Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Ρίγος από την ομιλία του Χρήστου Παππά σε βορειοηπειρώτες μέσα στη Βουλή.."Ζω με το όνειρο να δω το χακί του Ελληνικού Στρατού στη Βόρεια Ήπειρο"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βόρεια Ήπειρος Γη Ελληνική - Εθνικισμός Χρυσή Αυγή
 
Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς στους εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτών που βρέθηκαν στην Επιτροπή Αποδήμου Ελληνισμού για να παραθέσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Η πολιτική εκπομπή DYNAMITHS της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net, με καλεσμένο τον Αρβανίτη να λέει αλήθειες που πονάνε το Σιωνιστικό κατεστημένο...

Ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης στη σημερινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής 

Ηλίας Κασιδιάρης και Μιχάλης Αρβανίτης σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα και αποκαλύπτουν την αθλιότητα του ανθελληνικού κατεστημένου:

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή 

Με ορθάνοιχτες τις μασέλες τα λιγούρια του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του Σύριζα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ των κλεφτών βρήκε νέα στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν την μάσα.

Πρέπει να διακατέχεται από απύθμενη αναίδεια και θράσος ο σημερινός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ όταν λέει «Γκρεμίζουμε το φαύλο πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, γκρεμίζουμε τα Μνημόνια της βαρβαρότητας και ξαναχτίζουμε την Ελλάδα που μας αξίζει».

Αυτή η φράση λέχθηκε την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως σκεφτόμαστε ότι το περιεχόμενό της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Πώς γκρεμίζει, άραγε, ο Τσίπρας «το φαύλο πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής»; Με το να έχει «πρώτες μούρες» στο Συνέδριο όλα τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία...

Η ΝΕΑ… ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΣΟΒΙΕΡΤ) - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ!!!

Εχθές, λοιπόν, το βράδυ «έφυγε το μαύρο από την κρατική τηλεόραση», όπως υπερηφανεύτηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Με πρώτο παρατράγουδο την περίεργη εξαφάνιση στην πορεία του «Ε» (όπου «Ε» σημαίνει «Ελληνική») από το λογότυπο του νέου φορέα. Ενώ δηλαδή ξεκίνησε ως ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση») κατέληξε σκέτο ΔΤ, χωρίς έστω να δοθεί μια εξήγηση.

Από κει και πέρα, και η νέα κρατική τηλεόραση θα είναι εξίσου κομμουνιστοκρατούμενη με την προηγούμενη. Όπως έδειξε και η επιλογή του νέου σήματός της, που είναι πιστή αντιγραφή του σήματος της σοβιετικής τηλεόρασης! Πρόκειται φαίνεται για την… ΣΟΒΙΕΡΤ!

 ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ!!!...

"Συνιστώσα" - "παραμάγαζο" θέλουν να κάνουν τον ελληνικό στρατό στο ΣΥΡΙΖΑ...Προτείνουν την εκλογή των Αρχηγών ΓΕΣ και αξιωματικών από τους στρατιώτες

Να βάλουν και την πρόταση οι αξιωματικοί να αξιολογούνται από επιτροπή των 'προλετάριων' στρατιωτών και να παίρνουν μετά από έγκρισή τους τον κάθε βαθμό!

Φαντάζεστε να κυβερνήσουν κάποτε αυτοί οι άνθρωποι....;!
Ένα είναι βέβαιο: Θα φέρουν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πιο γρήγορα από ποτέ...

Διαβάστε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ:

Συνολική αναμόρφωση του στρατού με τα ακόλουθα μέτρα:

Πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα για όλους τους στρατιώτες και τους κατώτερους αξιωματικούς.

Οι εκλεγμένες και......

Συνέδριο ανθελληνισμοού και μπολσεβικισμού του ΣΥΡΙΖΑ.. Κατάργηση της αστυνομίας και συνθήματα "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών"

Διαβάζουμε στην "ΑΥΓΗ"

"- Yπό τον ήχο τoυ "a las barricadas" -διά χειρός του dj Ηλία Πετράκη (γνωστός ως "Τζίτζη")- τα πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν. Ο Γιάννης Δραγασάκης -ιδιαιτέρως δημοφιλής στην "πλατεία του Τάε Κβον Ντο- είχε έναν θερμό διάλογο με τον γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, για τις εξελίξεις σε Κύπρο και Ελλάδα. Λίγο μετά, ακολούθησε εγκάρδια χειραψία με τη Λούκα Κατσέλη.

"Ένα περίπτερο με ουρά"

- Στο περίπτερο της "Αυγής" υπήρχε ουρά. Λίγο πιο πέρα, ήταν οι....

Δημοσκόποι για τα πανηγύρια: καλύτερη αντιπολίτευση η ΔΗΜΑΡ από την Χρυσή Αυγή!!!


Δημοσκόποι για τα πανηγύρια: καλύτερη αντιπολίτευση η ΔΗΜΑΡ από την Χρυσή Αυγή!!!

Σοκ και δέος στο κατεστημένο έχει προκαλέσει η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις και με την τακτική της στρουθοκαμήλου... Το Εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω!
Σε μια καλοστημένη παράσταση όπου όλο το αντισυνταγματικό τόξο έβριζε την Χρυσή Αυγή, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΥΣΑ, ο ΣΚΑΪ και η Public Issue παρουσίασαν μια δημοσκόπηση κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Στην χθεσινή εκπομπή της Σίας Κοσσιώνη, η οποία .....

ΕΚΤΑΚΤΗ ανθελληνική είδηση: Αποφυλακίζεται ο ληστοτρομοκράτης Κ. Σακκάς

Αποφυλακίζεται ύστερα από απόφαση του Εφετείου ο αναρχικός ληστοτρομοκράτης Σακκάς.

Ο "αγώνας" του σε συνδυασμό με την αφόρητη προπαγανδιστική πίεση των ΜΜΕ (ΒΗΜΑ - ΝΕΑ - ΑΥΓΗ) κτλ και των αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ) είχε τελικά αποτέλεσμα.

Βγαίνει από τη φυλακή ακόμη ένας "επαναστάτης" - δολοφόνος, επιδοτούμενος από ΜΜΕ - Αριστερά, σε βάρος του ελληνικού λαού.

Άραγε ποιό είναι το μήνυμα από όλα τα παραπάνω...;!;!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, είτε με θεσμική κάλυψη (κόμματα), είτε με επιχειρηματική (ΜΜΕ) θα μένει πάντα στο απυρόβλητο.. Όποιο και αν είναι το έγκλημά της.

Όχι για πολύ όμως..
Γιατί η.....

Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ


Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα επανακαταλάβουν την Αθήνα Σαμαράς - Δένδιας..Υπομονή 10 μήνες (Δημοτικές Εκλογές) εκεί να δείτε.....Δωρική κάθοδος που θα τρέψει σε φυγή όλα τα ανθελληνικά εγκληματικά μιάσματα

Την ώρα που ο επικίνδυνος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κάνει διακοπές στην Αγγλία και δίνει συνεντεύξεις στο BBC για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες πολίτες πυροβολούνται εν ψυχρώ από ξένους δολοφόνους.
 Χθες στις 8.30μμ στον Άγιο Παντελεήμονα, άτυχος συμπολίτης μας δέχτηκε τα πυρά αλλοδαπού εγκληματία. Ο 30χρονος Έλληνας ήταν πελάτης του μίνι μάρκετ και τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον ληστή.

Αναλυτικότερα, ήταν περίπου 20:30 όταν ένα.......

Σε χρόνο ρεκόρ αφαίρεσαν το "Ελληνική" από την νέα ΕΡΤ!!! Μη μας πούνε και "φασίστες" σε μια...πολυπολιτισμική κοινωνία..Έτσι "πατριώτες" της ΝΔ;

Η ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση) της κυβέρνησης των τοκογλύφων φρόντισε να θυμίσει σε όλους μας ότι η Κρατική τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Πώς;
Σε χρόνο ρεκόρ αφαίρεσε από το λογότυπο το γράμμα "Ε" που δήλωνε την "ελληνικότητα" της νέας δημόσιας τηλεόρασης!

Για του λόγου το αληθές δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ» ΙΚΕΤΕΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ… ΠΟΡΤΑ.

ÁÑÃÏËÉÄÁ ÅÐÉÄÁÕÑÏÓ ÏÑÍÉÈÅÓ ÔÏÕ ÁÑÉÓÔÏÖÁÍÇ ÓÅ ÓÊÇÍÏÈÅÓÉÁ ÓÙÔÇÑÇ ×ÁÔÆÁÊÇ
Από Ethnikismos
Όπως είναι γνωστό σε όλους, από το 1974 μέχρι σήμερα, το πιο μεγάλο… κατόρθωμα ενός ψοφοδεξιού πολιτικάντη θεωρείται να βγάλει φωτογραφία με έναν γνωστό κομμουνιστή ή να γράψει καλά λόγια γι’ αυτόν (πως είναι «προοδευτικός», «ανοιχτόμυαλος» κ.τ.λ.) ο «Ριζοσπάστης», η «Αυγή», ή έστω η «Ελευθεροτυπία».
Κάπως έτσι σκέφτηκε και.....

Υπέγραψε για τα εγκλήματα της σταλινικής θηριωδίας στην Πολωνία ο Παπούλιας...Σίγουρα δεν κατάλαβε τι υπέγραφε ο "αντιφασίστας - αντιστασιακός"!!

Σε μια γκάφα ολκής προχώρησε ο πρόεδρος της δημοκρατίας (των πασοκο-κομμουνιστών) Κάρολος Παπούλιας.
Γράφει σχετικά ο καθεστωτικός «Βηματοδότης»:  «Στην Πολωνία όπου βρίσκεται ο κ. Παπούλιας (κήρυξε και την έναρξη επιχειρηματικού φόρουμ) υπέγραψε ως εξής στο βιβλίο των ηρώων Πολωνών: «Τιμώ ευλαβικά τη μνήμα των ηρωικών νεκρών του πολωνικού λαού, ιδιαίτερα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Στους πολωνούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου περιλαμβάνονται, όπως μου είπαν, και οι σφαγιασθέντες το 1940 στο δάσος Κατίν, επί Στάλιν». 

Πρόκειται για....