Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές - Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Την επαύριο των Ευρωεκλογών το Ίδρυμα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» βρέθηκα σε εξαιρετικά άβολη θέση, αφού υπήρξε η θεαματική είσοδος των Εθνικιστών στην Ευρωβουλή. Επί αυτού του ζητήματος η ίδια η διευθύντρια του ευρωπαϊκού παραρτήματος, Heather Grabbe, συνέταξε βαρυσήμαντη έκθεση για τις επιπτώσεις του «λαϊκισμού» στην πολιτική του Σόρος, αλλά και του πως οι «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Σιωνιστή θα αντιμετωπίσουν την επέλαση των Εθνικιστών.

Το πρώτο που ξεκαθαρίζει η έκθεση αυτή είναι οι υγιείς αποστάσεις που τηρεί ο Σόρος από την «θεωρία των δύο άκρων» που επιχείρησε ένα φεγγάρι να εισάγει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος η ομάδα Σαμαρά. Όπως ξεκαθαρίζει η υφιστάμενη του Σόρος, ο εχθρός είναι μονάχα ένας. Συγκεκριμένα, η έκθεση αναφέρει:...

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πετάνε πλέον τις μάσκες ο άθεος κομμουνιστής Τσίπρας και ο θεομπαίχτης συνοδοιπόρος του, Καμμένος, αρχίζοντας ανοιχτό διωγμό κατά της Ορθοδοξίας μας. Είχαν προηγηθεί βεβαίως οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες των παρακρατικών σκυλιών τους, με εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης -και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας- οι βεβηλώσεις Ιερών Ναών και η βομβιστική επίθεση στην Ιερά Σύνοδο, ως «προειδοποιήσεις» προς την Εκκλησία να μη μιλάει γι’ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, αλλά όπως φαίνεται το «μήνυμα»...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ «ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ» ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ» ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις» – φροντίζουν οι κυβερνήσεις να μην υπάρχουν ειδήσεις. Στην Ελλάδα –που δε μπορούμε να σταυρώσουμε καλή είδηση- τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Δείτε ενδεικτικά με τι ασχολούνται τα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ:...

ΣΤΟΝ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ!

Visitors stand next to a lion cage at the Caricuao Zoo in Caracas, Venezuela July 12, 2016. Picture taken July 12, 2016. REUTERS/Carlos Jasso
Την ίδια ώρα που ο πρεσβευτής της κόκκινης Βενεζουέλας στον ΟΗΕ, Ραφαέλ Ραμίρεζ, αρνήθηκε ότι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στον… σοσιαλιστικό παράδεισο της χώρας του, έγινε γνωστό ότι ομάδα αγνώστων εισέβαλε στον ζωολογικό κήπο Carcuao στο Καράκας και σκότωσε σπάνιο μαύρο επιβήτορα, αφήνοντας πίσω μόνο το κεφάλι και τα πλευρά του ζώου. 

Η Μαρλέν Σιφόντες, πρόεδρος της συνομοσπονδίας των εργαζομένων στο ζωολογικό κήπο, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη: «Έχουμε ζώα που δεν έχουν φάει για πάνω από 15 ημέρες, κάτι το οποίο φυσικά επηρεάζει την κατάσταση της υγείας τους».
Δεν είναι η πρώτη φορά που...

Bir Allah! Συνιστωσάκιας του Σύριζα λανσάρει την... μουσουλμανική αριστερά!


Bir Allah! Συνιστωσάκιας του Σύριζα λανσάρει την... μουσουλμανική αριστερά!

Γράφει ο Αντίοχος

Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές - οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!
Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό - αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».
Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!!
Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους....

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!

hqdefault
Μπορεί να είναι Αύγουστος και να έχουν παραλύσει τα πάντα στη χώρα, αλλά η κρατική μηχανή… αγρυπνεί στις επάλξεις για τα «αδικήματα» που έχουν σχέση με τον «ρατσισμό»!
Έτσι, την διενέργεια προανάκρισης μετά τις καταγγελίες από κομμούνια για «αντισημιτική» ρητορική εκ μέρους του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), Δημήτρη Τσερμενίδη, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη γενική συνέλευση των μελών του συνδικάτου που είχε γίνει σε αίθουσα με την επωνυμία «Αβραάμ Μπεναρόγια», παρήγγειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας, με το ερώτημα της «δημόσιας υποκίνησης σε ρατσιστική βία».
Σύμφωνα με τις «καταγγελίες» των κομμουνιστών, ο πρόεδρος είχε...

ΑΣΤΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ ΟΙ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΚΚΑΣ-ΣΕΪΣΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΑΣ!

aristera_tromokratia___article__article
Σε ποινή φυλάκισης 33 μηνών και 32 μηνών κατά συγχώνευση καταδικάστηκαν τελικά από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας οι… «κοινωνικοί αγωνιστές» -του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ καμάρι!- Κ. Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της κλοπής.
Ας δούμε τώρα πόσο… επαναστάτες είναι οι λεγάμενοι.
Στην απολογία τους προς την «αστική δικαιοσύνη» («με τα άντερα του τελευταίου δικαστή θα κρεμάσουμε τον τελευταίο παπά»…) παραπονέθηκαν για...

"ΑΥΓΗ": Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι απροσδιόριστα και υψηλά....Πρέπει να φοβόμαστε....


Παραδοχή από την “Αυγή”: Πρέπει να υπολογίζουμε και την “κρυφή” ψήφο - Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα!

Άκρως αποκαλυπτικό για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τα "μυστικά των δημοσκοπήσεων" είναι το σημερινό άρθρο του Κοσμά Κέφαλου στην "Αυγή". Το ότι το εν λόγω κείμενο γράφτηκε στο κομματικό όργανο του Σύριζα είναι επίσης ενδεικτικό, καθώς η εν λόγω εφημερίδα ουδόλως επιθυμεί να προμοτάρει την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως καθημερινά της συκοφαντεί.

Παρόλα αυτά όμως ο εν λόγω συντάκτης στο κείμενο του, "τα μυστικά των δημοσκοπήσεων", αναφερόμενος σε μια πρόσφατη έκδοση της Public Issue σημειώνει: "...παρατηρείται συχνά οι ψηφοφόροι κάποιων κομμάτων να....