Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Οι νάνοι της αριστεράς υβρίζουν τους ήρωες Μακεδονομάχους

Στο παρόν κείμενο θα αναφερθούμε σε ένα κείμενο του Τάσου Κωστόπουλου, με το οποίο καθυβρίζεται η Ιερή Μνήμη των Μακεδονομάχων. Των υπέροχων εκείνων Ελλήνων, που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική.
Αυτό το βλέπουν αλήθεια όλοι αυτοί οι ψευτοπατριώτες, οι οποίοι χέρι-χέρι με τους εθνομηδενιστές κτυπούν με κάθε βρωμικό και ύπουλο τρόπο το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών; Ασφαλώς και το βλέπουν, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” να συνοδοιπορούν με αυτούς που καθυβρίζουν την Ελληνική Ιστορία και τους υπέροχους Ήρωες του Έθνους μας, που υπήρξαν οι Μακεδονομάχοι. 

Έτσι λοιπόν, στην “Εφημερίδα των Συντακτών” του Σαββατοκύριακου 13, 14 Μαΐου 2017 και στη μόνιμη στήλη “Το φάντασμα της ιστορίας” σε 4 ολόκληρες σελίδες ο Τάσος Κωστόπουλος, ο υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθυβρίζει τους Μακεδονομάχους και ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει...

Η Νέα Δημοκρατία «αλληλέγγυα» σε γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ λαθρομετανάστες

Δεν είναι η νουδούλα (των… σκληρών Βοριδομπουμπούκων) «αλληλέγγυα» μόνο στους «πρόσφυγες» που μας κουβαλάει στην Ελλάδα η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και στους εξ’ αυτών «διαφορετικούς», τους λεγόμενους «ΛΟΑΤ».
 
Γι’ αυτούς ακριβώς, διοργάνωσε ημερίδα η ΜΚΟ με την παραπλανητική επωνυμία «Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού», για την ανάδειξη του θέματος. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν για «συμπαράσταση»...