Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

ΑΠΟΘΕΩΣΗ Κασιδιάρη από τους κατοίκους του Ασπροπύργου που λένε "ΟΧΙ Hotspot στον Ασπρόπυργο" ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χθες στο πλευρό των κατοίκων του Ασπροπύργου που αγωνίζονται ενάντια στην γκετοποίηση της περιοχής, καθώς η ανθελληνική συγκυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει εκεί ακόμα ένα "hot spot" λαθρομεταναστών.


Οι Συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής στο.....

ΕΚΛΟΓΕΣ ταξί...Ο ΛΑΣΙΤΑ και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσουν


Εκλογές ΣΑΤΑ: Ψηφίζω ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. για το παρόν και το μέλλον!

Συνάδελφε! Σκέψου και πράξε. Μην απέχεις από τις εκλογές του ΣΑΤΑ που θα διεξαχθούν από τις 28 – 30 Μαΐου. Μην επιτρέπεις να αποφασίζουν άλλοι για εσένα χωρίς εσένα!
Τόσα χρόνια γνώρισες τους υποτιθέμενους σωτήρες και τους πολλά υποσχόμενους λυτρωτές του κλάδου μας. Είμαστε στην Ελλάδα και προέχει η επιβίωσή μας, για αυτό μην εμπιστεύεσαι τους » εργατοπατέρες «, οι οποίοι είναι συνένοχοι στο διαρκές έγκλημα που τελείται έναντι σε όλους τους αυτοκινητιστές ταξί.

Δώσε δύναμη με την ψήφο σου σε μια καθαρή ΕΛΛΗΝΙΚΗ φωνή.

Διότι ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. γνωρίζει και συνεχώς αναφέρει ότι μόνο με Εθνική Κυβέρνηση θα έχει πρώτα από όλους τους Έλληνες πολίτες εργαζόμενους. Γιατί από μια Εθνικιστική κυβέρνηση θα...

DEUTSCHE WELLE: ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ

mnhmonio_tspras_kammenos

Ενώ τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης (ειδικά της… ψεκασμένης πλευράς της) θριαμβολογούν ακατάσχετα για την (προγραμματισμένη από καιρό…) επίσκεψη Πούτιν, θέλοντας να δείξουν ότι τα αφεντικά τους, Τσίπρας και Καμμένος, δεν είναι πιόνια των διεθνών τοκογλύφων, αλλά ασκούν… «πολυδιάστατη» εξωτερική πολιτική, η Deutsche Welle βάζει τα πράγματα στη θέση τους – και την τσιπροκαμμεναρία στην… συνήθη της θέση: στα… τέσσερα!

Ιδού το καθησυχαστικό ρεπορτάζ των οργάνων της αφέντρας Μέρκελ από την Αθήνα:

Η επίσκεψη Πούτιν δεν αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού

Θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος κυριαρχούν στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Πούτιν στην Αθήνα. Αμφότερες οι πλευρές θέλουν να....

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Να μην μιλά η ΝΔ για Δικαιοσύνη, όταν ο Σαμαράς έδινε εντολή στον Ντογιάκο για να φυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Να μην μιλά η ΝΔ για Δικαιοσύνη, όταν ο Σαμαράς έδινε εντολή στον Ντογιάκο για να φυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στην τελευταία σελίδα του ένθετου της εφημερίδας "Παραπολιτικά" του γνωστού Secret ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης δεν χάνει την ευκαιρία να ξεβρακώσει για ακόμη μια φορά την ΝΔ για την σκευωρία που έστησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά της Χρυσής Αυγής.
Γράφοντας τα πράγματα με το όνομά τους επιβεβαιώνει πως ο πρώην πρωθυπουργός έδινε εντολή στον Ντογιάκο για να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί το σχόλιο: "Διάβασα το περιεχόμενο της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσαν οι Νεοδημοκράτες βουλευτές προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο. Ειλικρινά, είναι ντροπή βουλευτές που....

ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…

Vote.05
Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε στο άρθρο Φεμινισμός και η Τριτοκοσμικοποίηση της Δύσης, σκέψεις που δυσαρεστούν αλλά λένε αλήθειες:

… Ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση «γυναίκες και μειονότητες», «ρατσισμός και σεξισμός», κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Στο άρθρο Όχι δάκρυα για την Κολωνία (μετά τα τραγικά γεγονότα στην Κολωνία που θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τις γυναίκες, τις Ευρωπαίες «χειραφετημένες» ίσες με τον άνδρα γυναίκες, αλλά φευ… Όταν το γυναικείο φύλλο εξευτελίζεται από....

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΝΤΧΑΙΜ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ… ΜΠΙΚΙΝΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

kuweit-20140602135929

Με την επίκληση διαφόρων ψευδών δικαιολογιών («οι επεξεργασμένες εικόνες των μοντέλων που εμφανίζονται στις διαφημίσεις δίνουν μια εντελώς λάθος εικόνα για το ανθρώπινο σώμα», «η έκθεση του γυναικείου σώματος ως σεξουαλικό αντικείμενο για χρήση δεν έχει θέση στη σύγχρονη κοινωνία», κ.τ.λ.), οι αρχές της νορβηγικής πόλης Τροντχάϊμ, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να απαγορεύσουν την ανάρτηση σε δημόσιους χώρους διαφημίσεις για μαγιό και μπικίνι στις οποίες φαίνονται ημίγυμνα ανδρικά και γυναικεία σώματα.
Στην πραγματικότητα βεβαίως, η.....

10% το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ακόμη στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις....



Η σταθερή άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η ολοένα αυξανόμενη αποδοχή μετά και την οδυνηρή υπογραφή των Μνημονίων από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ καταγράφεται όχι μόνο στις ανεξάρτητες αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, όπως του καθηγητή Πανά, αλλά ακόμα και στις συστημικές.

Όπως σχολίασε και ο ίδιος ο Μαραντζίδης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η συνειδητοποίηση από πλευράς των πολιτών ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει τον ίδιο δρόμο των Μνημονίων και του ξεπουλήματος οδηγεί ολοένα και....

Από την Άλωση του 1453 στην Άλωση του 2016: Υπερασπιστές της Αιώνιας Ελλάδος


Από την Άλωση του 1453 στην Άλωση του 2016: Υπερασπιστές της Αιώνιας Ελλάδος

Πλησιάζει η 29η Μαΐου, τελευταία ημέρα της πολιορκίας της Πόλεως από τους Οθωμανούς και αντιστοίχως η τελευταία ημέρα αντιστάσεως από τον Κωνσταντίνο Δραγάτση Παλαιολόγο και τους λιγοστούς που βρέθηκαν στο πλευρό του. Αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό, σηματοδοτούσα την απαρχή τεσσάρων αιώνων σκότους και ισλαμικών βασανιστηρίων.
Η σημερινή «Κερκόπορτα»
Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο η ιστορία της Αλώσεως εμφανίζει πολλά κοινά στοιχεία με τη σημερινή ζοφερή κατάσταση που βιώνει το Έθνος μας. Από τη μία μεριά έχουμε το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, δηλαδή την....

Τιμούμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά...Κυριακή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως, 19:30



"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών".

"Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή. Γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας".
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς τον Μωάμεθ Β΄

Σήμερα βρισκόμαστε στην....