Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 15, 2014

Γ.Επιτήδειος: Οι αποτυχημένες πολιτικές των μνημονίων ωθούν τους νέους επιστήμονες στην μετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Γεώργιος Επιτήδειος, στο πλαίσιο της δράσης του Ευρωεπιμελητηρίου «60΄΄ για την επιχειρηματικότητα», τόνισε τις τραγικές συνέπειες που προκάλεσε στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων επιστημόνων της χώρας μας η εφαρμογή των αλλεπάλληλων προδοτικών μνημονίων, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μία πραγματικά Εθνική ηγεσία θα μπορούσε να τις ανατρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Απίστευτο: O Τούρκος αντιπρόεδρος προελαύνει στην Θράκη με οθωμανικά στρατιωτικά εμβατήρια - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αριστεροί και δεξιοί μαζάνθρωποι ακόμα κοιμούνται μέσα στον υλιστικό ύπνο τους, ενώ η πατρίδα προδίδεται από τους ανθέλληνες καθημερινά. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται μόνη εναντίον ΟΛΩΝ υπέρ της επιβίωσης του Ελληνισμόυ.

Ξεσάλωσαν οι τουρκοι παραμονές της μαύρης επετείου του Αττίλα του 1974 στην Θράκη μας
Σωρεία προκλήσεων το Σαββατοκύριακο στην Θράκη με την εισβολή του βουλευτή των Γκρίζων λύκων Λουτφού Τουρκάν, που αλώνισε ανενόχλητος στον νομό Ροδόπης. Η προδοτική συγκυβέρνηση έδωσε την ευχαρίστηση στον τούρκο βουλευτή να νοιώσει σαν Πασάς στο τσιφλίκι του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Νέο ρεσιτάλ γελοιότητας από Κλάπα και Ντογιάκο: Πολέμησε στο Βιετνάμ η κυνηγετική καραμπίνα του Κασιδιάρη!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι τύποι είναι θλιβεροί. Εκτός αυτού είναι και τελείως άσχετοι, με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται διαρκώς στο πανελλήνιο.

Περιπαίζοντας προ μερικών μηνών τους νοσηρούς πολιτικούς εγκεφάλους αλλά και τους επίορκους δικαστικούς και τους δημοσιογραφικούς «προστάτες» της ψευτοδημοκρατίας, οι οποίοι επιχειρούσαν μετά φανατισμού να πείσουν την κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είχε δηλώσει από βήματος της Βουλής πως ήταν άρτι αφιχθείς από επίπονη στρατιωτική εκπαίδευση στο Αφγανιστάν!

Φαίνεται όμως πως στην ανεκδιήγητη κοινοβουλευτική Μπανανία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η εμπόλεμη κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ πρόσφατο γεγονός για να χαρακτηρίσει τον «εγκληματικό» χαρακτήρα του συναγωνιστή Κασιδιάρη. Έπρεπε να επινοηθεί κάτι πολύ πιο... προσιτό και στομφώδες για να πειστεί ο μέσος ψηφοφόρος των κομμάτων της κλεπτοκρατίας για την ορθότητα μιας παράλογης καθ’ όλα απόφασης των ανακριτικών αρχών. Κάπως έτσι, επίορκοι δικαστικοί οι οποίοι ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου, έφτασαν στο σημείο να...

Πατριωτισμός και κέρδος - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός" με αφορμή το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Η Χρυσή Αυγή ως γνωστόν κατέθεσε και αυτή πρόταση, προκειμένου να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την πώληση τμήματος της Δ.Ε.Η. Είμαστε ενάντια στην πώληση αυτή, η οποία αποτελεί μέρος του γενικού ξεπουλήματος της χώρας προκειμένου να ευημερήσουν οι αριθμοί των ενταύθα, αλλά και των διεθνών τοκογλύφων. Να ευημερήσουν εις βάρος όχι μόνον της υλικής ευημερίας του λαού, αλλά προπάντων και για μας αυτό είναι σημαντικότερο της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Είναι γεγονός ότι το κομματικό κράτος όπως λειτούργησε με τις μίζες, τις ρεμούλες, τους διορισμούς από το παράθυρο και άλλα πολλά, έχει βλάψει καίριους τομείς της εθνικής οικονομίας ανάμεσα στους οποίους βεβαίως και μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες κυριολεκτικά χρεωκόπησε. Μεγάλη ευθύνη στην άθλια αυτή πολιτική του κομματικού κράτους έπαιξαν και οι κατ' επάγγελμα εργατοπατέρες σε πλήρη συνεννόηση με τα κομματικά τους αφεντικά.

Το γεγονός όμως ότι κάποιοι αποδείχθηκαν ανίκανοι και επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλύσουμε το κράτος, να διαλύσουμε την εθνική οικονομία. Μία τέτοια πρακτική θυμίζει το γνωστό λαϊκό γνωμικό "πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι".

Η θέση της Χρυσής Αυγής επί του θέματος είναι ξεκάθαρη. Οι κρίσιμοι τομείς της δημόσιας οικονομίας κρίσιμοι για την επιβίωση του έθνους και την ύπαρξη μιας εθνικής οικονομίας πρέπει...

Οι τροϊκανοί διατάζουν τον Σαμαρά: «Πούλα τα πάντα»!


Οι τροϊκανοί διατάζουν τον Σαμαρά: «Πούλα τα πάντα»!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση, με την τρόικα να μην ενδιαφέρεται για την συνεχιζόμενη πολιτική αποδυνάμωση του Σαμαρά και της παρέας του, αλλά μόνο για την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων. «Αν θέλετε να κάνετε φοροελαφρύνσεις πουλήστε τα πάντα» είναι το μήνυμα της τρόικα προς την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η περίφημη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης να εξελίσσεται σ΄ένα ποικιλόμορφο Βατερλό.
Οι σκληρές αποφάσεις θα παρθούν, απ ΄ό,τι φαίνεται, τον Σεπτέμβριο, παρά τις συνεχείς συναντήσεις που έχουν τα στελέχη της τρόικα με τους υπουργούς και τους λοιπούς παράγοντες της ελληνόφωνης κυβέρνησης. Τα διάφορα παπαγαλάκια του Σαμαρά και του Βενιζέλου, παραποιώντας πλήρως την......

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά τςη Χρυσής Αυγής: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος


Απεφάνθη σήμερα το δικαστικό συμβούλιο σχετικά με τη διαφωνία εισαγγελέα Ντογιάκου και των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου αναφορικά με την ποινική μεταχείριση του βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου.

Αποφασίστηκε, να επιβληθεί στον Συναγωνιστή Νίκο Μίχο η ποινή του κατ’ οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα μπορεί να μεταβαίνει στη Βουλή για άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Να τονίσουμε πως ο Συναγωνιστής Μίχος είναι ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που του επιβάλλεται ο κατ΄ οίκον περιορισμός μετά τους Συναγωνιστές Δημήτρη Κουκούτση και Ελένη Ζαρούλια.
Την ίδια ώρα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και......

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΛΑΙΜΟ 80ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ. ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ…

Αλβανοισκιζουν ελληνικη σημαια 
Στην εποχή του «νόμου και της τάξης» του Σαμαρά, μια 80χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα στη Λάρισα, έκανε το μοιραίο «λάθος» να φορέσει το σταυρό της και να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης.
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκαν δύο κατσαπλιάδες και της βούτηξαν το σταυρό. Επρόκειτο για δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από την Αλβανία, οι οποίοι χτύπησαν κι έφυγαν. Αλλά, για κακή τους τύχη, η 80χρονη συνάντησε παρακάτω άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να.....

Αντώναρος και Κρανιδιώτης κράζουν τον Σαμαρά για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Αντώναρος και Κρανιδιώτης κράζουν τον Σαμαρά για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Η απαράδεκτη τακτική των παράνομων προφυλακίσεων που συνεχίζει η εντολοδόχος κυβέρνηση Σαμαρά, εκτός από την γενική κατακραυγή του κόσμου, συναντά αρνητικές αντιδράσεις και μέσα στους κόλπους της ΝΔ.
Μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη τόσο ο Ευάγγελος Αντώναρος όσο και ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση αυτή, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας αλλά με συγκεκριμένη κατάληξη: Τέτοιες απαράδεκτες νομικά και ηθικά αποφάσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να γιγαντώσουν ακόμη περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το κείμενο του Αντώναρου στο twitter έχει ως εξής: «Ελπίζω η απόφαση για προφυλάκιση Κασιδιάρη (που δεν κρίνω) να μην έχει τον ίδιο αντίκτυπο στην εκλογική συμπεριφορά των πολιτών με την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου».
Από την μεριά του ο Κρανιδιώτης υποστηρίζει ότι:

ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

ARXHGOS
Για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που έχουν συλληφθεί και κρατούνται με αστείες κατηγορίες, έγιναν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπως αποκαλύπτει (με τη χαρά του να ξεχειλίζει…) γνωστό καθεστωτικό φερέφωνο του ΔΟΛ, προφανώς για να εξευμενίσει τους κομμουνιστές, που αντιδρούν σφόδρα σε τέτοιου τύπου φυλακές: 
«Στον Δομοκό οι χρυσαυγίτες
Τώρα που ψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ’ (δηλαδή τις φυλακές υψίστης ασφαλείας) και τώρα που ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή με.....

Είμαι Επαναστάτης Γιατί....

Είμαι Επαναστάτης γιατί το 400 π.Χ. φύλαγα Θερμοπύλες. Πολέμησα στο πλευρό του Λεωνίδα από μάχη σε μάχη μέχρι την τελευταία πράξη του δράματος όπου πέρασα στο Πάνθεον των Ηρώων. Το σπαθί μου έχυσε το αίμα εκατοντάδων βαρβάρων καθώς οι ορδές τους ορμούσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά και η ασπίδα μου δεν έχει σπιθαμή που να μην υπάρχει πάνω της ίχνος από βέλος.   
 
Είμαι Επαναστάτης γιατί......