Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

Η επίθεση στην ανθρωπότητα συνεχίζεται:Δωρεὰν προγράμματα "τσιπαρίσματος" παιδιῶν ἀπὸ τοὺς Μασωνικὲς Στοὲς τῶν ΗΠΑ

Στὴν Ἀμερικὴ μπορεῖ ἀκόμα τὸ γενικὸ τσιπάρισμα ὅλων τῶν παιδιῶν νὰ μὴν ἔχει ἐπιβληθεῖ διὰ τοῦ νόμου, ἀλλὰ τὰ πράγματα ὁδηγοῦνται πρὸς τὰ ἐκεῖ. Ἀργὰ ἢ γρήγορα τὸ τσιπάρισμα θὰ εἶναι γεγονός. όπως στὰ ζῶα. Οἱ μασονικὲς στοὲς δείχνουν ἰδιαίτερη προθυμία στὴν προώθηση τοῦ τσιπαρίσματος στὰ παιδιά, "γιὰ τὸ καλὸ τῶν παιδιών" βέβαια καὶ "γιὰ νὰ ἔχουμε ἥσυχο τὸ κεφάλι μας" σὲ συνεργασία μάλιστα μὲ τὶς τοπικὲς ἀρχὲς καὶ τὴν ἀστυνομία.

Γιὰ τὴν ἐπαρχία τοῦ Maine τῶν ΗΠΑ, ὑπάρχει τὸ πρόγραμμα...

Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι ΔυΝάσΤες μας

Ποιοι ήταν οι τρομοκράτες της RAF γονείς της συλληφθείσας Γερμανίδας Meyer

Η μητέρα της, Barbara Meyer, κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε σε μια δολοφονία, σε κλοπή εκρηκτικών και σε ληστεία με απόπειρα δολοφονίας. Εξαφανίστηκε το 1984 και καταζητείτο από το 1985 όταν βρέθηκε γιάφκα της RAF την οποία είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ

AΠOKAΛYΨH> Κρεμάλες για 12 καθάρματα στο πόρισμα των 2000 σελίδων της Εξεταστικής για την Siemens!

Πάνω από 2000 σελίδες, με αναλυτικά  τα ονόματα, τους λογαριασμούς, τις αναθέσεις, τα πόθεν έσχες και κάθε λεπτομέρεια για τα καθάρματα που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο της Siemens, είναι το πόρισμα που ετοιμάζουν οι ηρωικοί βουλευτές της Εξετατικής.
Λέμε ηρωικοί γιατί έχουμε στα χέρια στοιχεία-ντοκουμέντα για....

Διαρροές με γνώμονα το...κοινό?????? συμφέρον και την ενημέρωση?????

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιλέγει να κάνει την επικοινωνιακή της προπαγάνδα μέσω εφημερίδων που υπάγονται, υποτίθεται στον "δεξιό" χώρο, μόνο ως τυχαίο δεν το χαρακτηρίζουμε.

Το "μήνυμα" θα είναι πολύ πιο ισχυρό όταν επικοινωνείται μέσω αντίθετων, και πάλι υποτίθεται, ιδεολογικών εντύπων.

Το αποτέλεσμα από τώρα όμως γνωστό.
Προπαγάνδα προς όφελος της "άκαμπτης και σκληρής κυβέρνησης", και ώρες....

Όταν ο Ελληνισμός γίνεται μια γροθιά όποιος και να είναι ο αντίπαλος το πιθανότερο είναι να συντριβεί..



Καταγγελία για κομπίνα αστυνομικών εις βάρος συναδέλφων τους στην Αλεξανδρούπολη

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Πρώτες ημέρες του Γενάρη του Σωτηρίου έτους 2011, του δεύτερου έτους μετά την είσοδο της χώρας μας στη μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και οι ρυθμοί της καθημερινότητας των πολιτών αυτής της χώρας βαίνουν φυσιολογικά.
Όπως συνηθίζεται μέσα στους δύο πρώτους μήνες κάθε καινούργιου έτους γίνονται οι πατροπαράδοτες κοπές βασιλόπιτας και οι ετήσιοι χοροί συλλόγων και σωματείων ανά την Ελλάδα. Έτσι απόψε....

ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ,ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ!

Με αφορμή την "αντιρατσιστική" συναυλία και τις προβοκάτσιες ΜΚΟ,αναρχικών κλπ,βρήκαν ευκαιρία τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Λαος να κατέβουν στην πολύπαθη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα,θέλοντας να πουλήσουν πατριωτιλίκι στους κατοίκους,με τη συνοδεία μπράβων και κομματόσκυλων!

Αυτή τη φορά όμως,δεν πήγαν νύχτα όπως λίγους μήνες πριν και ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ από τον αγανακτισμένο κόσμο,που...

Ο αποδιοπομπαίος τράγος έχει όνομα: Άκης Τσοχατζόπουλος

Μάλλον στο Πα.Σο.Κ. βρήκαν ποιόν θα κατηγορήσουν και θα χρησιμοποίησουν ως 'άλλοθι' για το πόσο έντιμοι και αδιάφθοροι είναι.
Είναι ιστορικό στέλεχος του κινήματος. Πρώην Γραμματέας του Πασοκ. Πρώην υπουργός στο αμαρτωλό υπουργείο Άμυνας, των συμβάσεων και των εξοπλιστικών και εσχάτως κατηγορούμενος για πλουτισμό μέσω off shore τόσο του  ίδιου όσο και της κόρης του.
Ποιός άλλος:...

Ποιος είσαι ρε Παπακωνσταντίνου; Ο Νοστράδαμος;

Γ. Παπακωνσταντίνου: Τελικώς, ο ουρανός δεν θα μας πέσει στο κεφάλι
Αρση της δυσπιστίας των αγορών ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε άρθρο του στη Wall Street Journal. Ο κ. Παπακωνσταντίνου στο άρθρο του με τίτλο «Το ελληνικό πρόβλημα» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι...

Οι Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα αντιστέκονται στους γραικύλους της Αριστεράς

Συνεχής ενημέρωση για τη συγκέντρωση - διαμαρτυρία των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα απέναντι στο 'αντιρατσιστικό' συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι θιασώτες του διεθνισμού και την παγκοσμιοποίησης, με αρωγό το κάτος, μπορείτε να βρείτε...

Στη Βουλή η δικογραφία για εμπλοκή Σημίτη με το swap της Goldman Sachs

Στην υγεία των κορόιδων
H υπόθεση ξεκινά από μήνυση κατά της Goldman Sachs που υπέβαλε τον Απρίλιο του 2010 ο Αυστριακός οικονομολόγος Fayad Mulla-Khalli, κατηγορώντας την τράπεζα ότι εξαπάτησε την ΕΕ και τους πολίτες της και έθεσε σε κίνδυνο την ευρωζώνη με τη σύναψη του ελληνικού swap.

Ανακοινώθηκε η διαβίβαση στη Βουλή, κατ΄ εφαρμογή των συνταγματικών διατάξεων περί ποινικής ευθύνης υπουργών, δικογραφίας, η οποία σχηματίστηκε έπειτα από μήνυση Αυστριακού οικονομολόγου κατά του διεθνούς τραπεζικού ομίλου Goldman Sachs για την σύναψη ειδικής δανειακής σύμβασης τύπου swap με το ελληνικό δημόσιο.

Η δικογραφία, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, σχηματίστηκε κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Κι αυτό καθώς,

Η απάτη της υπερθέρμασης... Βίντεο

Μέχρι 300% οι αυξήσεις στα παράβολα...

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο χώρος της Δικαιοσύνης, με τους δικηγόρους να αντιδρούν όχι μόνο στο σχεδιαζόμενο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, αλλά και στην κατακόρυφη αύξηση των δικαστικών παραβόλων, που δυσχεραίνει, αν δεν καθιστά σχεδόν αδύνατη, την πρόσβαση των ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων στην ποινική δικαιοσύνη, σε μια περίοδο όπου η μικροεγκληματικότητα καλπάζει. Η δραματική αύξηση δυσχεραίνει, εστις φορολογικές διαφορές, όπου το...

Κρύβουν τις διοξίνες που τρώμε

Μυστικές από τους πολίτες οι όποιες μετρήσεις έχουν γίνει από τον ΕΦΕΤ για τα επίπεδα διοξινών σε τομείς τυποποιημένων προϊόντων ή κηπευτικών και άλλων ειδών διατροφής, καθώς, εκτός από το επίσημο site που είναι γυμνό από ανάλογη πληροφόρηση, η ηγεσία του αρνήθηκε να δώσει στοιχεία.
Μόνο σε επίσημες αρχές μπορούμε να...

Η «μπουλντόζα» της κυρίας Διαμαντοπούλου

ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ την κοινή γνώμη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, η οποία με τη μία της γλώσσα μοιράζει διαβεβαιώσεις στους πολίτες ότι το σχέδιο σαρωτικών συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων που ετοιμάζει θα εφαρμοστεί με «αυστηρώς παιδαγωγικά κριτήρια» και με την άλλη της γλώσσα δίνει εντολές στους διορισμένους περιφερειακούς διευθυντές να «κατεδαφίσουν» τα σχολεία με ασύμφορα λειτουργικά έξοδα.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ συγκλίνουν σε...

Η Ελλάδα δεν μπορεί να απαιτήσει κατοχικές αποζημιώσεις λόγω του Μνημονίου !!!

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να πράξει το αυτονόητο με την υποβολή παρέμβασης στο Δικαστήριο της Χάγης, για τη δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου.
Ωστόσο, η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με Υπουργό Εξωτερικών το σημερινό Πρωθυπουργό, όχι μόνο δεν αντιμετώπισε ευνοϊκά τη δικαίωση των κατοίκων του Διστόμου από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά....