Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2013

Νέα επίθεση στη Χρυσή Αυγή από "μαϊντανό" της Show Biz που το παίζει κουλτουριάρα....!!

Στη....Μόσχα αν δε σου αρέσει η Ελλάδα!
Κατά καιρούς πρώην “διάσημοι” ψάχνουν τρόπους για να επανέλθουν, έστω και προσωρινά, στην επικαιρότητα. Και επειδή η “μπογιά” τους φαίνεται να μην περνά πια ασχολούνται με άλλους, προκειμένου κάτι να αποκομίσουν από την δική τους λάμψη.

Έτσι και η “παροπλισμένη” ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, σε συνέντευξή της σε περιοδικό, αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε τα εξής: «Φυσικά φοβάμαι…. Σε καιρούς κρίσης φτάσαμε στην άνοδο του ναζισμού, που οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτήν τη στιγμή ως κοινωνία βιώνουμε την άνοδο του νέου ναζισμού. Είναι απαράδεκτο ότι η Χρυσή Αυγή έχει τόσο υψηλά ποσοστά και εκπροσωπείται στη Βουλή των Ελλήνων. Βλέπουμε συνεχώς τις.....

Συνελήφθη Πακιστανός στη Ρόδο που είχε επιτεθεί με ΤΣΕΚΟΥΡΙ σε διαιτητή....Πολυπολιτισμός - Πολυφυλετισμός

Τα σφυρίγματα του 25χρονου ομοεθνούς τους που διαιτήτευε έναν αγώνα βόλεϊ στην περιοχή του Θεολόγου στη Ρόδο, δεν άρεσαν καθόλου στους Πακιστανούς που συμμετείχαν και αποφάσισαν να τον... βγάλουν από τη μέση χτυπώντας τον αλύπητα με γροθιές, κλωτσιές και μικρού μεγέθους τσεκούρι! 

Ο άτυχος διαιτητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι και την πλάτη. Όλα αυτά είχαν γίνει πέρυσι στις 16 Απριλίου και σε βάρος τριών ομοεθνών του είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου.  Ένας από αυτούς, που χτύπησε το θύμα με τσεκούρι, εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και συνελήφθη.

Πρόκειται για.....

Ο φίλος των μασόνων Δένδιας προσκύνησε και το σιωνιστικό λόμπι - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και είναι τόσο χαρούμενος! Μιλάμε για ένα τελείως γλειώδες ανδρείκελο των σιωνιστών. Οι σιωνιστές επιλέγουν τους πλέον υποταγμένους για να τους προωθήσουν σε σημαντικές θέσεις.

Η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει στον ΣΚΑΪ τον πόλεμο του συστήματος Δένδια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Δένδιας είχε απαντήσει στις αποκαλύψεις και δεν αρνήθηκε ότι είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ και άνθρωπος των Εβραίων, ενώ για τις σχέσεις του με την μασονία αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει ‘’αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είναι τέκτονας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ...

REUTERS: Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ!

Κοινή είναι η πεποίθηση ντόπιων και ξένων παραγόντων, ότι η διμερής πλέον μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ορκίστηκε προχθές έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως.
Έτσι, σε δημοσίευμα του Reuters, με τον τίτλο «Η τραυματισμένη ελληνική κυβέρνηση θα συρθεί», προαναγγέλλεται κατάρρευση της νέας Πασοκρατίας γύρω στο φθινόπωρο, όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι θα απαιτήσουν νέα μέτρα ολοκληρωτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού:

«Μετά από ένα χρόνο στην εξουσία, ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε ένα...

Ο αρχισιωνιστής Soros στην Αθήνα....Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε prive ήταν και ο Δένδιας..!!

Γιατί άραγε...;!
Όποιος αναρωτιέται η απάντηση είναι πολύ απλή.....Για τη Χρυσή Αυγή!
Είναι γνωστό άλλωστε το απύθμενο μίσος που τρέφει για το Έθνος μας και έτσι κατ' επέκταση και για το Εθνικιστικό Κίνημα ο αρχιτοκογλύφος που πριν 6 μήνες στοιχημάτιζε στη χρεοκοπία της Χώρας.

Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του "Στόχου"

Ήταν περίπου 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η παρέα ξεμύτισε από τον γνωστό διακριτικό χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Όλοι γνώριζαν ότι ο Τζορτζ Σόρος, παλιότερα...

Ακροαριστεροί τρομοκρατες απειλούν ξανά την Χρυση Αυγή


Ακροαριστεροί τρομοκρατες απειλούν ξανά την Χρυση Αυγή

Φωτογραφία από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σωκράτους μετά την βομβιστική επίθεση της 19ης Μαρτίου 2010
Μια πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση υπό τον τίτλο “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”, με πολυσέλιδη προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού, στις 14 Ιανουαρίου. Στην προκήρυξή της η τρομοκρατική οργάνωση αναφέρεται και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία αναφέρει τα εξής: «Και από την άλλη η Χ.Α. η οποία, πολλαπλά πριμοδοτημένη από....

NTOKOYMENTO: ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Τσετσένοι και Αφγανοί μισθοφόροι της FSA (που απελευθερώνει την Συρία από τον κακό Άσσαντ υπό την οπλική αιγίδα των ΗΠΑ) αποκεφάλισαν εκτός όλων των άλλων (που αποκεφαλίζουν τρώνε ή θάβουν ζωντανούς όταν δεν τους πετάνε απ’ τα παράθυρα) και... ορθόδοξο ιερωμένο!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ.

O “ΙΟΣ” ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΝΤΑΖ! ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ef.syntaktonn__article
Η νεοεκδοθείσα «Η Εφημερίδα των Συντακτών» είναι γνωστή και ως «η εφημερίδα των φωτομοντάζ». Τώρα, μπορεί να της αποδοθεί και ο χαρακτηρισμός «η εφημερίδα των γραπτομοντάζ», λόγω της ηθελημένης απόδοσης αποσπασμάτων από κείμενα, που μπορούν να αλλάξουν το νόημά τους.
«Ο Ιός», τα γνωστά «καλόπαιδα», τα οποία δεκαετίες τώρα στοχοποιούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχαν ένα ολοσέλιδο άρθρο-πιλάφι, την Τρίτη 25 Ιουνίου, με τίτλο «τα κρυφά όπλα του Αντώνη Σαμαρά» και υπότιτλο «τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό». Με μια εντελώς ανυπόστατη επιχειρηματολογία οι  συντάκτες του «Ιού», ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζονται ότι....

Η χθεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο...

Πρωταγωνιστές οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής που με τις ομιλίες τους ξεσκέπασαν την αντεθνική και πλήρως αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

Ένα υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που δηλώνει ότι "δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς πολλά σχόλια....

Δείτε το βίντεο

Οι λαθρομετανάστες πάνε δωρεάν διακοπές με...χορηγό εσένα νεοέλληνα

Διαβάζουμε στο iefimerida.gr

Στις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Τουρισμός για Ολους από τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού. Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά στην περίοδο από 19 Ιουλίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2013, αφορά 43.000 δικαιούχους και χωρίζεται σε δύο υποπρογράμματα: Εξαήμερες διακοπές και πρόγραμμα για την τρίτη ηλικία.

Το πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών αφορά......

Το παραμύθι της ισότητας δεν έχει «αντίκρισμα» στη Φύση - Ο Προκρούστης και η θεά Δίκη!!!

Δεν υπάρχει κανένα είδος ζώων που τα άτομα του να παρουσιάζουν μεταξύ τους ίσο σωματικό μέγεθος, ίσες πνευματικές δυνάμεις, ίση διάρκεια ζωής, ίση γονιμότητα, ίση δραστηριότητα κλπ. Η έννοια της ισότητας είναι δημιούργημα του Εβραϊκού πνεύματος. Εμφανίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, τελειοποιείται στην Καινή Διαθήκη-στην οποία, εκτός της ισότητας ενώπιον του θεού, εισάγεται και αναπτύσσεται η έννοια της κοινωνικής και οικονομικής ισότητας- και γενικεύεται σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα κατά τη νεώτερη εποχή, οπότε ο Σιωνισμός μέσω των αστοκαπιταλιστικών (EGALITE) και μαρξιστικών δογμάτων του, την ΕΠΕΒΑΛΕ σαν ιδεολογικό θεμέλιο του επικρατούντος σήμερα ανά τον κόσμο λογοκρατικού τρόπου πολιτικής και οικονομικής ζωής. 

Στην ελληνική πολιτική σκέψη και πράξη η.....