Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

Προσευχές στον “Αλλάχ” σε βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου!

Τον πλήρη ραγιαδισμό και την προσπάθεια εξισλαμισμού των Ελληνόπουλων από την ενδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αποκαλύπτουν οι εξωφρενικές αλλαγές στα βιβλία των Θρησκευτικών που έχουν οδηγήσει αρκετούς Ορθόδοξους Χριστιανούς γονείς να ζητούν απαλλαγή από το μάθημα για τα παιδιά τους!

Στο βιβλίο Θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού υπάρχει κεφάλαιο με «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ. Μάλιστα, αναφέρεται και η γνωστή φράση «Μέγας Αλλάχ», ενώ σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής.


Εδώ τίθενται κάποια εύλογα ερωτήματα: Τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών που πηγαίνουν τετάρτη Δημοτικού είναι ικανά να αντιληφθούν...

Κυνική παραδοχή από το ΚΚ€: Τα τσεπώναμε, όχι μόνο από την Ανατολική Γερμανία, αλλά και από άλλες σοσιαλιστικές χώρες!

Επιβεβαιώνοντας τόσο το επίπεδο θράσους και αναίδειας που τους διακατέχει όσο και την πολιτική επικαιροποίηση της φράσης «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο», οι εγχώριοι εναπομείναντες νοσταλγοί του μεγαλύτερου εγκληματία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα (Στάλιν) φρόντισαν ξανά να αυτογελοιοποιηθούν και αναλόγως να εκτεθούν.

Ο λόγος, φυσικά, για το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) και τα όσα έγραψαν στην κομματική τους φυλλάδα για την αποκάλυψη που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι δηλαδή το «κόμμα του λαού» τα τσέπωνε από την Ανατολική Γερμανία προκειμένου να πολεμήσει την Ελλάδα την περίοδο 1946-1949.

Υπό τον τίτλο, λοιπόν «Σιγά τα ντοκουμέντα» διαβάζουμε και τα εξής: «Εδώ και μερικές μέρες, σε έντυπα και ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αναπαράγεται μία φωτογραφία...

Οι "δημοκράτες" της Ιταλίας προσπαθούν με απαγορεύσεις να σταματήσουν στην άνοδο των Εθνικιστών

Θορυβημένο από την άνοδο των εθνικιστικών δυνάμεων είναι –και- το ιταλικό κατεστημένο, που απαντά με τον… συνήθη για… δημοκράταρους τρόπο: με απαγορεύσεις!

Έτσι, η ιταλική Βουλή ενέκρινε σχέδιο νόμου του κυβερνώντος «Δημοκρατικού Κόμματος» (PD), που «θα αποτελέσει τροχοπέδη στην αναβίωση του νεοφασισμού και στην...

Μιχαλολιάκος: Η Ελληνική Νεολαία στην πρωτοπορία του αγώνα για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «Εγνατίας Τηλεόραση». Αναφέρθηκε στην χθεσινή του επίσκεψη και συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, επισημαίνοντας την θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν στα περίπτερα. 

Παράλληλα, κατήγγειλε την κρατική τηλεόραση και τους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ που για ακόμη μια φορά παράνομα δεν μετέδωσαν την συνέντευξη Τύπου. Πέρσι η συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής είχε μεταδοθεί κανονικά, φέτος όμως έκαναν στάση εργασίας. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα για αυτούς και καλύτερα για εμάς».

Δείτε το βίντεο...