Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Σούζα μπροστά στον Κασιδιάρη ο Θέμος Αναστασιάδης: "Θα αποκαταστήσουμε την αδικία εις βάρος σας" ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θέμος Αναστασιάδης τα είπε όλα στον Ηλία Κασιδιάρη κατά την διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής.

Απολογήθηκε για το "θάψιμο" της Χρυσής Αυγής ο εκδότης του Πρώτου Θέματος. Αστείες οι δικαιολογίες του για την "εξαφάνιση" του ηχητικού Σαμαρά και την σύμπραξη των ΜΜΕ στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ομολόγησε πως ήταν μέλος του ΚΚΕ μαζί με Στουρνάρα, Λοβέρδο, Μπόμπολα, Ψυχάρη και όλους τους αστέρες της διαπλοκής.

Κατάπιε την γλώσσα του για το πρόστιμο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα 5 μαύρα εκατομμύρια. Παράλληλα, προχώρησε σε έμμεση παραδοχή για το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης Ζαχόπουλου.

Δείτε το βίντεο...

Συναγερμός στο σιωνιστικό λόμπι: “Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Τραμπ και ενισχύεται παρά τις σκληρές κυβερνητικές διώξεις”

Η δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής υπέρ της ανάδειξης ενός πατριώτη προέδρου στις επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ η οποία θα μεταβάλλει τις παγκόσμιες γεωπολιτικές  ισορροπίες προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων, προκάλεσε ιδιαίτερη ενόχληση στους σιωνιστικούς κύκλους, γεγονός που αποδεικνύεται από την αντίδραση των Times of Israel.

To ισραηλινό μέσο ενημέρωσης υπό τον τίτλο «η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Τραμπ», προβαίνει σε αποκαλύψεις, εξόχως επιβαρυντικές για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου: «Τα τελευταία 2 χρόνια η ελληνική κυβέρνηση...

Πάντα πρώτο στην Αυστρία το πατριωτικό Κόμμα των Ελευθέρων!

Παρά την νοθεία στις προεδρικές εκλογές και την εν συνεχεία αναβολή διεξαγωγής της επαναληπτικής ψηφοφορίας, για… τεχνικούς λόγους, την καταιγιστική προπαγάνδα, την άκρατη κινδυνολογία και την συνήθη… ναζιστολογία, το εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων εξακολουθεί να προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία -που κανονικά πρόκειται να διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2018 (αν δεν τις… αναβάλλουν κι αυτές, οι… δημοκράταροι).

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσκόπηση,...