Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

“Κυράτσες σε απόγνωση”: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την Χρυσή Αυγή - Θρήνος στην εκπομπή του Πρετεντέρη!

Η πλήρης αποτυχία του συστήματος αναφορικά με την προσπάθεια περιορισμού της ολοένα αυξανόμενης απήχησης της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά στην εκπομπή - παρωδία του Πρετεντέρη.

Ο καθ΄ έξιν λασπολόγος των Ελλήνων Εθνικιστών προσέφερε χθες φιλόξενο στασίδι στους συνήθεις ύποπτους Κανέλλη, Καραμανλή, Χριστόπουλο και Αυλωνίτου με μοναδικό σκοπό να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Απέτυχαν παταγωδώς!

Αρχικά, οι κυρίες της Βουλής ξεκατινιάστηκαν με προσωπικές επιθέσεις και χρεώνοντας το "φαινόμενο Χρυσή Αυγή"...

Κασιδιάρης ασταμάτητος στη βουλή: Συριζαίοι, είστε τρελοί για δέσιμο! Νομίζετε ότι απευθύνεστε σε κάφρους;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη συζήτηση για τον μνημονιακό προϋπολογισμό του Σύριζα , μίλησε για τους πληστειρισμούς, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την εισβολή λαθρομεταναστών που θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων και τις ανθελληνικές γραφικότητες Φίλη.

Δείτε το βίντεο...

Τα «φυτά» του ΚΚΕ τρέμουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Είτε κοιμώμενοι είτε ξύπνιοι (κοιμώμενοι όρθιοι, πάντως…) οι καπιταλιστές του ΚΚΕ έχουν μόνιμα στο στόχαστρό τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να βάζουν όλους τους εισαχθέντες στον κομματικό σωλήνα να ασχολούνται με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο νεοδιοριζόμενος «νέος γραμματέας της ΚΝΕ» Νίκος Αμπατιέλος, ο οποίος για να δικαιολογήσει την ιδιότητά του, στην ερώτηση: «Στον αντίποδα είδαμε τα τελευταία χρόνια τη Χρυσή Αυγή να τροφοδοτείται με νεαρά μέλη.  Πώς τα αντιμετωπίζετε;», απήντησε...

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ «ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!

nea_dhmokratia_tromokratia
Γράφει ο Αντίοχος

Αντί να κρύβεται αυτές τις ώρες ο Δένδιας (λόγω των καταγγελιών Πανούση για σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία – η οποία υπήρχε ασφαλώς και πριν από την «πρώτη φορά αριστερά», επί νουδούλας…), έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος.
Και τι είπε ο άνθρωπος που επί των ημερών του δόθηκε άδεια… αποδράσεως στον Ξηρό και αφηνόταν να αλωνίζει ο Μαζιώτης; Αποκάλυψε –μάλλον από… κεκτημένη ταχύτητα- πως ήταν γνώστης αυτής της κατάστασης (των σχέσεων συριζαίων – κόκκινων ληστοτρομοκρατών), αλλά δεν έκανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδού η παραδοχή του:
«Στοιχεία επαφών, παρακλαδιών που θα....

Ούτε την ταμπέλα δε θα αφήσουν....Ξηλώνουν όλη τη Συγγρού οι προμηθευτές της ΝΔ, για χρέη...


Το τέλος της ψοφοδεξιάς: Τους κατέσχεσαν ακόμη και τα φωτοτυπικά

Σε πραγματικά απίστευτη κατάντια έχει φτάσει η ΝΔ, καθώς δεν έχουν χρήματα ούτε για τα φωτοτυπικά μηχανήματα (!) στο κτίριο της Συγγρού.

Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό περιστατικό, με εταιρεία φωτοτυπικών μηχανημάτων να «εισβάλλει» στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και να παίρνει πίσω τα τέσσερα από τα επτά μηχανήματα που είχε προμηθεύσει στο κόμμα, επειδή δεν είχε πληρωθεί
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο κόμμα λάμβαναν ως έναντι το ποσό των 500 ευρώ, ενώ τα οφειλόμενα προς αυτούς έχουν φτάσει τους έξι μισθούς.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ....

"Ρέστα" από Κασιδιάρη και Αϊβατίδη στη Βεργίνα TV - "Αντίσταση στους ανθέλληνες και τους δούλους του Μνημονίου, αριστερά και δεξιά" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα!

Με την «πρώτη φορά αριστερά» ο πολιτικαντισμός περνάει σε νέα επίπεδα. Έως τώρα γνωρίζαμε τις κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων και το πώς άλλα έλεγαν ενώπιον του κόσμου τους και άλλα ενώπιον των «διεθνών εταίρων». Τώρα, όμως, νέα «ήθη» και «έθιμα» αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τη μνημονιακή στροφή του Σύριζα. Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας. Κοινώς, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα.
Πρόκειται, προφανώς, για....

Τι δουλειά έχουν άραγε Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Στρατού στο....Ισραήλ;!


Μπανανία η Ελλάς! Τι γυρεύουν επιλεγμένοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού στο Ισραήλ;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι οι.... συνωμοσιολόγοι που θεωρούν ότι η συνάντηση θα περιέχει εντατικά μαθήματα... αντιμέτωπισης με ποικίλους τρόπους "ναζιστικών" φαινομένων και μέτρα πρόληψης εμφάνισής τους, κερδίζει μια... τορά!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια φορά κι έναν καιρό επιλεγμένοι αξιωματικοί των Ε.Δ. και των Σ.Α. της αμερικανοσιωνιστοκρατούμενης Μπανανίας μας μετέβαιναν στην Αμερική για «μετεκπαίδευση».
Στις μέρες μας, επί «δεύτερης φοράς αριστεράς» (με ολίγη από… ελαφροδεξιά), δεν χρειάζεται να περάσουν τον ωκεανό. Πάνε εδώ κοντά, στο Ισραήλ!
Έτσι, κοινή αντιπροσωπεία (επιλεγμένων βεβαίως…) υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέπτεται από σήμερα ως τις....

Αν δεν το καταλάβατε οι αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν και το νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των κίναιδων!

kroatia-prwtos-gamos-omofulofilwn.w_l
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επέλαση της Νέας  - Σιωνιστικής εμπνεύσεως - Τάξης Πραγμάτων εγκαθιδρυεται γοργά στην Ελλάδα, χωρίς καμιά προς το παρόν, αντίδραση πλην της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες οφείλουν ΤΩΡΑ να περάσουν στην αντεπίθεση και να σώσουν την παράδοση και την υστροφημία της χώρας του Φωτός και της Ηθικής.
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Δεν πέρασε ακόμη καλά-καλά ο απόηχος των γεγονότων  Κουμουτσάκου, και ανάλογο συμβάν έλαβε χώρα σε συλλαλητήριο των Ποντίων στη Βόρειο Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε προγραμματισμένη εκδήλωση Ποντιακών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να λάβουν μέρος και βουλευτές- Πόντιοι στην καταγωγή- της Χρυσής Αυγής. Οι κεφαλές των.....

Για τους Συναγωνιστές…


Για τους Συναγωνιστές…

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού είναι η ανυπέρβλητη Αξία της Συναγωνιστικότητας. Στον διάβα των ελληνικών χρόνων, πρόδρομοι και πρόγονοι του«συναγωνιστή», υπήρξαν  ο «σύντροφος» και  ο «συμπολεμιστής».

Ο Σύντροφος

«Ν’ αγαπάς τον καθένα, ανάλογα με την συνεισφορά του στον Αγώνα. Μην ζητάς φίλους, να ζητάς Συντρόφους».
Ασκητική, Ν. Καζαντζάκη
Την λέξη σύντροφος την έχουν καπηλευθεί στο παρελθόν και συνεχίζουν να....