Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Καλά χριστούγεννα στους Έλληνες, «άι σιχτίρ» στους νεοταξίτες.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Συνήθως τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων αφιερώνουμε ευχές.
Η Ελλάδα πέρασε πολλές φορές δύσκολα χρόνια υπό κατοχή, από τα αρχαία χρόνια πολλοί επεδίωξαν να την σφετεριστούν, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους Πέρσες, τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Τούρκους, τους Γερμανούς;
Όλοι κατόρθωσαν να καταλάβουν τα Ελληνικά χώματα μα κανένας τους την Ελληνική ψυχή.
Σήμερα πάλι η Ελλάδα μας βρίσκεται, χάρη στα «μπουμπούκια» της πολιτικής, υπό κατοχή. Ο λαός μας δέχεται...

Ο Εικοσιεπτάχρονος Ιωάννης (Γιάννης) Φιντανάκης, που γεννήθηκε στην Αμερική, υπηρετεί σήμερα εθελοντικά στο πεζικό του Ελληνικού Στρατού. Πόσο συνηθισμένο είναι αυτό???

Όταν μίλησα με τον υπάλληλο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας (των ΗΠΑ) στην Ελλάδα, μου δήλωσε, ότι ήταν η πρώτη φορά που έτυχε ν' ακούσει ποτέ, για την εθελοντική θητεία κάποιου στον ελληνικό στρατό. Μου αναφέρθηκε επίσης από το προξενικό γραφείο της Πρεσβείας, ότι σε μια άλλη επίσημη συμπτωματική περίπτωση, ήταν από έναν νεαρό άνδρα που είχε υπηρετήσει εθελοντικά στον Ελληνικό στρατό και είχε πεθάνει σε ηλικία 18 υπερασπίζοντας την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 1941. Ένας άλλος υπάλληλος του προξενείου, που ασχολείται με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον  Ελληνικό στρατό, μου είπε ότι ήταν στη πρεσβεία τέσσερα χρόνια και ποτέ δεν είχε ακούσει για οποιασδήποτε εθελοντική υπηρεσία Ελληνοαμερικανού.
«Είναι νομοθετημένη η Εθελοντική υπηρεσία στον Ελληνικό Στρατό, διάρκειας ενός χρόνου», συνέχισε. «Για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να λάβει κανείς την ελληνική ιθαγένεια».
Ο Φιντανάκης επέδειξε μεγάλη υπομονή, καθώς...

Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν: Θα έχω μέλλον;

Δέκα μικρές συμβουλές για ευχάριστα Χριστούγεννα

1) Μην ανοίγετε ποτέ την τηλεόρασή σας τα πρωινά, (χαλάει την διάθεση), αν αντέχετε μην την ανοίγετε ούτε μεσημέρι, ούτε βράδυ.
2) Μην πιστεύετε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί, γιατί θα απογοητευτείτε σίγουρα.
3) Όταν βρίσκεστε κοντά σε πολιτικούς ή άλλα δημόσια πρόσωπα να βαστάτε γερά το πορτοφόλι σας γιατί κινδυνεύει.
4) Αν έχετε...

Ολόκληρη η συγκλονιστική,χθεσινή, ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή



μετά το 1:01' ξεκινάει
Απολαύστε τη

"Χορηγός" και επίσημα η Ντόρα της Δημοκρατικής Αριστεράς του Κουβέλη...

Τι συμπονετική γυναίκα...
Τι διάθεση για προσφορά είναι αυτή.
Μας συγκινεί.

Δουλευόμαστε έχουμε την εντύπωση κανονικότατα.
Από που και ως που η Ντόρα 'χρηματοδοτεί' την Δημοκρατική Αριστερά;
Κόπτεται τόσο πολύ για...

Από Jeffrey σε Γιώργο κι από Gayle σε Σοφία Παπανδρέου

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα όνομα κανενός, αλλά όταν κάποιος «επώνυμος» ξαφνικά  αποφασίζει να αλλάξει το όνομά του  μπορεί κάτι να συμβαίνει. Για τον  Jeffrey-Γιώργο δε θα γράψω τίποτα, έχουν γραφεί αρκετά. Το θέμα είναι πώς και η αδελφή του Gayle  ενώ μέχρι τα 24 χρόνια της είχε επίσημα αυτό το όνομα ξαφνικά μετατρέπεται σε Σοφία. 
Αν η κ. Παπανδρέου δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο δε θα ασχολιόμουν με το θέμα, δικαίωμά της  να αλλάξει το όνομά της όσες φορές θέλει. Αλλά ΕΙΝΑΙ πολιτικό πρόσωπο. Είναι πρόεδρος... του Πνευματικού Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου που τα 3 τελευταία χρόνια επιδοτήθηκε με 725,000 ευρώ από χρήματα των φορολογουμένων. Είναι αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου που έλαβε το ίδιο ποσό. Είναι ιδιοκτήτρια του....

Ευχαριστούμε το MEGA, που διαβάζει ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ...



http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

 Με μια βαθειά συναισθηματική ομιλία ο, πρόσφατα διαγραφείς από την Κ.Ο. του ΠαΣο.Κ., Βαγγέλης Παπαχρήστος, είχε το σθένος να πει και δεύτερο "ΟΧΙ", μέσα σε μια εβδομάδα στην κατοχική κυβέρνηση.

Είπε "ΟΧΙ" στον προϋπολογισμό.
Θα το καταψηφίσει, λέγοντας ότι βυθίζει τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση και οδηγεί σε περαιτέρω κοινωνική κατάθλιψη.
Εύγε...
Βουλή των Ελλήνων 23/12/2010

Να φανταστούμε ότι θα διαγραφεί και από το Πα.Σο.Κ....

Τέλλογλου: Ψέμα και Προπαγάνδα υπέρ των γενίτσαρων

Ο Τέλλογλου ξεκίνησε την εκπομπή του με την κλασική διατεταγμένη επίθεση στον Καραμανλή . Αξέχαστο έμεινε στους Αμερικάνους το Βέτο. Μαζί με τα Σκόπια ...έμεινε έξω από το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία κι έπεσε η φιλοαμερικανική κυβέρνηση κι ανατράπηκαν όλα.
"Το βέτο φταίει που οι Σκοπιανοί διεκδικούν περιουσίες!" Τι λες ρε Τέλλογλου;;; Τι μας λες ρε Τέλλογλου...εξυπνάκια ;;;
Το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε ιθαγένεια στα παιδιά των γενίτσαρων που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ, με τους Βούλγαρους και τον Τίτο. Ο Καραμανλής τους παρέπεμψε απλά στη Δικαιοσύνη.
Εδώ διεκδικούν ολόκληρη τη Μακεδονία τα τελευταία 100 χρόνια ΕΠΙΣΗΜΑ. Το βέτο του Καραμανλή περίμεναν να διεκδικήσουν τα κοτέτσια που άφησαν;;;
Εδώ και 60 χρόνια θέτουν θέμα...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.


Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από....

Πόσοι έφυγαν από τη ΝΔ...3; Πάρτε...3 τώρα και ξεμέθυστοι την επόμενη φορά.

Μετά φταίμε εμείς όταν τους τα 'χώνουμε' και τους αποκαλούμε συκοφάντες...
Ρε παιδιά την παλεύετε;

Γράφανε(οι γνωστοί parapolitikoi) πριν 2 μέρες, ότι ετοιμάζεται νέο κύμα φυγής βουλευτών της ΝΔ για το κόμμα της κόρης του Αποστάτη.

Μάλιστα είχατε βρει και τον αριθμό.

3 λέγατε ετοιμάζουν βαλίτσες και ζώνουν τα φίδια το επιτελείο Σαμαρά αλλά και...

Γιατί επιλέχθηκε ως στόχος η Ελλάδα;

Το όλο εγχείρημα της Eλληνικής κυβέρνησης στην αρχική του μορφή παρουσιάζεται πως δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στην απονομή της δικαιοσύνης στην ελληνική κοινωνία, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, στην καταπολέμηση του λεγομένου χαρτοβασιλείου των φακέλων, στην οικολογική προστασία, λόγω της μείωσης κατανάλωσης χαρτιού στην εν γένει άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών...

Πίσω όμως, από όλη αυτή την πρωτοβουλία που δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ως ήδη αναλύσαμε υποκρύπτεται η....

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θέλουν να μας κουφάνουν- τελείως !

Θα κουφαθούμε τελείως με την κυβέρνηση αυτή και τον πρωθυπουργό. Αφού δεν έχουν αίσθηση του τι λένε καταλαβαίνει κανείς που πάει η χώρα. Έστειλαν λοιπόν σήμερα πρωί – πρωί συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο περιοδικό Newsweek όπου ο πρωθυπουργός απαντά σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες. Και τι λέει:
«Οι μεταρρυθμίσεις είχαν καθυστερήσει πολύ. Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, ωστόσο υπήρξε και μια από τις πλέον κακοδιοικούμενες. Η παγκόσμια οικονομική κρίση υπογράμμισε όλες τις αδυναμίες μας».
Αρκεί ως εδώ η συνέντευξη καθώς η λογική του “υπάρχουν λεφτά” καλύπτει τα πάντα. Ο κ. Παπανδρέου ανακάλυψε εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν λεφτά αλλά ότι τα… φάγαμε όλοι μαζί, όπως είπε και το δεξί του χέρι. Δηλαδή θα τρελαθούμε εντελώς. Τι μας λένε; Ότι...

Ποιός διαφωνεί..;

Ψηφίστηκαν στις ΗΠΑ τα πρώτα μέτρα περιορισμού της πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών(FCC), ψήφισε σήμερα τους πρώτους κανονισμούς για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σημειωτέον, ότι για πρώτη φόρα ορίζονται κανονισμοί για την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Οι κανονισμού αυτοί, εξασφαλίζουν στους χρήστες του Διαδικτύου από το σπίτι, απρόσκοπτη πρόσβαση σε κάθε νόμιμο διαδικτυακό περιεχόμενο. Ωστόσο οι χρήστες του διαδικτύου μέσω κινητών τηλεφώνων δεν θα έχουν την ίδια ελευθερία πρόσβασης , διότι η υπηρεσία αποφάσισε  να κρατήσει  τα ασύρματα δίκτυα σχετικά ελεύθερα, ώστε να αποφευχθεί το μπλοκάρισμα, είτε η μείωση της ταχύτητας του διαδικτύου.
Σε δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε...

Σήμεια από την ομιλία κόλαφο του πρώην βουλευτή του Πα.Σο.Κ., Βασίλη Οικονόμου

"Με χρέος 400 δις ευρώ σε ποιόν πλανήτη θα δανειστούμε;"

"Μια χωλερική χώρα δημιουργείται με αυτό τον προϋπολογισμό και με αυτή την οικονομική πολιτική"

"Γενναία πατριωτική πολιτική αποκαλείται το μνημόνιο;"
"Ντροπή..."
"Ελπίζετε ότι θα...

Οι μεγάλοι (καθυστερημένοι) οφειλέτες του ΙΚΑ

"Τα ΝΕΑ"

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ NOVA

 Του Αρχιμ. Δαβίδ Τσελίκα

Όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε αντιληφθεί ότι η υλιστική εποχή μας δεν ευνοεί το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, το χαρούμενο μήνυμα της ενανθρώπισης του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, την αλλαγή της ζωής μας με βίωμα αληθινής αγάπης, θυσίας και εσωτερικής ειρήνης. Πόσοι όμως από μας έχουν διαπιστώσει ότι οι παραστάσεις που μας προβάλλονται έχουν εκτός από τα κέρδη των αγορών και θρησκευτικούς στόχους;
Ενώ λοιπόν ο Χριστός έφθασε να απουσιάζει σχεδόν παντελώς από τα τηλεοπτικά Χριστούγεννα, εντούτοις τα τελευταία χρόνια βλασφημείται συστηματικά κατά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και των Χριστουγέννων από τα....

Οι νέες φορολογικές κλίμακες και η παρακράτηση φόρου

Μεγαλύτερες κρατήσεις φόρου έχει ένας µισθωτός στον ιδιωτικότοµέα, σε σχέση µε έναν δηµόσιο υπάλληλο µε τις ίδιες ακριβώς αποδοχές, σύµφωνα µε τα παραδείγµατα της εγκυκλίου του υπουργείου Οικονοµικών για την παρακράτηση φόρου εισοδήµατος από 1/1/2011.

Ενας άγαµος εργαζόµενος στον ιδιωτικό τοµέα µε καθαρές αποδοχές 1.850 ευρώ τον µήνα έχει παρακράτηση φόρου 223,3 ευρώ, έναντι 181,57 ευρώ ενός δηµοσίου υπαλλήλου µε τον ίδιο ακριβώς µισθό. ∆ηλαδή, 23% µεγαλύτερη.

Στον ίδιο µισθωτό παρακρατούνται....

Νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας...

Για την αυξημένη πιθανότητα υποβάθμισης της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας τον προσεχή Ιανουάριο προειδοποίησε χθες ο οίκος Fitch. Σε ανακοίνωσή του ο οίκος έθεσε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδος σε καθεστώς επιτήρησης με προοπτική υποβάθμισης (rating watch negative). Σύμφωνα με την πολιτική του οίκου, ο χαρακτηρισμός επιτήρηση (rating watch negative) αντανακλά την αυξημένη πιθανότητα υποβάθμισης.
Η αξιολόγηση αναμένεται να...

Η ενδοπασοκική κατακραυγή

EΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ στενά την επικαιρότητα, σε πείσμα των καιρών που μας θέλουν παγκοσμιοποιημένους αρχιμαγείρους, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίζουν πως σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να βγαίνουν από το καβούκι τους οι κυβερνητικοί βουλευτές, εκτός εκείνων που ήδη έχουν παραιτηθεί ή διαγραφεί και εναντιώνονται στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησής τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεσπαθώσει μη αντέχοντας άλλο την κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.


ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, φάνηκε για μια ακόμη φορά,