Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΟ… ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ!

KAMMENOS 
Συνεχίζεται το άνοιγμα του προέδρου Πάνου προς την αριστερά και την… πρόοδο. Έτσι, μετά από τη δήλωσή του από το Αγρίνιο, ότι το μόρφωμά του δεν είναι κεντροδεξιό και την έκκλησή του προς τα παιδιά και τα εγγόνια των εξορισθέντων στη Μακρόνησο, τη Γυάρο και την Ικαρία, ο πρόεδρας δήλωσε από την Άρτα πως «Ο ναζισμός δεν χωρά στον τόπο της Δημοκρατίας» και έκανε έκκληση για νέο… Γοργοπόταμο, με τον ίδιο προφανώς σε ρόλο… Άρη Βελουχιώτη:
«Οι Έλληνες θα ενωθούν όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να απελευθερωθεί η πατρίδα από την  κατοχή».
Πάντως, κάτι μου λέει ότι......

Δύο χρόνια από τον πρώτο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής - Μιχαλολιάκος: Veni,Vidi, Vici!


Δύο έτη συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα εκείνη κατά την οποία του Ελληνισμού το Φως έλαμψε μέσα στο σκοτάδι του διεθνιστικού παραλογισμού και του ακραίου ανθελληνισμού. Η 6η Μαΐου του 2012 και ο λαμπρός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικισμού, σηματοδότησε την αρχή του τέλους για τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας, τα οποία κατέκλεψαν και ταπείνωσαν τον Ελληνικό Λαό, χαράσσοντας μια Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Μετά από μια προεκλογική περίοδο αδιανόητης για τον κοινό νου λάσπης, συκοφαντιών και φίμωσης των Εθνικιστών...

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ “ΤΟΥ ΚΟΥΒΑ” ΚΑΙ ΟΙ “ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ”

Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Πιστός στην πάγια τακτικής της προπαγάνδας, ο πρωτοπόρος οργανισμός παραπληροφόρησης της Πατρίδας μας, ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΔΟΛ σε άρθρο του “Βηματοδότη” επιχειρεί “προγνώσεις” επί του αποτελέσματος των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Φυσικά από τις “προγνώσεις” αυτές λάμπει διά της απουσίας του ο Λαϊκός Σύνδεσμος, διότι όπως είναι φυσικό κάθε τι που ενοχλεί και ξεμπροστιάζει τον άθλιο και σιχαμερό μηχανισμό προπαγάνδας των ΜΜΕ των νταβατζήδων, πρέπει να “θάβεται”, να “κόβεται” και να αποσιωπείται ακόμη και η φυσική παρουσία του.
 
Ο παράνομα φυλακισμένος Αρχηγός μας, σε πρόσφατο μήνυμά του, κατέδειξε και στηλίτευσε χαρακτηριστικά την άθλια μεθόδευση της φίμωσης και του αποκλεισμού του Κινήματός μας από τα μέσα ενημέρωσης, παρά τη ρητή και κατηγορηματική νομοθεσία περί του αντιθέτου.

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη η “παράλειψη” του “Βηματοδότη” να αναφερθεί στα “προγνωστικά” του και στη Χρυσή Αυγή, απλά ως ένας υπαλληλάκος του Ψυχάρη και άλλων συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τον προπαγανδιστικό αυτό οργανισμό, φροντίζει να υπακούει τυφλά τις εντολές “άνωθεν”.
 
Τα προγνωστικά λοιπόν (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=592162&h1=true#commentForm) ούτε λίγο ούτε πολύ...

ΒΟΥΛΤΕΨΗ (ΝΔ): ΟΙ «ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ» ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΚΕ

kke
Γράφει ο Αντίοχος.

Το ποιο είναι αντισυστημικό κόμμα και ποιο είναι όχι απλά συστημικό, αλλά και το μακρύ χέρι του συστήματος, αποδείχθηκε –για μια ακόμα φορά- στη χθεσινή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη στο mega, κατά την παρουσίαση δημοσκόπησης της GPO.
Ενώ, λοιπόν, όλοι σχολίαζαν τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η άποψη που επικρατούσε ήταν ότι αυτά οφείλονται στον «θυμό» των ψηφοφόρων, η βουλευτής της ψοφοδεξιάς νουδούλας Σ. Βούλτεψη αφού αναρωτήθηκε δυο-τρεις φορές «γιατί οι θυμωμένοι να γίνονται φασίστες;», εν συνεχεία τους προσέφερε και τη… διέξοδο: «Οι θυμωμένοι να μη γίνονται φασίστες. Να ψηφίσουν αλλού, να ψηφίσουν ΚΚΕ».
Και βέβαια, τώρα οι ψηφοφόροι δεν είναι απλά και μόνον «θυμωμένοι», έχουν γίνει πλέον και.....

Κασιδιάρης - Παναγιώταρος σε μια τηλεοπτική παρουσία τους που... δε χάνεται: "Βάζουμε στοίχημα για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές..;!"

Δείτε το βίντεο...

Γρήγορα, Αντώνη! Φέρε φάρμακα για τον Πρετεντέρη: 3,5% άνοδο σε δημοσκόπηση του MEGA η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»


Γρήγορα, Αντώνη! Φέρε φάρμακα για τον Πρετεντέρη: 3,5% άνοδο σε δημοσκόπηση του MEGA η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Συγκοπή κόντεψε να πάθει στον αέρα ο γνωστός εμπαθής υβριστής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Πρετεντέρης. Είπαμε και νωρίτερα ότι οι δημοσκόποι τα «μαζεύουν» άρον – άρον με τις «μαϊμού» δημοσκοπήσεις, έχοντας ως απώτερο σκοπό τους να μην ρεζιλευτούν οριστικά και αμετάκλητα. Γιατί άλλο το να πέσεις 100% εκτός πραγματικότητας και άλλο το να πέσεις 300% και 400% εκτός των πραγματικών αποτελεσμάτων.
Η κάρτα που αφορούσε την δημοσκόπηση της GPO για τον Δήμο της Αθήνας, εμφάνισε την .....

ΗΠΑ: ΜΑΥΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ NBA ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟΥΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;

jay
Στον απόηχο της προτεινόμενης από το ΝΒΑ απαγόρευσης εφ’ όρου ζωής και του πρόστιμου ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εβραϊκής καταγωγής Donald Sterling, κανείς δεν δείχνει να θυμάται έναν άλλον ιδιοκτήτη του NBA, έναν μαύρο και διάσημο, ο οποίος διοργάνωσε ένα πάρτυ στο οποίο απαγόρευσε την είσοδο στους λευκούς και όσοι έφταναν εκεί, οι φουσκωτοί πορτιέρηδες τους γύριζαν πίσω. Και, όμως, εκεί το ΝΒΑ δεν έκανε τίποτα.
Ο ‘Jay-Z’ (κανονικό όνομα: Shawn Carter) ήταν ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, (Brooklyn Nets) μιας ομάδας του ΝΒΑ, από το 2003 έως τα μέσα του Απριλίου του 2013. Τον Φεβρουάριο του 2010, ο ‘τύπος αυτός διοργάνωσε ένα χλιδάτο πάρτυ στο club Merah στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά απαγόρευσε στους λευκούς να παραβρεθούν. Το πάρτυ, για τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, δημοσιογράφους και άλλους κολλητούς τους Jay-Z ήταν «μόνο για μαύρους». Οι πορτιέρηδες είχαν εντολή να......

Αύριο Τετάρτη το καθεστώς υπογράφει τη θανατική του καταδίκη... Ο πολιτικός κρατούμενος, Γ. Γερμενής στη Βουλή θα κατακεραυνώσει τους προδότες


Την Τετάρτη ο πολιτικός κρατούμενος Γιώργος Γερμενής θα κατακεραυνώσει τους σκευωρούς μέσα στη Βουλή

Υλοποιούνται ένα - ένα τα πιο εφιαλτικά, για τον Σαμαρά και την χούντα του, σενάρια. Από την ανακήρυξη των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέχρι τις αποκαλύψεις για το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, το «πουλόβερ» της συμμορίας των πολιτικών ανδρείκελων και των επίορκων «ξηλώνεται» με γοργούς ρυθμούς.
Οι σκευωροί έχουν πλέον αποδεχτεί την ήττα τους, υποχωρώντας ατάκτως σε όλα τα μέτωπα. Ένα από τα πιο επίφοβα σημεία της όλης σκευωρίας κατά παραδοχή τους ήταν η ώρα και η στιγμή που υποχρεωτικά θα.....

Νέα τρομερή ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη, στη Βουλή: "Οι έντιμοι Δικαστές και Έλληνες αντιστέκονται στη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής... Ότι και να κάνετε θα Νικήσουμε"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOnKaiDQDfoORtryNIVlZQd9pqRfZ-L6xDSazTfiq9-lDw-hSRmTYQ2eL3TY1KukrXZXlCKEzSkfoljhmVue5B9O6OLmcEB5s3fxQBFFa-8dNbNn1A9_sGlxmIh_TMmWEvtIlCu7XSbww/s1600/IMG_3737.JPG 

Δείτε το βίντεο...

Τι θα συμβεί μόλις κάποιος προσπαθήσει να πάρει τη σημαία από έναν Εθνικιστή;!

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...

ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ 1.000.000 ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ – ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”- ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ

Εθνος 4 5 14

Εκλεκτά ονόματα από τη λίστα με τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ και περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι σε μια εντυπωσιακή έναρξη του νέου ξενοδοχείου στην Χαλκιδική όπου ξεκαθάρισαν απολύτως οι ρόλοι.
Εμείς είμαστε ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ τα γκαρσόνια των φραγκάτων απανταχού της γης…
Απόδειξη; Η δουλοπρέπεια της αστυνομίας που δεν τους ενόχλησαν ούτε αν έχουν άδεια για την συναυλία, ούτε για το εαν κόπηκαν αποδείξεις, λέμε εμείς τώρα, παρά μόνο “για διατάραξη κοινής ησυχίας” κι αυτό μετά από παρα πολλά τηλέφωνα!!!
Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”, ανάμεσα στους.....

ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ;

09_

Μετά την έγκριση του τζαμιού στην Αθήνα κάτω από την πίεση των Τούρκων και των Ελληνόφωνων πιονιών τους, πρέπει επιτέλους να τεθεί θέμα της νομιμότητας του Ισλαμισμού στην Ελλάδα .
Πως είναι δυνατόν μια θρησκεία τόσο απάνθρωπη, τόσο επιθετική και αμείλικτη να υποστηρίζεται από τα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» και τους «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» ΑΘΕΟΥΣ.
Όλες οι Ισλαμικές χώρες βρίσκονται σε πολιτισμικό μεσαίωνα. Οι γυναίκες θεωρούνται αντικείμενα. Τιμωρούνται επειδή .....