Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

Καμμένος και Κουίκ για MEGA

Πριν από λίγο στο Kontra Channel οι Καμμένος και Κουίκ είπαν αλήθειες που χτυπούν κατευθείαν στην 'καρδιά' του κατεστημένου..
Ο Καμμένος αναφέρθηκε στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα προπαγανδιστικά παιχνίδια που παίζουν με τους πολιτικούς προσπαθώντας να χειραγωγήσυον την κοινή γνώμη, ενώ τους αποκάλεσε 'γελοίους' και ανάξιους αναφοράς..
Ο Κουίκ με τη σειρά του...

Όλη η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή...Όλη; Όχι!!!

Υπάρχει το δικό μας "Γαλατικό Χωριό"...

ΣΕΠΤ.1999: Τριπλασιασμός δανείων για αγορά μετοχών ! Το έγκλημα της Εθνικής αφαίμαξης, δια χειρός Σημίτη.

Απόφαση –«σωσίβιο» στους αεριτζήδες του ΧΑΑ!


Στα  μέσα  Σεπτεμβρίου του  1999 προέκυψαν ξαφνικά δύο σημαντικά  προβλήματα. Το πρώτο αφορούσε  την ενίσχυση του πληθωρισμού από αιτία που μέχρι τότε δεν  μπορούσε να  υπολογισθεί. Επρόκειτο για...

Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα

Οι συνωμοσιολόγοι και οι "γραφικοί" παίρνουν την εκδίκησή τους...



Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και «εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.
Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι απλώς η πραγματικότητα. Διαβάστε το…

Βρέθηκε η δουλειά των ονείρων σου...

Αν ψάχνεις καλά και σωστά βρίσκεις...

Wikileaks: Η Goldman Sachs από το 2009 μιλούσε για χρεοκοπία της Ελλάδας...

Και που το ήξεραν αυτά τα 'καλόπαιδα' άραγε;
Αν δεν πάει κάπου το μυαλό σας μπορείτε να ρωτήσετε τον Σημίτη, τον Γιάννο, τον Αλογοσκούφη και φυσικά το δίδυμο της συμφοράς ΓΑΠ - ΠΑΠ..
Σίγουρα μπορούν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες


Την ώρα που η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έδειχναν ότι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για το μέλλον της Ελλάδας, η Goldman Sachs παρουσίαζε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.
Στο τηλεγράφημα 09FRANKFURT687 που έστειλε το προξενείο των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη με θέμα «Η ΕΚΤ θεωρεί τη δημοσιονομική κρίση στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και την Ευρωζώνη ως διαχειρίσιμη», υπάρχει η άποψη του κ. Ντ. Σουμάχερ της Goldman Sachs ότι είναι πιθανό να χρεοκοπήσει η Ελλάδα!(Ρε τον μπαγάσα..."Κάλχας") Μάλιστα, ο άνθρωπος της Goldman προχωράει από τις 12 Μαρτίου του 2009 σε προβλέψεις που...

Κλεισούρα Καστοριάς. Χρονικό της σφαγής της 5ης Απριλίου 1944 στην Κλεισούρα Καστοριάς από τους Γερμανούς κατακτητές


Άρθρο στην εφημερίδα Καστοριανός Πολίτης, έτος 2ο, φ. 74,23 Μαΐου 2003
Σιώκης Δημ. Νικόλαος Θεολόγος - Υποψ. Διδάκτορας


Είναι γνωστό σε όλη την ανθρωπότητα ότι η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση σε θυσίες υπέρ της ελευθερίας. Σε ποιο κεφάλαιο της ιστορίας θα ανατρέξουμε και δεν θα συναντήσουμε σφαγές, ολοκαυτώματα και τόσα άλλα δεινά που διέπραξαν οι εκάστοτε επιδρομείς κατακτητές, που κατά καιρούς επιβουλεύονταν τον ιερό αυτό τόπο, τη γη αυτή που αιώνες ολάκερους ποτίζεται με το αίμα των ηρωικών παιδιών της και αναζωογονείται απ’ αυτό προσφέροντάς τους την αιώνια μνήμη από τους απογόνους τους με τους διάσπαρτους στην ελληνική γη τύμβους και τα κενοτάφια, που έχουν στηθεί σε ανάμνηση της θυσίας τους.

Ποια είναι όμως η ιστορική περίοδος κατά την οποία εκτυλίχθηκαν τα όσα σήμερα ενθυμούμαστε εδώ;

Για να μαθένετε ποιοί τα έφαγαν αλλά ποιοί τώρα "κάνουν την... πάπια"

Η εταιρεία του δημοσίου ΘΕΜΙΣ Α.Ε. ανέλαβε διάφορα έργα μεταξύ 1999-2003. Από σήμερα αρχίζουμε την δημοσιοποίηση εμπιστευτικών και μη, εγγράφων, από τα οποία προκύπτει μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ, πως προϋπολογισμός έργων αξίας 3δις δραχμών, κατέληγε να φθάνει μετά την παρέλευση λίγων ετών στα 33 δις !!!! Και όμως είναι αλήθεια, και όμως ξέρουμε ποιοι τα έφαγαν, με ονόματα και διευθύνσεις και όμως όλοι τους είναι ελεύθεροι και πίνουν στην υγεία των κορόϊδων, στην υγεία των ελλήνων πολιτών.

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (νυν) με 342 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του!


Είναι από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους, εκλέγεται πάνω από 3 τριετίες, έχει χρηματίσει Υπουργός σε διαφορετικά Υπουργεία, είναι  παντρεμένος, οπαδός του Ολυμπιακού και πέρασε ιλαρά όταν ήταν 6 χρονών.
Σύμφωνα με φήμες που γίνονται όλο και πιό έντονες και προέρχονται από αξιόπιστες πηγές του ΣΔΟΕ, ο Υπουργός έχει το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων σε δολάρια.
Πώς θα σας φαινόταν μια τέτοια είδηση;

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝN: ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ», ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ»

O γνωστός, πολύ γνωστός, μα πάρα πολύ γνωστός, μεγαλοαπατεώνας του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, ο άνθρωπος που σχεδίασε και εφάρμοσε την οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδας και του ευρώ George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!  
Εάν κάτι παρόμοιο είχε γίνει με οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό, μόνο ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σ’ αυτή τη χώρα…   Γιατί ο ανεπαρκέστατος Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τον εκπρόσωπο της Νέας Τάξης πραγμάτων, το μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος, να τον επισκεφτεί;
  Μήπως, για να...

Ο ΓΑΠ έπιασε ΔΗ.ΑΡΙ και περιμένει κι άλλους...

Πολλοί είναι αυτοί που απογοητευμένοι από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική διάλυση που διανύουμε, λένε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν και δεν ιδρώνει το αυτί τους από παράπονα των πολιτών. Αυτό ίσως παλιότερα στην προ Μνημονίου εποχή να ίσχυε. Πλέον η κυβέρνηση έχει στραφεί εναντίον των “ παιδιών” της, εναντίον δημοσίων υπαλλήλων, εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και εναντίον όλων όσων τόσα χρόνια βόλευε για να έχει έναν ισχυρό κομματικό στρατό. Συνεπώς,

ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ITGI ... Και κάποιες περιέργες συμπτώσεις..

 Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι προηγήθηκε η ανακοίνωση αναβολής του έργου, Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, από τη Βουλγαρική Κυβένρηση πριν 2 εβδομάδες...
Ο Παπούλιας βέβαια 'φώναζε', πριν 4 μήνες, ότι ορισμένοι βάζουν τρικολοποδιές στο έργο..
Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως έχει σιωπήσει εκκωφαντικά..
Μήπως είναι ειλημμένη απόφαση να προωθήσουμε τους 'συμμαχικούς' αγωγούς και όχι τους 'Ρωσικούς';

Την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του, Ιλχάμ Αλίγιεφ.

Τον κ. Παπούλια συνοδεύουν...

Φανερώθηκε επιτέλους ο πραγματικός σύμβουλος του ΓΑΠ

Τις κατάλληλες στιγμές 'φανερώνεται' ο "μεσσίας"...

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Πεταλωτή. Είναι ο Αντώνης Κανάκης


Φήμες θέλουν στον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο Γιώργος Παπανδρέου να αντικαθιστά τον κύριο Πεταλωτή με τον δημοσιογράφο-παραγωγό του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη! Στην απόφαση αυτή οδηγείται ο πρωθυπουργός, έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη διασπορά ψευδών ειδήσεων για ακόμη μια φορά από τον εν λόγω δημοσιογράφο! Η ιστορία με τον....

Αυτό είναι που λέμε, "από το κακό στο χειρότερο"

Διαβάστε την είδηση και πείτε μας αν το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό δεν ήταν η φράση: "Από το κακό, στο χειρότερο"

Νατα μας... Οι αντικαθεστωτικοί ξεμένουν από οικονομικούς πόρους και σκέφτονται να πουλήσουν Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο..

 Ελάτε τώρα.. Σιγά μην το πωλήσουν στους 'συμμάχους'... Αυτοί ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την 'ειρήνη'..

Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί που μάχονται εναντίον των δυνάμεων του Μουαμάρ Καντάφι αντιμετωπίζουν προβλήματα εξεύρεσης οικονομικών πόρων για τη συνέχιση του αγώνα τους και για αυτό θέλουν να αρχίσουν ξανά τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου, που έχουν διακοπεί μετά την επιβολή κυρώσεων και οικονομικής φύσεως, από τη διεθνή κοινότητα στη Λιβύη.

Τις εκτιμήσεις αυτές...

Καλλιεργεί εχθροπάθεια και ο "αριστερός" Κουνδούρος. Κτήνη αποκαλεί τους λαθρομετανάστες και σιωνιστικό το Ισραήλ

Καστανίδη τρέχα να προλάβεις το νόμο....
Αρχίζουν και μιλάνε πολλοί και μπορεί να ξυπνήσει ο κόσμος...

Συνέντευξη Βελόπουλου στο anti-ntp.blogspot.com

Μιλάμε για μεγάλες διαμεσολαβητικές επιτυχίες ο ΓΑΠ

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Λιβύης, Αμπντουλάτι Ομπέιντι, με τον ΓΑΠ (παρών και ο Δρούτσας) και τις διθυρμαβικές δηλώσεις και ρεπορτάζ για τον ουσιαστικό ρόλο - διαπραγματευτή του ΓΑΠ στον πολεμο της Λιβύης.
 Χαρακτηριστικά ο Δρούτσας δήλωνε:

«η Ελλάδα, στην προσπάθεια για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, θα συνεχίσει να προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες. Είμαστε σε επαφή με όλους τους εταίρους και συμμάχους μας, θα τους ενημερώσουμε για τις σημερινές μας επαφές, καθώς και για τις σκέψεις και προτάσεις της Ελλάδας».

Και τι λέτε ότι συνέβη στα πλαίσια της αναβάθμισης της Ελλάδας στη διαπραγμάτευση με τον Καντάφι:

Καζακστάν: Επανεξελέγη εν μέσω μνημειώδους νοθείας ο Ναζαρμπάγεφ με 95% αφού τον ψήφισε και ο "αντίπαλός" του :))


«Οι προεδρικές εκλογές στο Καζακστάν δεν ήταν πραγματικά δημοκρατικές, ανακοίνωσαν οι παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)».Ε και; Τα ίδια συμπεράσματα δεν είχαν βγάλει και στις τελευταίες εκλογές το 2008 οι παρατηρητές του Ευθυμίου; Δεν τα ήξερε ο Ευθυμίου πέρσι που έκαναν τη σύνοδό του ΟΑΣΕ στην Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν, και καθόταν δίπλα του και άκουγε τον Ναζαρμπάγεφ να μιλάει επί μισή ώρα; Αλλά το ότι είναι ο τελευταίος κομμουνιστής δικτάτορας στον πλανήτη δεν τους αποτρέπει από το να τον κάνουν επίσημο συνομιλητή τους; ΓΙΑΤΙ; Πολύ ΑΠΛΑ:

Μιχελάκης: Έχετε τα κότσια Πα.Σο.Κοι για έλεγχο 'πόθεν έσχες' από το 74 μέχρι σήμερα; Αν αποδειχθεί κάτι παράνομο, κατάσχεση περιουσίας... Τολμάτε 'αδιάφθοροι';

 «Αοριστολογίες και υπεκφυγές δεν καλύπτουν, αλλά καθιστούν ακόμη πιο ύποπτη την αδράνεια της κυβέρνησης. Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών, το Δεκέμβριο του 2009, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς είχε καταθέσει συγκεκριμένο πλαίσιο για την εμπέδωση της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Ενώ, όμως, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι συμφωνούσε, δεν έκανε απολύτως τίποτε.  Θυμίζουμε ακόμη...