βοήθειας προς τις δυνάμεις της εξέγερσης.
Χωρίς να απαντήσει επισήμως στις πληροφορίες αυτές, ο Λευκός Οίκος επανέλαβε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει τη χορήγηση όπλων στη λιβυκή αντιπολίτευση.

Πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας Πληροφοριών, σύμφωνα με τους New York Times,

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ: Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaUJZLYJb5Fx9-LtzWYWRtHMo2YIldbLfwpFfvsayL6yDqFwmqi8fiFWh7ce5R5Q3TWUX2tDx0IgG-Uoh_NBel7ZrVYCzPtUyCs_3hTrsGV0FpcA2AVL-o2XHyZU19txaVVfMPtQ6ZLA/s400/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7.jpgΟ καιροσκοπισµός, η ανευθυνότητα και η ανακολουθία του κόµµατος του Γιώργου Καρατζαφέρη (στη φώτο τον βλέπτε να χειροκροτάει τον Καραμανλή), αποτελούν µοναδικό φαινόµενο στην πολιτική ζωή του τόπου. Η µέχρι τώρα αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί, επιβεβαιώνει ότι ο συγκεκριµένος πολιτικός οργανισµός στερείται συγκεκριµένης ταυτότητας, ιδεολογίας και πολύ περισσότερο προτάσεων για την πορεία της χώρας.

Τόσο ο κ. Καρατζαφέρης, όσο και το κόµµα του, έχουν ταυτιστεί µε βαρύγδουπες δηλώσεις, εµµονή στις ατάκες, και ανέξοδη τοποθέτηση, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχείς µεταβολές σε θέσεις και πρακτικές, καθώς στόχος του ΛΑ.ΟΣ. είναι η δηµοσιότητα και, κυρίως η τηλεοπτική.

Χαρακτηριστική της πρακτικής του κόµµατος, είναι η ...

Η δευτερολογία της Ελλάδας στη Χάγη

Τα πολιτικά και νομικά επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς, με τα οποία αντικρούονται οι θέσεις της ΠΔΓΜ, πρόβαλε δυναμικά, όπως εκτιμούν αρμόδιες πηγές, ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ΔΔΧ), η νομική ομάδα της Ελλάδας, κατά το δεύτερο γύρο της προφορικής διαδικασίας της ελληνικής δευτερολογίας που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
Βασικά σημεία των επιχειρημάτων...

Απίστευτη ομολογία από δημοσιογράφο του Mega: Εμείς μοντάραμε και διοχετεύσαμε το βίντεο Βενιζέλου!

 Τι ξεφτίλα... Τι χυδαιότητα...Τι Υποκρισία

Εντέλει το Mega φαίνεται ότι πασχίζει να ξεπεράσει τις καταγγελίες του διαδικτύου περί φιλοκυβερνητικής στάσης. Αυτό που είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης είναι δύσκολο να το χωνέψει και ο χειρότερος πολέμιος του καναλιού.
Όλα ξεκίνησαν χθες, μετά το σφυροκόπημα Καμμένου εις βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου με τις απίστευτες καταγγελίες. Αναρτήσαμε λοιπόν τα πρακτικά της συζήτησης χωρίς περικοπές που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Διαβάστε τα εδώ: Σφυροκόπημα Καμμένου σε Βενιζέλο: Είσαι υφιστάμενος του Πάγκαλου!
Ενώ λοιπόν οι καταγγελίες Καμμένου θα έφταναν για 10 πρωτοσέλιδα, ξαφνικά οι τηλεθεατές και πολλοί αναγνώστες μας ειδοποίησαν ότι η ΝΕΤ αλλά και το newsbeast έπαιξαν ένα βιντεάκι δύο λεπτών, που μάλιστα περιείχε μόλις 10” από την ομιλία Καμμένου! (και βέβαια, άφθονο Βενιζέλο).
Ψάξαμε να...

Η ελληνική κοινωνία μετά το Μνημόνιο - Ολόκληρη η ομιλία - σταθμός του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Πύργο

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Φαήλου Κρανιδιώτη την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στον Πύργο.Μάλιστα απασχόλησε και τον Αθηναϊκό τύπο (δείτε σχετικό δημοσίευμα στο Έθνος εδώ).Η ομιλία μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τοπικά κανάλια της Ηλείας.Ολόκληρη την ομιλία και ένα απόσπασμά τη σε βίντεο καθώς και φωτογραφίες τις εκδήλωσης δημοσιεύουμε σήμερα στο Πύργος-news.