Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Ποιος είναι ο υπουργός που πήγε σε gay bar με την αγαπημένη του… Μήτσο;

«Καυτή» αποκάλυψη, αλλά… μισή, έκανε με σχόλιό του στο twitter ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε το εξής, ως… αυτόπτης μάρτυς: «Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός...

Επιτέλους για πρώτη φορά στη βουλή ακούστηκε η αλήθεια για την Κύπρο - Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ένοχη για τον Αττίλα II είναι η μεταπολίτευση! ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή απάντηση στα παραμύθια της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς για όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο το 1974, έδωσε από βήματος βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.

Για πρώτη φορά στην αίθουσα της Ολομέλειας ακούστηκε η ιστορική αλήθεια για την κυπριακή τραγωδία, από στόματος του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απαντώντας στον μαρξιστή, αποτυχημένο πρώην υπουργό που ούρλιαζε πως η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, δήλωσε τα εξής, προκαλώντας...

Τι άλλο θα ακούσουμε! ΚΑΝΑΔΑΣ: Φεμινίστριες ζήτησαν να αλλαχθεί ο εθνικός ύμνος της χώρας γιατί περιέχει την λέξη “sons”!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπορεί ο Καναδικός εθνικός ύμνος να είναι "σεξιστικός", αλλά πού να δείτε πόσο εθνικιστικός, βίαιος και "μισαλλόδοξος" είναι ο Ελληνικός εθνικός ύμνος!

Οι Καναδέζες φεμινίστριες δεν άντεχαν να τραγουδούν (σιγά μην το τραγουδούσαν) το “O Canada!”, τον εθνικό ύμνο του Καναδά, όπου υπάρχει η λέξη “sons” και θέλησαν να τoν αλλάξουν με την πιο «περιεκτική» και πολιτικά ορθή λέξη “us”, επ’ ευκαιρίας της 150ης επετείου της χώρας την 1η Ιουλίου, αλλά ένα νομοσχέδιο που ψήφισε το Κοινοβούλιο τους έκοψε τα όνειρα.
Πριν από ένα χρόνο, η Βουλή των Κοινοτήτων πέρασε ένα νομοσχέδιο ιδιωτών μελών (C-21) που ζητούσε να αντικατασταθεί η φράση...