Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τον εμφύλιο ή συμμοριτοπόλεμο

Κάθε χρόνο στις 29 Αυγούστου οι μνήμες όσων επιμένουν να αντιστέκονται στην λήθη και την επιχειρούμενη παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας, επικεντρώνονται στην λήξη του εμφύλιου ή συμμοριτοπόλεμου. Όπως και να ονομαστεί εκείνη η τραγική περίοδος, αυτό που έχει σημασία είναι πως οι αντανακλάσεις εκείνων των γεγονότων φτάνουν μέχρι τις ημέρες μας.
Είναι γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, κάθε χρόνο στις βουνοκορφές του Γράμμου και του Βιτσίου Τιμά την Μνήμη εκείνων των Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν την μάχη, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και την ζωή τους, προκειμένου η Πατρίδα και ο Λαός μας...

Τα έσοδα του ληστρικού ΕΝΦΙΑ ισοδυναμούν με το κόστος της λαθρομετανάστευσης - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τον ερχομό των πρώτων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Συνθήματα της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη ενόχλησαν τον Τούρκο υπουργό και οι Συριζαίοι αφήνιασαν!

Τρέμουν οι νεοραγιάδες του Σύριζα μπροστά στην Χρυσή Αυγή και στην παλλαϊκή αντίδραση που γιγαντώνεται κατά της επιχειρούμενης ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας.
Έλληνες Εθνικιστές επιφύλαξαν "θερμή" υποδοχή στον τούρκο υπουργό Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ήρθε χθες στην Κρήτη για να συναντήσει τον Ν. Κοτζιά.

Ομάδα ατόμων έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια 50 μέτρα από την είσοδο του σπηλαίου στο Δικταίο Άντρο. Εξαιτίας μάλιστα αυτής της παρέμβασης η επίσκεψη των δύο υπουργών καθυστέρησε...