Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 07, 2013

Νέα εβραική-γερμανική επίθεση στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο..

78540345347

Συνεχίζονται –εν μέσω διαδηλώσεων διαμαρτυρίας εναντίον τους- οι εργασίες του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου στην Βουδαπέστη. Εχθές, έκανε την εμφάνισή του εκεί ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος δεν είναι και φανατικός άνδρας…

Mίλησε στο σιωνιστικό συνέδριο και αναφέρθηκε στην ανάγκη της Ε.Ε. («Ευρωπαϊκής» ή μήπως «Εβραϊκής Ένωσης»;) να υπάρξουν «καλύτερα νομικά μέσα για να καταπολεμήσει τον ρατσισμό σε κράτη μέλη της», προσθέτοντας πως «οι νομικές επιλογές που έχει η ΕΕ για την καταπολέμηση των παραβιάσεων των δημοκρατικών κανόνων κυμαίνονται μεταξύ πολύ αδύναμων μέτρων και πολύ ισχυρών μέτρων. 

Μεταξύ οδοντογλυφίδας και.....

Όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου διέγραψαν τα πρόστιμα των δημάρχων!


ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Δημάρ και ΑΝΕΛ έδωσαν "άφεση αμαρτιών" στους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που έκαναν προεκλογική καμπάνια με μαύρο χρήμα!

Το "πλυντήριο" ανομίας και ρουσφετιών που λέγεται ελληνικό Κοινοβούλιο συνεχίζει να λειτουργεί ακατάπαυστα. Στα μουλωχτά και με διαδικασίες εξπρές ΟΛΑ τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου έβγαλαν λάδι τους υποψήφιούς τους που προχώρησαν σε παραβάσεις του εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η Βουλή ψήφισε με διακομματική συναίνεση, υιοθετώντας βουλευτική τροπολογία με την μειώνονται κατά 90% τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε συνδυασμούς, επικεφαλής συνδυασμών και υποψήφιους στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2010. Πρόκειται για.....

Η πρώτη αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νόμο - έκτρωμα του καθεστώτος εναντίον του.......ρατσισμού!!

Ο "Αντίοχος" ένα πολύ γνωστό στέλεχος του Εθνικιστικού Κινήματος, που διατηρεί δική του στήλη στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, γράφει για λογαριασμό του Ethnikismos.net το πώς αντιμετωπίζεται από τη Χρυσή Αυγή σε πρώτο επίπεδο την προώθηση του νόμου - τερατουργήματος περι αντιμετώπισης του ρατσισμού - ξενοφοβίας - φασισμού - ναζισμού...

Αντιγράφουμε:

Νέο «αντιρατσιστικό» νόμο προαναγγέλλει -με τη χαρά να ξεχειλίζει, θέλει η «πόρνη» να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει- η ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της δυστυχίας μας, το «Βήμα της Κυριακής». Ιδού τα σχετικό δημοσίευμα, με την υπογραφή ενός εκ των πιο «εγκρίτων»… χρυσαυγολόγων της δημοσιογραφικής πιάτσας, του Ν. Χασαπόπουλου:
Βαριές ποινές για ρατσισμό και ξενοφοβία – Ακόμα και......

Οι χυδαίοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, Τ(Σ)ατσόπουλος και Βαλλιάντος, θα τη..."βρούνε" μαζί αυτό Σ/Κ;! διαδηλώντονας υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών...;!;!

Παλαιότερο καβγαδάκι των...."παιδιών"
Νέα υβριστική επίθεση δέχθηκε η Χρυσή Αυγή από το νέο "πουλέν" του ανθελληνισμού, με "χορηγούς" ΣΚΑΙ - MEGA, Πέτρο Τ(Σ)ατσόπουλο, αυτή τη φορά για το φεστιβάλ ναρκωτικών που διεξάγεται με τη "χορηγία" Δήμου Αθηναίων - ΣΥΡΙΖΑ.

Η αισχρή και χυδαία φρασεολογία του "προοδευτικού" βουλευτή εκφράστηκε από το Facebook και βρήκε αποδοχή στον....εθνικό μας gay, Βαλλιανάτο, που απηύθυνε προσωπική πρόσκληση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στη Βούλα για να...."τη βρούνε" υπό την επήρεια των "απαγορευμένων" και.....(συμπληρώστε εσείς τη συνέχεια..)

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε το μήνυμα που ανάρτησε στο FB με τον Βαλλιανάτο να σχολιάζει πρώτος και καλύτερος

"Σφάζουν" Σύρους πρόσφυγες στα τουρκικά νοσοκομεία για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ποιός είναι λοιπόν ο "σφαγέας" μόγγολε Ερντογάν...;

Την ώρα που ο Ερντογάν έχει το θράσος να αποκαλεί τον Άσαντ "σφαγέα" αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το βάρβαρο παρελθόν τους, καθώς χρησιμοποιούν τους Σύρους πρόσφυγες που είχαν την ατυχία να τραυματιστούν, για το πολύ επικερδές εμπόριο οργάνων.
Τούρκοι σφάζουν τραυματίες και πωλούν τα όργανά τους! Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Λιβάνου, μία βιομηχανία φρίκης έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία, με τη συμμετοχή μάλιστα των επίσημων αρχών.
Θύματα φέρονται να είναι Σύροι πρόσφυγες που......

"Τα ΝΕΑ": Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος


“ΤΑ ΝΕΑ”: Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος

«Τέλος ανοχής στη Χρυσή Αυγή, με ανοιχτή γραμμή Δήμου Αθηναίων – Αστυνομίας», προαναγγέλλουν τα καθεστωτικά «ΝΕΑ», και εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύουν και τους σκοτεινούς εντολοδότες της. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:
«Άραγε ήταν η πρώτη κανονιά στον ακήρυχτο πόλεμο για τις δημοτικές εκλογές του 2014 στην Αθήνα; Ή μήπως ήταν η αρχή του τέλους στα συσσίτια και στις αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες» που οργανώνει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή; Ανεξαρτήτως του ποια είναι η απάντηση, η Πλατεία Συντάγματος έγινε χθες μάρτυρας της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Γιώργο Καμίνη και στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο δήμαρχος εμφανίζεται πλέον διατεθειμένος να ......

Το κατάλαβαν αλλά συνεχίζουν να το υπερασπίζονται οι κουτόφραγκοι...Στη Μ. Βρετανία παραδέχονται ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο έχει αποτύχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού think tank Demos που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Daily Mail οι λευκοί Βρετανοί "υποχωρούν" από περιοχές όπου κυριαρχεί κάποια από τις εθνικές μειονότητες (μη Βρετανοί) που κατοικούν αυτή την στιγμή στην Μ.Βρετανία. Σύμφωνα με την έρευνα οι λευκοί Βρετανοί παύουν να κατοικούν σε περιοχές όπου εγκαθίστανται μαζικά ξένοι και αντικαθίστανται από μετανάστες και άλλες μειονότητες δημιουργώντας έτσι ενα αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ μείωσης του πληθυσμού τους σε αυτές τις περιοχές καθιστώντας τους ίδιους μειονότητα.


Ως αποτέλεσμα, σχεδόν οι....

Υπάρχουν πολιτισμοί και πολιτισμοί...Στην Τουρκία ας πούμε το 62% των ανδρών συμφωνεί με τον ξυλοδαρμό των γυναικών!!!


Σύμφωνα με πρόσφατη είδηση, το ποσοστό δολοφονιών γυναικών στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 1400%, μεταξύ των ετών 2002 και 2009.



Το Ισλάμ έχει μια εμφανώς προοδευτική στάση απέναντι στις γυναίκες με τον Μωάμεθ να δηλώνει ότι.....

"Καθημερινή": Η Χρυσή Αυγή θα καταπλήξει τον κόσμο με τα ποσοστά της στις ευρωεκλογές!

Κρίση… ειλικρίνειας έχει πιάσει τελευταία την καθεστωτική «Καθημερινή». Έτσι, πέραν του γνωστού δημοσιεύματος -προ ολίγων ημερών- που έκανε λόγο για ποσοστά ακόμα και 20% του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στις επικείμενες ευρωεκλογές (σ’ έναν χρόνο από τώρα), στο λαμπριάτικο φύλλο υπάρχει άρθρο με τίτλο «Προβληματισμός στο πρωθυπουργικό γραφείο για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα γκάλοπ», με το εξής περιεχόμενο:

«Θα καταπλήξουμε δυσάρεστα το παγκόσμιο κοινό στις επικείμενες ευρωεκλογές». Η φράση ανήκει σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και, όχι, δεν αφορά την εκλογική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως, αποτελεί παραδοχή της αυξανόμενης επιρροής της Χρυσής Αυγής σε.....