Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Καλό ταξίδι Νικόλα....

Αισχρή Αλαβανοιταλική πρόκληση....

«Μια ακόμη αισχρή πρόκληση εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδόξου κοινότητας σημειώνεται αυτές τις ημέρες στα Τίρανα. Πρόκειται για την προβολή, κατόπιν μακράς διαφημιστικής εκστρατείας, ταινίας του αλβανού σκηνοθέτη Εντμόντ Μπουντίνα με τον τίτλο «Μπαλκάν Παζάρ», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της «Ομόνοιας».

Η κινηματογραφική αυτή παραγωγή που συγχρηματοδοτήθηκε απ’ το Εθνικό Κινηματογραφικό Κέντρο της Αλβανίας (Υπουργείο Πολιτισμού Αλβανίας) και τη Διεύθυνση Κινηματογράφου της Ιταλίας (Υπουργείο Πολιτισμού Ιταλίας) καθώς και το Ίδρυμα Ιταλικού Πολιτισμού (Ιταλική Πρεσβεία στα Τίρανα), ασφαλώς όχι τυχαία επιλέχθηκε να προβληθεί τις ημέρες κοντά στο Ορθόδοξο Πάσχα.
Η ταινία τόσο ως προς το θέμα που πραγματεύεται, όσο και στις σκηνές που εκτυλίσσει προσβάλει προκλητικά την...

Γιώργο κουράγιο ... κάθε σπίτι έχει και τον δικό του Μητσοτάκη...


Ο δικός σου είναι αυτός:

AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Το άρθρο μας το έστειλε αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα Ασφαλείας,για να μάθει ο κόσμος ποια είναι η αλήθεια και γιατί έχει φτάσει σε αυτό το χάλι η Ελληνική Αστυνομία... Γεια σας. Υπηρετώ σε τμήμα ασφαλείας και θέλω να μάθει ο κόσμος δύο πραγματάκια.Θα μιλήσω μόνο για την απαξίωση της ασφάλειας σαν υπηρεσία από τους διοικούντες που πιστεύω είναι εκ του πονηρού. Λοιπόν. Πέρυσι...

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ σε περίπτωση εκλογών

Όπως γράφει ο “Τύπος της Κυριακής” στο αυριανό του φύλλο, η ηγεσία της Ν.Δ. έχει έτοιμο το βασικό κορμό των ψηφοδελτίων, προκειμένου να μην αιφνιδιαστεί στο ενδεχόμενο της πρόωρης κάλπης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το στοίχημα του προέδρου της Ν.Δ. είναι να μπουν στο στίβο της πολιτικής καταξιωμένοι επαγγελματίες, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να πείσουν την κοινωνία ότι υπάρχει η επιλογή της ελπίδας έναντι του αδιεξόδου της απαξίωσης.
Επικρατείας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταλήξει στην απόφαση να ορίσει υποψηφίους, σε εκλόγιμες θέσεις, τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Σταύρο Δήμα, τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, το στενό συνεργάτη του Χρύσανθο Λαζαρίδη και το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Α’ Αθηνών

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ ΤΟ "ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΝΤΕΝΤΕ,ΤΟΝ ΓΚΑΖΙ ΚΑΠΛΑΝΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

Άλλη μια απίστευτη αποκάλυψη από το....

Απόκρυψη ελλείμματος 885,2 δις δρχ το 1999 !

Αυτή ήταν η "δυνατή" Ελλάδα του Σημίτη....

Κλείνοντας  την  αναφορά στο 1999 θα πρέπει να  καταγραφούν τρείς ακόμη εξελίξεις  από τις οποίες η μία έγινε γνωστή στο πρώτο 10ήμερο του 2000 και αφορούσε τον πληθωρισμό ο οποίος είχε κλείσει  τον Δεκέμβριο του 1999 στο 2,7% αντί να μειωθεί κάτω από το 2% που ήταν  ο στόχος για την ένταξη στην ΟΝΕ. Ωστόσο, λόγω της παράτασης που είχε δοθεί από την Ε.Ε. για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός μέχρι το τέλος του Μαρτίου του 2000, υπήρχε ακόμη περιθώριο για...

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...


Ο Παπανδρέου πρόσφατα επισκέφτηκε την Πολωνία. Στις κατ΄ιδίαν συναντήσεις που είχε με τον Πολωνό πρόεδρο ανακάλυψαν ότι έχουν κοινή καταγωγή!!!

Διαβάστε το απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε σε πολωνικό περιοδικό.

Ο Παπακωνσταντίνου στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Τί αποκαλύπτει ο Godfather του politicsnews.gr
@Ο κ.Παπανδρέου λειτουργεί περισσότερο ως μέτοχος της Goldman Sachs,και μέλος funds, παρά ως πρωθυπουργός…Και εξηγούμαι : Ενώ στο υπουργικό, όπως οι ίδιοι διέρρεαν πριν το υπουργικό, έπρεπε να πείσει τις αγορές και να δώσει σαφές στίγμα της πολιτικής για να μπει τέρμα στην λεηλασία από τους κερδοσκόπους…Τί έκανε;

Μόνο ένας ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να νιώσει την κατάνυξη αυτών των ημερών…

Μόνο τα γηγενή φύλα τιμούν αυτές τις ημέρες με την ανάλογη ευσέβεια.
Ιδιαίτερα οι Έλληνες έχουν τους συμβολισμούς της θυσίας και της ανάστασης στην ψυχή τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από τον Ορφέα μέχρι τον Χριστό. Αυτό που έχουμε τονίζει επανειλημένα, την διαχρονική ευσέβεια του Ελληνικού Γένους. Πλασμένο με το χώμα της μεγάλης του Μητέρας, πάντα γνώριζε ότι Οφείλει. Ότι έχει καθήκον και ρόλο Θείο. Αυτός είναι ένας κρυφός κώδικας ηθικής που προσπάθησαν απεγνωσμένα όλοι οι εξουσιαστές του να σπάσουν.
Από τον Ξέρξη, τον Σουτλάνο, τον Χίτλερ, τον Κίσσινγκερ, τον Σημίτη. Όλοι ανεξαιρέτως.
Τα κατάφεραν εν μέρει. Έκαναν τον έρωτα – τσόντα, την κοινωνική υπευθυνότητα – πρασινοφρουρά, την αλληλεγγύη – φακελλάκι.
Οι μεταλλαγμένοι, οι ανήθικοι δεν κρύβονται. Και δεν είναι θέμα δόγματος ή θρησκευτικής κατεύθυνσης, είναι στάση ζωής:

 olympia

To χυδαίο παρακράτος τραπεζιτών, μηντιαρχών και εξουσίας

Tο χυδαίο παρακράτος της μεταπολίτευσης, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έδιναν πακέτα στις τράπεζες και αυτές-κάποιοι ανυπόληπτοι και εκβιαζόμενοι τραπεζίτες-άνοιγαν τις κάνουλες σε ξιπασμένους μηντιάρχες.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο...

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!

Χήρα Παγκάλου...

Από τον Πιτσιρίκο
Η σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, κατέθεσε αγωγή κατά της κυρίας Ελένης Ψυχογιού, ζητώντας το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ και την κράτησή της για 12 μήνες. Η Χριστοφάκη αναφέρει πως η Ψυχογιού προσπάθησε να την ταυτίσει με τις ενέργειες του συζύγου της.
Η κυρία Χριστοφάκη θίχτηκε επειδή η κυρία Ψυχογιού -κάτοικος της Κερατέας- την αποκάλεσε «κυρία Παγκάλου».
Αν η κυρία Χριστοφάκη δεν θέλει να...

Ένα από τα τραγούδια που ο Καστανίδης θα απαγορεύσει λόγω "εχθροπάθειας"

Ακούστε το...

Το καθεστώς ΓΑΠ - ΠΑΠ...

Από το σημερινό "Π"

Έλληνες, οι υπάνθρωποι της Νέας Τάξης

To be or nοt to be?
Να ζει κανείς ή να μη ζει;
Έχουμε πτωχεύσει ή είμαστε υπό πτώχευση;
Αναδιάρθρωση ή επιμήκυνση;
Αν πετάει ο γάιδαρος, πού έχει τη φωλιά του;

Ερωτήματα που απαγορεύονται επειδή η οικονομία κινδυνεύει! Όχι, δεν κινδύνευε όταν κάποιοι μιλούσαν για Τιτανικούς, για πιστόλια και άλλα ουργουελικά ή καρναβαλικά σενάρια... Η οικονομία κινδυνεύει τώρα, από εσένα, από εμένα, από τον απλό πολίτη...
Δεν το ξέρεις; Αν διαφωνείς, ρώτησε και έναν Εισαγγελέα... ρώτησε τον φαναρτζή, τον πατσατζή ή τον ΜΑΤατζή...

Η οικονομία και η Δημοκρατία κινδυνεύουν από εμάς. Δεν σας κάνω πλάκα. Δεν αστειεύομαι. Δεν πάει να λέει ο....

Έχουν ήδη αποφασίσει να μας φακελώσουν

Δείτε το βίντεο...

Απόλυτος εξευτελισμός: Απαπγορεόυν σε γυναίκες να κυκλοφορούν τη νύχτα με το φόβο τ της εγκληματικότητας. Γίναμε Καμπούλ...

 Αυτή είναι η "Δημοκρατία" και ο "πολυπολιτισμός" ΓΑΠ- Παπουτσή και Καστανίδη...


Τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας οδήγησαν την αστυνομία στην έκδοση του "Οδηγού του Πολίτη" μεταξύ των οποίων παροτρύνουν τον πολίτη να μην κυκλοφορεί μετά τη δύση του ηλίου, να πέφτει στο έδαφος σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί και να καλυφθεί όπως και να κλείνει τις κουρτίνες.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα,

¨ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ¨ ΕΤΣΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΟΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ!

Της έκοψαν τα στήθη και ασέλγησαν ακόμα και στο πτώμα της. Σας θυμίζει κάτι; Βλέπετε να έχουν εκπολιτιστεί; Τα ίδια βάρβαρα και απάνθρωπα ένστικτα ακριβώς όπως εδώ και αιώνες.

Βρε μπας και είχε δίκιο ο Δαρβίνος;  “Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”
Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 25-3-2011

Γερμανίδα αντάρτισσα στον ομαδικό τάφο
Η Αντρέα Βολφ ήταν κοινωνιολόγος και υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 εντάχθηκε στο ΠΚΚ για να καταγράψει την ζωή των ανταρτών. Η Βολφ που ήταν άοπλη κατά την διάρκεια σύγκρουσης, συνελήφθη υγιής και εκτελέστηκε.
Το τουρκικό κράτος σχετικά με αυτό το περιστατικό...

ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

 Σταυρός μαρτυρίου για τους εργαζομένους.
Πληθαίνουν τα δείγματα επιδείνωσης των οικονομικών του κράτους, επιβεβαιώνοντας τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις των αναλυτών και το νόμο του Μέρφι: «Αν κάτι ενδέχεται να πάει στραβά, θα πάει σίγουρα στραβά». Οι ελεγκτές της τρόικας τραβούν τα μαλλιά τους με όσα διαπίστωσαν στην τακτική επίσκεψή τους στη χώρα.
Από την πλευρά τους διέρρευσε ότι η υπομονή των δανειστών μας κοντεύει να εξαντληθεί.

Χάρρυ Κλύνν: "ΓΑΠ: Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ!!! "

‘Ολη η Ελλάδα καρφωμένη στην τηλεόραση να ακούσει τα νέα μέτρα κι ο μυαλοχυμένος διάβαζε με ύφος περισπούδαστο την έκθεση ιδεών που του γράψανε οι παρατρεχάμενοί του περί οδικού χάρτη και άλλων τινών διαγραμμάτων του κώλου…
Κάποιοι από τους υπουργούς κοίταζαν τα ρολόγια τους, ήταν ορισμένοι που τα κουνούσαν κιόλας… Στον κόσμο του εν τω μεταξύ ο ...

Ξαφνικά τρελάθηκαν;! όλοι οι εκδότες και μιλούν για μυστική προσπάθεια για αναδιάρθρωση...

Real News..

"Πρώτο Θέμα"