Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Να ποιοί αλήτες, εγκληματίες "απεργοί πείνας" που προστάτευαν οι αριστεροπρεζάκηδες.... Λήσταρχοι, Νταβατζήδες, μέλη μαφίας... Τα μπουρδελοκάναλα το απέκρυψαν

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Το συμβάν δεν αναφέρθηκε καν στα «ψιλά» του αστυνομικού ρεπορτάζ. Σαν να μην έγινε ποτέ. Η «δημοκρατία» όμως αποκαλύπτει την σκοτεινή υπόθεση που αποτελεί ακτινογραφία της ιδιότυπης μαφίας που εκμεταλλεύεται την φτώχεια,την ανάγκη και την εξαθλίωση οικονομικών μεταναστών που γυρνάνε σαν φαντάσματα στα παλιόσπιτα του υποβαθμισμένου κέντρου της Αθήνας. Πρωταγωνιστής, ένας δήθεν απεργός πείνας. Την ημέρα φίλος και συναγωνιστής- προφανώς- των γνωστών «αλληλέγγυων» που εξακολουθούν να πρωτοστατούν στις fake ανταρσίες δυστυχισμένων, μετά την νίκη που κατήγαγαν στην Υπατία με αντίπαλο μια ανίκανη κυβέρνηση. Την νύχτα,

Ισραήλ προς Ελλάδα: Καθορίστε την ΑΟΖ και αν αντιδράσει η Τουρκία θα είναι αιτία πολέμου για εμάς

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli». Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει πολύ καλά πληροφορημένη πηγή στο newscode.gr «Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει με τολμηρά βήματα».
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του newscode.gr, το Ισραήλ είναι έτοιμο να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη στην Ελλάδα, από την στιγμή που....

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ...

Νέα εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα

Μίκης Θεοδωράκης: Ένας αμετανόητος κομμουνιστής. Μέρος 2ο

Σε συνέντευξή του στα "ΝΕΑ" στις 24/07/2010

Δημ: Πιστέψατε ποτέ αληθινά σε ένα κόμμα;

Μικης:Ναι, στο ΚΚΕ, του οποίου ήμουν μέλος ώς το 1949 που έφυγα από τη Μακρόνησο. Εκτοτε παραμένω ένας «ουτοπικός κομμουνιστής».

Δημ :Από τους ανθρώπους που έχετε γνωρίσει ξεχωρίζετε κάποιον;

Μικης:Τον Δημήτρη Δεσποτίδη (τον Πέτρο της ΕΠΟΝ) και τον Φιντέλ Κάστρο


Δημ :Η...

"Επίκαιρα"


Η συγκλονιστική μαρτυρία πίστης του Νίκου Κουρκούλη....

Δείτε τι θαύματα γίνονται...

Οι επιστολές του Λάμπρου Παπαντωνίου #3: Ο σκοτεινός ρόλος Σημίτη.

Με αυτό το άρθρο, κλείνουμε (προς το παρόν) το αποκαλυπτικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα, Λάμπρο Παπαντωνίου.
Τα προηγούμενα εδώ: Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Παπαντωνίου: Μέρος 1. Πως τον εξόντωσε ο Σημίτης μετά τις αποκαλύψεις του για τα Ίμια.
Εδώ: Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Παπαντωνίου (Μέρος 2ο)
Μιά καταγραφή όσων συνέβησαν στην Ουάσιγκτον την κρίσιμη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996
Του Λάμπρου Παπαντωνίου (ΜΕΡΟΣ 3ο)

Ο Max Keizer για το "Ελληνικό Πρόβλημα"

Πόσο θεωρεί το ΔΝΤ ότι θα φθάσει το Ελληνικό χρέος μέχρι το 2016;

Δείτε...

Οι παλαιές “οντότητες” που δεν κατονομασε ο Ιγνατίου. Οι ομοτράπεζοι του ΓΑΠ στα προεκλογικά δείπνα.

 Διαβάστε και μια καίρια ανάλυση του Βασίλη Τσεκούρα

…και βέβαια οι ηλιθιότητες των Γερμανών με την Πάρις, είναι τελείως άσχετες, αφού ο Πάρης δεν έχει καμμία δουλειά με τις business του θείου του.
Σύμφωνα λοιπόν με την Bild, οι “οντότητες” που θα θησαυρίσουν από το “bailout” έχουν και πρόσωπο: Όμιλος Λάτση.
Όχι βέβαια για τις γελοίες αιτιάσεις των Γερμανών, που ενδιαφέρονται για τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Αυτά έχουν προέλθει από το διαχρονικό ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ του Ελληνικού πλούτου, κύριοι της Bild. Και σε αυτό το παιχνιδάκι...

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:


Είναι έτσι ακριβώς όπως το γράφουμε και μη τρώτε τα παραμύθια της κυβέρνησης και των καταχρεωμένων καναλαρχών:

Νέο ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 15,1% η ανεργία για τον Ιανουάριο....

Αύξηση 35% μέσα σε ένα χρόνο από τότε που ήρθαν οι σωτήρες της Ελλάδος, Πα.Σο.Κ - ΔΝΤ


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις δείχνει να λαμβάνει η ανεργία στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το ποσοστό των ανέργων εκτοξεύτηκε στο 15,1% τον Ιανουάριο του 2011, από 14,8% το Δεκέμβριο και 11,3% ένα χρόνο πριν.
Συνολικά, οι άνεργοι ανέρχονται πλέον σε...

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Τήλο

 Δε σας χάλασε, "αγόρια'' και "κορίτσια"...
Τρέχα Βαλλιανάτε στα κανάλια να πεις τον "πόνο" σου και γράψε εκθέσεις για το ίδρυμα του Soros και "Διεθνή Αμνηστία", για τα ανθρώπινα δικαιώματα..

Απορρίφθηκαν από το Πολιτικό Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφέσεις που ασκήθηκαν από ζευγάρια ομοφύλων σχετικά με την ακύρωση των γάμων τους, το καλοκαίρι του 2008 στην Τήλο.
Η απόφαση 83/2011 βάσει της οποίας οι δύο γάμοι είναι άκυροι, δημοσιεύθηκε και επί της ουσίας δέχεται το σκεπτικό των πρωτόδικων αποφάσεων 114 και 115/2009 που έλαβε στις 4 Μαΐου 2009 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, με τις οποίες κηρύχθηκαν ανύπαρκτοι και ανυπόστατοι....

Η πραγματική ιστορία της Λιβύης

Η επίθεση της Ευρώπης και των ΗΠΑ εναντίον της Λιβύης δεν έχει σχέση με  τη προστασία κανενός. Μόνο οι υπερβολικά αφελείς θα πίστευαν κάτι τέτοιο.
Πρόκειται απλά για την αντίδραση της Δύσης σε λαϊκές εξεγέρσεις, σε μια από τις πλέον στρατηγικά σημαντικές περιοχές, που είναι παράλληλα και πλούσια σε φυσικούς πόρους.
Δευτερευόντως, η αντίδραση της Δύσης σηματοδοτεί την απαρχή του πολέμου φθοράς απέναντι στο νέο αντίπαλο δέος, τη Κίνα.
Η ιστορική σημαντικότητα του προέδρου Ομπάμα είναι τώρα πια εξασφαλισμένη. Είναι ο πρώτος...

Παλί εμείς είμαστε οι συνωμοσιολόγοι....;!

Διαβάζουμε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ" ΣΧΕΔIΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ "ΣΙΩΝΙΣΜΟ"
"Εγγραφο που φέρεται ότι συντάχθηκε από ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών της Συρίας, αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστική σχέδιο διείσδυσης στις τάξεις των διαδηλωτών εναντίον του καθεστώτος, με σκοπό τη σύλληψη και τη δολοφονία των ηγετών τους και να συνδέσουν τις διαδηλώσεις, κατά του καθεστώτος, με έργο "σιωνιστών"!

Το έγγραφο, που κυκλοφόρησε από τη συριακή αντιπολίτευση, παραθέτει στοιχεία της κτηνωδίας κατά των αντιφρονούντων, από το καθεστώς του προέδρου, Μπασάρ Άσαντ.

"Είναι πολύ τρομακτικό - αυτό είναι το έργο ενός κράτους μαφίας", δήλωσε ο Radwan Ziadeh, εξέχων ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος πρόσθεσε ότι έλαβε το έγγραφο από πηγές, εντός της Συρίας, την Τρίτη το βράδυ.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν στο NBC News ότι δεν μπορούν να επαληθεύσουν το κατά πόσο είναι γνήσιο, όμως υπάρχει "μεγάλη πιθανότητα" να είναι πραγματικό.

"Δεν θα ήταν έκπληξη εάν οι Σύριοι σχεδιάζουν τη χρήση βρώμικων μεθόδων, για να δυσφημήσουν αντιπάλους τους", υπογράμμισε αξιωματούχος."

Ποιός είναι όμως ο "ακτιβιστής"(τι άλλο θα μπορούσε να είναι, για να έχει τέτοια προβολή, εκτός από υπηρέτης του 'πολυπολιτισμού;)  Radwan Ziadeh..

Είναι εξέχων ομιλητής και συνεργάτης της AJC (American Jewish Committee). Μιας αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης με τεράστια παρεμβατικότητα στο αμερικάνικο και διεθνές περιβάλλον.

Η αποκάλυψη που κάνει ο "ακτιβιστής", έρχεται μόλις 2 εβδομάδες πριν από τη συμμετοχή του στο "παγκόσμιο φόρουμ" που διοργανώνει η AJC

Ένα συνέδριο που θα αναλύσει το....

Μίκης Θεοδωρακης: Ένας αμετανόητος κομμουνιστής με πρότυπο τον Στάλιν

 Συνέντευξη του Θεοδωράκη στην Ελευθεροτυπία στις 26/04/2009
 
Δημ: Εσείς τώρα, πολιτικά, πού στέκεστε; Βλέπω εκεί δίπλα σας μια προτομή του Στάλιν -σημαίνει κάτι;
Θεοδωράκης: «Ο Στάλιν και δίπλα ο Μάο! Εγώ παραμένω ένας κομμουνιστής ουτοπικός. Ψάχνω να βρω την κοινωνία της αλληλεγγύης -εκεί βλέπω τη λύση του προβλήματος».
Δημ: - Ο Στάλιν και ο Μάο πού κολλάνε;
Θεοδωράκης: «Αντιπροσωπεύουν μια ηρωική εποχή, η οποία, για μένα...

Κάμερες και στα σχολεία... για περισσότερη "αφάλεια"

 Άντε και στις κρεβατοκάμαρές μας σιγά, σιγά...

"Όποιος αναταλλάσσει την ελευθερία, για ασφάλεια
στο τέλος τα χάνει και τα δύο.."
Β.Φραγλίνος

Τη βιντεοεπιτήρηση ακόμη και σχολικών συγκροτημάτων μεγάλης έκτασης κατά τις ώρες λειτουργίας τους νομιμοποιεί, υπό όρους, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ακροβατώντας ανάμεσα στην προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, η Αρχή δίνει, κατ' εξαίρεση, το δικαίωμα στις...

Το link για να κατεβάσετε το 3o DVD της Τζούλιας...Τρέξτε όλοι....

Από το Νυχτοπούλι
Δείτε και ένα screenshoot

Ένα 'δώρο χαλάρωσης'.
Μπορείτε να κατεβάσετε το dvd της Τζούλιας....

International Marathon “ALEXANDER THE GREAT” 10/4/2011. Επειδή τα νταβατζοκάναλα το έκρυψαν…

 Ο “Δουλ Καρνέιν” JZ ανέλαβε την εκτενή αναφορά και την παραγωγή.
Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη ο Διεθνής Μαραθώνιος δρόμος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” με διαδρομή από την πλατεία της Πέλλας εώς το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 1.700 αθλητών από την Ελλάδα, αλλά και και όλο τον κόσμο.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (δυνατός Βαρδάρης) που επεκράτησαν και δυσκόλεψαν το έργο των στελεχών και των εθελοντών της διοργάνωσης οι επιδόσεις των δρομέων ήταν πολύ καλές. Αναλυτικά:

Να ξεπληρώσει τη Siemens μέχρι κεραίας υποσχέθηκε ο Παπακωνσταντίνου στους Γερμανούς... Εύγε!!!


Το απόλυτο καραγκιοζιλίκι του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησής του!!! Ενώ χθες ο νταής της παρέας, Καστανίδης, έλεγε μέσα στη Βουλή ότι οι "κανοναρχούντες Γερμανοί θα πρέπει να απολογηθούν, γιατί οι δικές τους εταιρείες είναι πρωταθλητές της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο" την ίδια ώρα ο Παπακωνσταντίνου σαν πάπια, όπως είναι όλοι τους όταν βγαίνουν στο εξωτερικό δήλωνε στην Handelsblatt ότι

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

Γράφει ο Γουίλυ
Φανταζόμαστε ότι το Νόμπελ Οικονομίας 2011 ανήκει δικαιωματικά στον Τσάρο της Οικονομίας μας μετά την εμπεριστατωμένη απάντηση που έδωσε στην ερώτηση «αν βγαίνουν τα νούμερα του Μνημονίου…Επιγραμματικά.... είπε…: «Γνωρίζετε...
άλλα νούμερα που να βγαίνουν…;;Όχι…Άρα αυτά θα βγούν….»
Πάντως βλέπουμε αρκετά «νούμερα» να βγαίνουν…
Η ιστορία του λαγού και της χελώνας θα λέγεται στα παιδιά βάση της αντιπαράθεσης Μιχελάκη -Πεταλωτή πριν κοιμηθούν….Το παραμύθι που...

"Xρηματίζοταν" ή αλλιώς 'τα έπαιρναν' οι δημοσιογράφοι κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004;

Τι λέει η Αμερικάνικη Πρεσβεία  'φωστήρες' της ενημέρωσης;

It´s also acceptable for
journalists to take gifts or even money from those on whom they
report.
The 2004 Olympics organizing committee was notorious for
paying journalists for favorable stories.


Έχουν μούτρα ακόμη μερικοί και εμφανίζονται στην τηλεόραση και κάνουν ρεπορτάζ μετά από όλα αυτά;
Η ΕΣΗΕΑ πόσο περήφανη μπορεί να νιώθει...
Μετά απορείτε γιατί...