Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2017

Ο Mykonian Βορίδης δίνει το στίγμα της νεοφιλελεύθερης ΝΔ: Σωστό το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Αν υπήρχε έστω και ένας ψηφοφόρος της ψευτοδεξιάς που να νόμιζε ότι το κόμμα του Μητσοτάκη υποστηρίζει το τρίπτυχο "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", μετά το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και τις ενθουσιώδεις δηλώσεις των νεοδημοκρατών βουλευτών παρέδωσε και αυτός πνεύμα!

Μετά την ψήφιση όλων των ανθελληνικών νόμων για τους λαθρομετανάστες, για το τζαμί στην Αθήνα και τους γάμους των ομοφυλοφίλων η νεοφιλελεύθερη ΝΔ ξεβρακώνεται με την συζήτηση για τον επαίσχυντο νόμο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που θα δίνει δικαίωμα αλλαγής φύλου ακόμα και σε ανήλικους!

Μπορεί λόγω τακτικής και πολιτικαντισμού η ΝΔ την τελευταία στιγμή...

Έλληνες άστεγοι ζουν σε σπηλιές εν έτει 2017! - Στους λαθρομετανάστες δίνουν διαμερίσματα

Ενώ τα «προσφυγάκια» φεύγουν σιγά-σιγά από τα hotspots και εγκαθίστανται σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ, τζαμπέ φυσικά (προσφορά ημών των «ηλιθίων» Ελλήνων φορολογουμένων – «άπιστων γκιαούρηδων»- λες και τους χρωστάμε!), οι Έλληνες που για διάφορους λόγους ατύχησαν στη ζωή τους και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, καταφεύγουν στις σπηλιές στον λόφο του Φιλοπάππου, γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε! Μάλιστα, έχει και «ανθρώπους των σπηλαίων» η Ελλάδα των Μνημονίων, εν έτει 2017!!!

«Δεν θέλω να κοιμάμαι σε πλατείες και παγκάκια. Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος. Κάποτε ήμουν νοικοκύρης. Προσπαθώ να σταθώ...