Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

"Τα Νέα" παραδέχονται ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάλιστα προβαίνουν και σε ανάλυση με ποιον τρόπο είναι πιο αξιοποιήσιμη πολιτικά η δίωξη!

Στα «Νέα» της Πέμπτης και σε άρθρο με τίτλο «’Όταν η Δεξιά ξηλώνει το πουλόβερ της Άκρας Δεξιάς» ο συντάκτης της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το Μαξίμου - από όπου περνούν συχνά πυκνά για συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται κάποιοι επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες – έχει από πέρυσι τέτοια εποχή αν όχι σχέδιο, πάντως την πρόθεση να ανακτήσει τα χαμένα δεξιά εδάφη. Με τη ΧΑ υπήρξε για ένα διάστημα αμφιταλάντευση – φοβούνταν ότι...

Αντιπρόεδρος Βουλής και... Εδεσσαϊκού! - BINTEO

Ο Καλαντζής της ΝΔούλας προσπαθεί να εκφραστεί αλλά... δεν το'χει. Παραλήρημα από τα λίγα! Οι καθεστωτικοί έχουν φτάσει σε σημείο τρέλας. Θυμίζει τον θρυλικό πρόεδρο του Εδεσσαϊκού! Μη το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ειδήσεις για λοβοτομημένους στον ΑΝΤ1: Επιμένουν με τα παραμύθια για "οπλοστάσιο" της Χρυσής Αυγής από το... Google! BINTEO

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάλιστα ο ταλαίπωρος δημοσιογράφος αναρωτιέται στο τέλος για το που βρίσκεται ο βαρύς οπλισμός της φωτογραφίας! Θλιβεροί...

Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κατά το παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής εμπάθειας, μονομέρειας, παραπληροφόρησης, υπερβολής, ψεύδους και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατά της Χρυσής Αυγής. Χθες, όμως ξεπέρασε τον κακό του εαυτό και έδωσε ρεσιτάλ!

Οι εν λόγω φωτογραφίες που αποτελούν τα "αδιάσειστα" και "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα κατά της Χρυσής Αυγής που απεικονίζουν όπλα και ασκήσεις δεν είναι φωτογραφίες που τράβηξαν οι κατηγορούμενοι, αλλά ψηφιακές εικόνες του Google.
Έλεγε χθες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για λοβοτομημένους: "Όμως για τα όπλα (ο Ηλίας Κασιδιάρης) δεν...

Κρατική τρομοκρατία με αυτόματα κατά του καθηγητή Πανά μετά την δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων!


Όλα άρχισαν μετά το τέλος της ανακοίνωσης της δημοσκοπικής έρευνας στον τηλεοπτικό σταθμό Extra. Δημοσκόπηση που δείχνει την απίστευτη κατρακύλα των δεξιών υποψηφίων και την σοκαριστική για τα απολειφάδια του Τσολάκογλου κατάληξη που θα έχουν αφού ακόμα και οι παλιοί ψευτοαστοί της Αθήνας δεν πρόκειται να τους ψηφίσουν.

Στις 23.50 μεσάνυχτα Πέμπτης, ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς αποχωρεί με τον βοηθό του ο οποίος υποστηρίζει και οργανώνει τεχνικά τις δημοσκοπικές έρευνες του καθηγητή. Ο έμπειρος βοηθός(έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού), αντιλαμβάνεται ότι ένα ανθρακί ασφαλίτικο Μιτσουμπίσι, τους ακολουθεί προς την παραλιακή με κατεύθυνση το Φάληρο. Η παρακολούθηση γίνεται πιο άγρια όταν...

ΝΕΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

1d36d23b156ead252433d4ce2c21c387_XLΓράφει ο Αντίοχος.

Την επομένη του ανθελληνικού κρεσέντου του στελέχους του, Ν. Δήμου, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το ευνοούμενο της διαπλοκής «Ποτάμι» του Θεοδωράκη παρουσίασε τις θέσεις του για την εξωτερική πολιτική, σε κείμενο υπό τον τίτλο «Μια δυνατή Ελλάδα σε μια δυνατή Ευρώπη».
Κάποιες παρατηρήσεις επ’ αυτών:
1ον) Το Θεοδωράκειο συνονθύλευμα αποφεύγει να.....

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

1385865_225071424324981_1452231351_n
Προφυλακίστηκαν τρεις ακόμη συναγωνιστές, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη δολοφονία του Φύσσα, μετά από τις απολογίες τους στις δύο γνωστές «άτεγκτες» ανακρίτριες της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Έτσι, για μια δολοφονία που διαπράχθηκε από ένα και μόνο άτομο, χωρίς τη βοήθεια άλλου, χωρίς να προκύπτει από πουθενά (και κυρίως από την κοινή λογική) η συμμετοχή κάποιου άλλου στο έγκλημα αυτό καθ’ αυτό και χωρίς να προκύπτει ότι κάποιοι είχαν μεταβεί στο σημείο με ανθρωποκτόνα πρόθεση, έχουν συνολικά προφυλακιστεί συνολικά δέκα χρυσαυγίτες ως συνεργοί! Σίγουρα, πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, σε υπόθεση δολοφονίας, στα ελληνικά χρονικά!
Γιατί η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» προφυλακίζει τόσους αγωνιστές; Προφανώς, με.....

Ξεφτύλα της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.. Ορίζει κατώτατο όριο εκλογής ευρωβουλευτή το 3% για να σώσει το.... ΠΑΣΟΚ!!

Το νέο νομοσχέδιο για τις Εκλογές κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών, και σφόδρα πολέμιος της Χρυσής Αυγής, που ουσιαστικά είναι μια προσπάθεια σωτηρίας του..... κλεφτο- ΠΑΣΟΚ που μετονομάστηκε σε "Ελιά" και μαζί με αυτό και της κυβέρνησης του Σαμαρά.

Συγκεκριμένα για το κατώτερο απαιτούμενο όριο εκλογής ευρωβουλευτή  ορίζονται τα εξής :

 «Κόμμα ή συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων που δεν συγκέντρωσε ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων, που έλαβαν σε ολόκληρη την επικράτεια τα κόμματα και οι συνασπισμοί συνεργαζόμενων κομμάτων, δεν δικαιούται έδρα μέλους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Έτσι ξεδιάντροπα λοιπόν η.....

“Αλώνιζε” επί 20 ώρες στο Αιγαίο η τουρκική κορβέτα Bandirma, φθάνοντας μέχρι το Σούνιο!


“Αλώνιζε” επί 20 ώρες στο Αιγαίο η τουρκική κορβέτα Bandirma, φθάνοντας μέχρι το Σούνιο!

Η τουρκική κορβέτα «BANDIRMA» «αλώνιζε» επί 20 ώρες στο νότιο και κεντρικό Αιγαίο σημειώνοντας μπαράζ παραβιάσεων των εθνικών χωρικών υδάτων από τη Ρόδο μέχρι και στο στενό μεταξύ Κέας και Κύθνου. Το τουρκικό πλοίο έγινε αντιληπτό και από ψαράδες ανοιχτά του Σουνίου.
Το ερώτημα βέβαια είναι που το πάνε οι Τούρκοι. Κάτι που απασχολεί και τους επιτελείς του Πενταγώνου οι οποίοι βλέπουν πως η κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία πλήττεται από σκάνδαλα, λίγες ημέρες πριν τις .....

Το ανθελληνικό “Ποτάμι” υπέρ της προδοσίας της Κύπρου


Το ανθελληνικό “Ποτάμι” υπέρ της προδοσίας της Κύπρου

Το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη δημοσίευσε ένα κείμενο με τον τίτλο «Μια δυνατή Ελλάδα σε μια δυνατή Ευρώπη». Στην συγκεκριμένη έκθεση ιδεών καταγράφονται οι θέσεις των «Ποταμιωτών» για διάφορα ζητήματα μέγιστης σημασίας.
Στο... επαναστατικό μανιφέστο, λοιπών, των δημοσκόπων και των καναλαρχών αφιερώνονται δύο παράγραφοι όπου συνοπτικά αναλύεται το όραμα του "Πρωταγωνιστή" για το μέλλον της ιδιαίτερης μου Πατρίδας, της Κύπρου.
Η έκθεση του «Ποταμιού» ξεκινά προσβάλλοντας τους Κύπριους και γενικότερα τον Ελληνισμό αφού δηλώνει πως οι Ελληνοκύπριοι είναι έτοιμοι για.......

Το ανθελληνικό καθεστώς της Κύπρου φυλάκισε τον Αγωνιστή του ΕΛΑΜ, Γεάδη γιατί αντιστάθηκε στον τουρκομόγγολο αρχιβασανιστή Μεχμέτ Αλί Ταλάτ...

Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) από τις βραδινές ώρες της 27ης Μαρτίου του 2014, βρίσκεται υπό κράτηση με άγνωστες κατηγορίες
Δυστυχώς σε μία ημικατεχόμενη πατρίδα αυτοί οι οποίοι αντιτίθενται στην τουρκική Κατοχή και στον Αττίλα πηγαίνουν στα κρατητήρια της τιμής.

Την ίδια στιγμή ο σφαγέας και βασανιστής αιχμαλώτων το μαύρο καλοκαίρι του 1974 Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, αφήνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος στις ελεύθερες περιοχές έχοντας μάλιστα και φρουρά από Τούρκους ενόπλους. 

Η πολιτική αυτή δίωξη δεν πρόκειται να....

Αγωνιώδης προσπάθεια των σαμαροφρουρών "antinews" να μην καταψηφίσουν οι βουλευτές το νέο πολυνομοσχέδιο για να μην ενισχυθεί η.... Χρυσή Αυγή!

Με φόντο τη διαιώνιση της εξουσίας του υποτακτικού των αμερικανοσιωνιστών και τοκογλύφων των Βρυξελλών, Σαμαρά, οι διαδικτυακοί σταυροφόροι του μπαίνουν σε ακόμη μια μάχη στο πλευρό του για να εκβιάσουν όσους βουλευτές τολμήσουν να αντισταθούν στο ξεπούλημα της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας της πατρίδος.

Με πρόσχημα για άλλη μια φορά την.... οικονομική κατάρρευση της χώρας τα τσιράκια του Σαμαρά τολμούν και.... απειλούν εμμέσως όσους βουλευτές καταψηφίσουν το νέο εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς.

Διαβάζοντας βέβαια όμως ποιο επισταμένως το άρθρο ο προσεκτικός μελετητής θα διαπιστώσει ότι ο πραγματικός φόβος των "παπαγάλων" του Σαμαρά, άρα και του ίδιου του Πρωθυπουργού, δεν είναι η.....

Τι συμβολίζει ο συνδυασμός της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής;! Και ποιό είναι το τραγούδι τους;!

Παρουσίασε χθες την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Αττικής με την παράταξη της ψοφοδεξιάς χθες ο  ευρωβουλευτής Γ. Κουμουτσάκος σε μια αίθουσα που..... γέμισε "άδειες καρέκλες".

Αναμενόμενο θα φανταστεί κάποιος καθώς κανένας βουλευτής της παράταξης της ΝΔ δεν θα ταυτιστεί με μια υποψηφιότητα που κυριολεκτικά πάει.... άπατη στις περιφερειακές εκλογές.

Ο ίδιος πάντως έδωσε ένα ιδιαίτερα συμβολικό όνομα στον συνδυασμό του, «180 μοίρες, η Αττική αλλάζει πρόσωπο» και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο καθώ.....

Οι Ήρωες που πεθαίνουν για την Ιδέα μένουν για πάντα..

"Ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό."

Λόρδος Βύρων