Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015

Kontra Channel: "Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα στις εκλογές, ότι και να δείχνουν οι δημοσκοπήσεις..." - ΒΙΝΤΕΟ

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, με παρουσιαστή τον Γ. Παπαγιάννη και το Ν. Βέλιο, σχολίασε τις δημοσιοποιημένες δημοσκοπήσεις και τα μελλοντικά αποτελέσματα των εκλογών που κάνουν σαφές 3 πράγματα:
- Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά
- ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ είναι ανύπαρκτοι κοινωνικά
και ότι και να κάνουν οι καθεστωτικοί σαλτιμπάγκοι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτη δύναμη με διαφορά από τον 4ο...

Δείτε το βίντεο..

Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η λαθρομετανάστευση και ένα tweet της Ντόρας

Γράφει ο Αινείας

Καθημερινά δημοσκοπικές εταιρείες, και διαφημιστικές/ερευνών επιτελούν τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις με σκοπό να καταγράφουν την τάση του εκλογικού κόμματος καθημερινά για λογαριασμό κομμάτων - πρεσβειών - στοών.

Μετά το μακελειό από τους τζιχαντιστές στη Γαλλία, και σε συνδυασμό με την άθλια παρουσία του Σαμαρά στον Έβρο που μίλησε για τους λαθρομετανάστες, για την κοινή γνώμη το κριτήριο επιλογής στις εθνικές εκλογές μετατοπίστηκε από την "οικονομία" στη..."λαθρομετανάστευση".
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο σύμφωνε με αποκλειστικές πληροφορίες "τρέλανε" τους δημοσκόπους που είδαν μια εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά....διψήφια - χωρίς την αναγωγή!!!!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι σε περιοχές που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση. Υπόλοιπο Αττικής, Α' Αθήνας, Έβρος κτλ η Χρυσή Αυγή σημειώνει ποσοστά που τείνουν να προσεγγίζουν το ποσοστό της ΝΔ και να την απειλούν!!!
Οργισμένοι "δεξιοί" που βλέπουν την πιθανότητα να συμβεί και στην Ελλάδα ότι και στη Γαλλία αναφανδόν στηρίζουν Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές.

Αυτός ήταν και ο λόγος της παρέμβασης μέσω twitter της Μπακογιάννη που....

Διευθυντής "ΒΗΜΑΤΟΣ": "Η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την τρίτη θέση γιατί διαθέτει σκληρούς και αμετάπιστους υποστηρικτές"

Γράφει ο Αντίοχος

Τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα των εκλογών κάνει ο διευθυντής του καθεστωτικού Βήματος, σε άρθρο του με τίτλο «Πρωτιές, ανταγωνισμοί και θύματα των εκλογών-
Οι δυνάμεις και οι συσχετισμοί δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες». Και βέβαια, οι εκτιμήσεις αυτές γίνονται εκ του ασφαλούς, γιατί ο εν λόγω έχει πρόσβαση σε μυστικές δημοσκοπήσεις. Ιδού οι εκτιμήσεις του για τους τρεις πρώτους:
«Έως αυτή την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις και μπορεί να πει κανείς ότι έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Σαμαράς παλεύει με νύχια και με δόντια να....

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Το παρόν άρθρο γράφεται σε πρώτο πρόσωπο, παρ’ όλο που δεν εκφράζει μόνο εμένα, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους. Θεωρώ ευτύχημα που θα μπορέσω τελικά να ψηφίσω και να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος, έστω και μέσα από την φυλακή. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις μεθοδεύσεις τους σκόπευαν όχι μόνο να μην ψηφίζουμε, αλλά ακόμα και να μην αναπνέουμε την ημέρα των εκλογών. Τελικά απέτυχαν παταγωδώς... Για ποιους λόγους όμως ένας Έλληνας ψηφίζει Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, το θάψιμο και την λάσπη των ΜΜΕ και την τρομοκρατία του κράτους και του παρακράτους; Στο κείμενο που ακολουθεί επιχειρούμε να ερμηνεύσουμε αυτό το «φοβερό» πολιτικό φαινόμενο που προκαλεί υστερία σε όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ:
Την πολεμούν κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ όλα τα διεφθαρμένα τσοντοκάναλα του Μπόμπολα (μέγκα), του Αλαφούζου (σκάι), του Κυριακού (αντ1), του Βαρδινογιάννη (σταρ), του Σαμαρά (νέριτ), του Κοντομηνά (άλφα) κ.ο.κ.
Την βρίζουν νυχθημερόν όλα τα....

Antinews: "Εφιάλτης... Η Χρυσή Αυγή παίρνει την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης"

Όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές και η εκλογική τάση θα έχει πλήρως διαμορφωθεί τόσο θα πληθαίνουν και οι φωνές που θα μεταφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα από το δίπολο "Σαμαράς - Τσίπρας" στη.... Χρυσή Αυγή.
Και αυτό γιατί το διακύβευμα δεν θα είναι πια η κυβερνησιμότητα ή "ευρώ ή δραχμή", όπως θέλουν να προβάλλουν τώρα, αλλά το τρομακτικό σενάριο, για το σύστημα, "Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση ή η Χρυσή Αυγή να λάβει εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και να ξαναπάμε σε εκλογές;".
Το τελευταίο θα φέρει αυτόματα την ενδυνάμωση του αυθεντικότερου Λαϊκού Κινήματος της Μεταπολίτευσης που ήρθε με τη δράση του και τα συνθήματά του να ξεριζώσει τη σαπίλα του "κλεπτοκρατικού τόξου" και να εγκαθιδρύσει την αξιοσύνη και την εργατικότητα.
Θα ορίσει και αυτομάτως τη Χρυσή Αυγή σε μοναδικό ρυθμιστή της πολιτικής ζωής.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν όπως παραδέχονται όλοι οι.....

Οι τζιχαντιστές ήρθαν και στην Ελλάδα και απειλούν μέσω συνθημάτων.... Εθνική Αντίσταση με ψήφο στη Χρυσή Αυγή!


Ανοιχτές απειλές από τζιχαντιστές στην Ανατολική Αττικήσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα συνθήματα είναι προάγγελος της μελλοντικής προσπάθειας επιβολής με βία και όπλα της κοινωνικοθρησκευτικής ταυτότητας των αιμοδιψών μουσουλμάνων. Στηρίξτε τη μοναδική πολιτική Δύναμη που μπορεί να εκδιώξει τους τζιχαντιστές που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα με την παρότρυνση της ΝΔ που τους δίνει άσυλο και ιθαγένεια... Κάτι που θα συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και θα χρειαστεί ένα αντίβαρο στις συνειδητές προσπάθειες εξόντωσης του Έθνους μας.

Aνοιχτά απειλούν οι ισλαμιστές στην Ανατολική Αττική. Συνθήματα όπως "θάνατος στους άπιστους" και σχετικού περιεχομένου με κωδικούς και σύμβολα, γραμμένα σε τοίχους,  μάντρες, γήπεδα, κτίρια δήμων της.....

Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαεμμανουήλ κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαεμμανουήλ κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Στα πλήρη ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνονται καταξιωμένοι αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο.
Ένας από αυτούς είναι ο Ταξιάρχος εν αποστρατεία Δημήτριος Παπαεμμανουήλ με πλούσια προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του:
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Μαΐου 1947. Ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ιερολοχίτης και εκ των ιδρυτών των Δυνάμεων Καταδρομών. Αποφοίτησε το έτος 1969 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός Πεζικού. Φοίτησε σε όλα τα.....

Economist: "Η Χρυσή Αυγή θα τερματίσει τρίτη παρά τις φυλακίσεις και τις διώξεις"

Εκτενές ρεπορτάζ κάνει το γνωστότερο οικονομικό περιοδικό "Economist" στις ελληνικές εκλογές και προβλέπει τα αποτελέσματα τους.
Έχοντας γνώση των πραγματικών δημοσκοπήσεων το περιοδικό δεν αφήνει κανένα περιθώριο τη σειρά που θα έχουν τα 3 πρώτα κόμματα, με το ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται πρώτος, τη ΝΔ δεύτερη και τη Χρυσή Αυγή τρίτη και με διαφορά.

Μάλιστα ο αρθρογράφος εκφράζει και την απορία - απόγνωσή του, πώς γίνεται η Χρυσή Αυγή, με όλη την ηγετική της ομάδα στη φυλακή να παραμένει τρίτη δύναμη και σταθερή στα ποσοστά της.

Χαρακτηριστικά΄αναφέρει το άρθρο:
"....η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή πιθανώς θα τερματίσει στην τρίτη θέση, παρά το γεγονός πως ....

για αυτό όλοι οι δεξιοί ψηφίζουν Χρυσή Αυγή...Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χατζημαρκάκης: "Ο Καραμανλής μας βούλιαξε.. Είναι άχρηστος"

Μετά τους κομμουνιστογενείς ΠΑΣΟΚους, Οικονόμου και Γκερέκου, ο Σαμαράς πρόσθεσε στο συνονθύλευμα της ΝΔ και τον Χατζημαρκάκη...
Τον άνθρωπο που το 2010 χαρακτήριζε τον Καραμανλή ως άχρηστο και ως τον κύριο υπεύθυνο που η Ελλάδα βούλιαξε και έβαινε προς την καταστροφή και σήμερα αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνομιλητές του Βενιζέλου...

Για αυτό στη ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει μείνει ούτε...."δεξιός" για δείγμα!

Θυμηθείτε τι έλεγε ο υποψήφιος της ΝΔ για τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδος...

Εφημερίδα "Επένδυση": "Τρίτη Δύναμη η Χρυσή Αυγή.."

Μόνο οι αμετΑΝΟΗΤΟΙ, και καλά αμειβόμενοι, Σαμαροφρουροί και λίγοι τελειωμένοι κομμουνιστές όσο πηγαίνουμε προς τις κάλπες θα εξακολουθούν να δείχνουν "ντέρμπι" για την κατάληψη της πρώτης και τρίτης θέσης στις επερχόμενες εκλογές.

Η τάση έχει ήδη διαμορφωθεί για πρώτη και τρίτη θέση και το καθεστώς ρίχνει όλο του βάρος να διατηρήσει τις δυνάμεις του (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ) και να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες "απώλειες" προς τη Χρυσή Αυγή που καλπάζει.

Ενδεικτικά η εφημερίδα "Επένδυση" σε δημοσκόπηση της δείχνει τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση και τη ΝΔ να έχει αρκετή απόσταση από το ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο νικητής των εκλογών.
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 29,8% έναντι....

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

mme-kindinou-660
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Η ολιγαρχία των πλουτοκρατών και των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που κυβερνούν επί σειρά ετών την Πατρίδα μας, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσασμένο αγώνα για την παλινόρθωση του δικομματισμού, της πόλωσης και των τεχνητών πολιτικών «αδιεξόδων», προκειμένου να διαιωνίσει την τυραννική της εξουσία επί των ελλήνων και τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνει ως απόρροια αυτής.
Η νομοτελειακή κατάρρευση των κλεπτοκρατικών οργανισμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που....